ERKEK ARKADASIM BENDEN AYRILDI ÇOK KÖTÜYÜYÜMM..

Tam net olarak bi ilişki sayılması için siz bi süre verin de ona göre ilişki mi değil mi karar verelim. Konu sahibi belki sizin kadar tecrübeli değil belki sizin kadar nasıl davranması gerektiğini bilen uyanık birisi değil. İnsanların hatası yanlışı olur böyle böyle olgunlaşır öğrenir hayatı. Siz hep her şeyi mükemmel mi yaptınız? Yorum Uslubünüz beni çok rahatsız etti kız cağızın canı yanıyor görmüyor musunuz?? Nasıl bu kadar acımasızca yaklaşıyorsunuz olaylara şaşırıp kalıyorum.

Bu tipler 40 ına kadar kalmıyor yaa, en erken bunlar gidiyor. Pazarlama stratejisi artık kimin üzerinde tutarsa. Altındanmış gibi davran, altından olmadığını anlayana kadar nikahı bas, sonrası rahat. Burada adam erken ayılmış, kızımız da tecrübesiz olduğu için dozunu tutturamamış. Bir dahaki ilişkisinde daha iyi bir doz ayarıyla işi bitirir.

Net bir ilişki olması için karşılıklı sevgi ve saygı lazım. Burada tek taraflı.
Ben de ilişkiler konusunda çook tecrübeli bir insan değilim. 30 yaşındayım, 1 ilişkim oldu. Çok sert karakterli, böyle aklına geleni dümdüz söyleyen bir insanım ama hiç sevdiğime "bak böyle lanet bi insanım, beni çekebilir misin?" demedim. Çünkü ilişki karşılıklı birbirini idare etmektir.
Bunun uyanıklıkla falan alakası yok. Şişkin ego insanı böyle saçmalattırır. Bir insan önce kendine dönüp baksın, kendini tanısın da sonra ilişki yaşasın. Olgun değilse de yaşamasın. Zorla mı?
Öyle kendini ağırdan satacağım diye olmadık triplere girerse böyle kalır ortada. Bak nasıl da peşinden koşabiliyormuş adamın? O kadar da zor (!) bir insan değilmiş yani.
Canının yanmasını istemeyen can yakmasın.
Böyle kendini uyanık sanan hemcinslerimden hazetmiyorum. Şişmiş ego görünce de patlatasım geliyor.
Kurda merhamet kuzuya zulümdür derler, bu kızın nesine acıyalım Allasen!
Size hesap vermek zorunda olmadığım halde niye bu kadar yazdıysam

I Teşekkür ederim bu kadar yazdığınız için
Hakkımızda hayırlısı olsun hiç kimse üzülmesin.

Bir ruya icin yaptiginiz tepki biraz abarti.olmus.
Sevgilinize de cocukca gelmis olabilir.
Ve bole birseyi abartip.olay haline getirdginiz icinde dogal olarak ilerisinide dusunup bitirme karari almis.
Bazi seyler bir kerede bitmez, birikmistir. Patlamistir artik.

Ay bırak allasen benim eşimde benle evlenirsen şöyle olur dediği dönemleri oluyordu ne oldu hiç birşey, hatalarına gelince bu kıskançlıkla yaşamını bile idare etmen zor nasıl ilişki yürütesin?
Bana şunu yap et diye ilişkiye başlamak çocukça rahat bırak bir süre o gelir seviyorsa.

hatalarımın farkına vardım çok saçma gereksiz. aşırı kıskançta değilim aslında o an yükseldim. çok kısıtlayan herseye karısan bı yere gıtse dakka bası arayan biri değilim . normal kıskançlıklarım oluyordu ama o gun nıyeyse saçmaladım. pişmanım.. onun bu kadar kararlı konuşması çok canımı acıtıyor eşinizdemi benle evlenırsen kotu olur vs dıyordu kafayı yemek üzereyim ilerde iyiki onla evlenmemişim diyceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…