ERKEK ARKADASIM BENDEN AYRILDI ÇOK KÖTÜYÜYÜMM..

tamam yazacagım tesekkurler

doğru ama çok sevıyorum sureklı aglıyorum tutamıyorum
Bu kadar kısa sürede nesini seviyorsun. Ne yaptı sana ne fedakarlıklar yaptı hangi derdine ortak oldu hangi kötü gününde yanında oldu da seviyorsun. Senin sevgini hak edecek ne yaptı mesela. Sen salt seviyorum diyorsun.

Karşındaki adam mantıkla hareket ediyor. Görmüyor musun ? Ne dedi sana ben seninle yapamam. Demekki sevgisinin içinde mantıkta var. Ne diye düşünüyor. Üç beş gün üzülürüm sonrada unuturum. Artık şunun farkına var ya. Duygusal duygusal takılıp durma. Sen hallederiz ben kendimi törpülerim diyorsun. Adam direkt gidiyor. Üfff yüceltip durmayın şu erkekleri kalbinizde bu kadar.

Konunuzda doğal olarak dediğiniz kıskançlığı ben hiç doğal görmedim, kim olsa kıskanmaz önce bunun farkında olun biraz saçma olmuş büyütülüp kavga çıkarılacak bişey Yok.

Zaten tavrınız baştan gitmemek ilişkiye tutunmak üzere. Bu tavır size hata yaptırır boş kıskançlıklar fazla dırdır vs. İlişkilerde tanıma aşaması vardır olacak mı uyacak mı bi ömür geçecek mi kafada tartılır direk kendinizi ilişkiye bırakırsanız karşınızdaki bu ölçümleri yapıp olmayacağına karar verdiğinde böyle üzüntüye kapılırsınız.

Bir diğer sorun ise dik durmaya çalışıp aslında duramamak. Sürekli aramak söyleminizle icraat arasında bi dengesizlik varsa karşı taraf bunu alır.

rüyadaki kızı kıskanmakla çıtayı arşa taşımışsınız. tatlı kıskançlık yapılır da siz ciddi kıskanmışsınız. rüyanızda sevgilinizden başkasını görmediniz mi hiç?

Sen adamın rüyasına bile takıyorsan o adam senle evlense hayatı çekilmez edersin.Bittiği iyi olmuş böyle düşüncelerle kimse senle mutlu olamaz.Sen şakadan da anlamazsın gibime geliyor.Özgüven sıfır olabilir mi acaba?

Canim

3 aylık bir ilişkinin ardından- ki o bile yalama olmus ayrıl barış - nasıl nefes alamaz hale geliyorsunuz? Seven insan böyle davranmaz. Bana dayanabilir misin, hep alttan alır mısın, öl deyince ölür müsün... Ayırmakta haklı böyle sık sık mesaj yazıp darlamaya devam ederseniz barisirsa bile dize kaba davranacak ve ezecek bence. Eziyet gordugu kişi tam tersi davranmaya başlayınca erkekler havalaniyor...

Canım msjni tamamıyla okumadım ama sana şu kadarini söylim bunlarn hepsini yaşamış biri olarak ben derimki sakin onu arama senin yokluğunu hissetmesi lazim ve kendisi tıpış tıpış gekicektir emin ol bak benim cok uzun süren bir ilişkim vardı deli gibi seviyordum ama o benim kıymetimi bilmedi ara verdi tabi ben o arada hep arıyodum msjlar vs sonra baktim yok olmiyo tam 3yilin sonunda onu artik aramadım sonra baktim geldi karsisana bile cikmadim köpek gibi yalvardi defalarca ama ben üzüntuleri yasadiktan sonra bir anlami yoktu bana gelişinin.demem o ki sakin üzülme inan daha iyileri çıkacak benim bütün sağlığım buzuldu o süreçte ve sonra duydumki yatip kalkmadigi insan kalmamis onu sevdiğim icin ve bu kadar Kendimi yiparttigim için çok pişmanım ve sana deger veren kaybetme korkusu yasayan biri bunu yapmaz

hiç birşey yazmiyim mi aramiyim mi ? 2 gündür arıyorum açıyo ama süreklı mutlu olamayuz vs diyor. sessiz mi kalsam bende
Bunu yapmaya devam edersen döneceği varsa da dönmez.Kızların bana göre yaptığı en büyük hata sürekli arayıp bunaltmak.Biraz kendi haline bırak çocuğu peki sen bilirsin de arama bakalım bir süre.Senin yokluğunu hissedip özleyecek mi ? Sen aramak isteyecek mi ? Bu şekilde sürekli arayıp bunaltmaya devam edersen soğur tamamen.

Siz prenses ya da kraliyet ailesinden değilsiniz? Neden sürekli sizi alttan almak zorunda? Çok çocukca tavırlar içerisindesiniz,haliyle çocuk bunalmış. Bence bir daha dönmez. İnsan huzursuz olduğu yere neden dönsün? Biraz olgunlaşın,rüyasında kız gördü diye kızmak olur mu hiç?

Senin biraz büyümeye ihtiyacın var. Çocuk gibi düşüncelerin ve tavırların o yönde.
Ayrıca kimse vazgeçilmez değil. Bugün seninle mutlu olacağına inanan yarın bi huyundan soğuyabilir. Aynı şekilde sende.

Ağzım açık okudum resmen
Başlarken zaten sıkıntılıymış
Beni alttan al
Beni idare et
Ayrılma vs vs
en şaşırdığım nokta ise gerçekten rüyadaki kızdan kıskanmak nedir ya
Bide özür beklemişsin uzatmışsın

Adam seninle bir ömür geçiremeyeceğini düşünmüş ki haklı da

Daha fazla arayıp bunaltma ters teper iyice,bekle seviyorsa tekrar denemek ister, pişman olduğunu söylemişsin zaten.

Piremses sendromundan çıktığınız zaman ancak mutlu olursunuz.
Beni alttan al, beni mutlu et, huyum bu.... bu nedir ya... neden sizi çekmek zorundaki insanlar?
Herkes şunu düşünüyor: beni sevse katlanır.
Hayır. Bu hatalı bir soru.
Asıl sorulması gereken şey *ben neden beni sevene eziyet ediyorum? O bunu hak ediyor mu?* şeklinde olmalıdır.
Hiçkimse sevdiği için eziyet görmek alttan almak hayatını başkasını mutlu etmeye adamak zorunda değil.

Çocuk ben katlanırım dedikçe siz de bilinçaltınızda acaba katlanacak mı diye kıskançlığın bunaltmanın dozunu artırmış olabilirsiniz. Ama kimse katlanmıyor maalesef. O alttan aldıkça bunu fırsat bilip siz de kendinizi düzeltmeye çalışmalıydınız. Kavga anında söylenen sözlerin de bazen geri dönüşü olmuyor. Ağzına geleni sayıp yazma deyip sonra iki gün aramak tutarsız bir karakter gösteriyor karşı tarafa. Ben de yaptım zamanında, içinde bulunduğunuz ruh halini de anlıyorum. Ama yapmanız gereken yazmayı tamamen kesmek, çünkü bunalmış kişiyi böyle geri getiremezsiniz. İyice korkar kaçar. Bırakın, delirseniz de bırakın, o bir düşünsün etsin. Biz biz aramayınca bizi unutacak sanıyoruz ama erkekler yoklukta, özleyince fark ediyorlar bir şeyleri. Belki geri gelir. Gelmezse de ders olsun bunlar size, bir daha bir insanın sınırlarını sabrını taşırana kadar zorlamama konusunda.

evet ama törüpuledim kendımı baya . daha da törpülemeye hazırdım söyledım dınlemedı.
Yaşın daha çok küçük ama bu karakterle hiçbir ilişkiyi yürütemezsin. Kendini gerçekten değiştirmelisin. Bu ergen tripleri kıskançlıkları hiçbir erkeğin katlanacağı birşey değil. Ayrıca 3 aylık ilişkide ne evlenmesi nişanı? Ne bağlanması? Yerinde olsam asla aramazdım. Su akar yolunu bulur.

en güzel yaşın canım benim inan şuan herşey üstüne geliyor dünya sonu gibi gelse de geçicek hiç bir şey kalıcı değil :/ bence sen önüne bak kendini iyileştir kendini üzmene değmez zaten sağlıklı görünmüyor ilişkiniz kimse senden değerli değil

oda seviyorum dıyor bende sevıyorum ama kararı kesın gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…