- 18 Şubat 2019
- 84
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi mavihuy900
-
ben 23 o 29Yaşınızı sorsam ? Çünkü bu konular ergenlik zamanlarının tatlı heyecanları gibi geldi de bana :)
geri dönmez mi sizce çok mutsuzumAma ilişkiden beklentileriniz çok çocukça“bak yapabilir misin beni mutlu edebilir misin?” Kıskançlık konusuna girmiyorum bile, o daha çocukça. karşı taraf baş edemeyeceğini anlamış fikrini değiştirmiş, olabilir insanlık hali.
hiç birşey yazmiyim mi aramiyim mi ? 2 gündür arıyorum açıyo ama süreklı mutlu olamayuz vs diyor. sessiz mi kalsam bendegeri dönmez mi sizce çok mutsuzum
doğru evetBence cocuk fazlaca bunalmış..
evet ama törüpuledim kendımı baya . daha da törpülemeye hazırdım söyledım dınlemedı.Surekli benle ilişkiyi surdurebilir misin, beni alttan alabilir misin vs vs bunlar nedir? Siz kendinizi Nerede görüyorsunuz ki adam alttan alacak? Rüya anlatan adamdan oradaki kızı Kıskanmak nedir?
Kusura bakma da aklı varsa senle ilişkisini bitirir.. Çekilecek gibi degilmissin
Barışmak istiyorsan kısa bir mesaj yaz. Ama uzatmadan.evet ama törüpuledim kendımı baya . daha da törpülemeye hazırdım söyledım dınlemedı.
haklısınız ama elimde degil çok üzgünüm çok mutsuzum ..Bir rüyadan sebep adamın canına okumuşsunuz. Ne için özür beklediniz, rüyasında güzel bir kız gördü diye mi? Rüyayı geçtim, yeryüzünde öyle kadınlar var ki, sanat eseri gibi yaratılmışlar. Vay canına der geçersin. Oysa biriyle ilişki sürdürebilmek için güzellikten daha fazlasına ihtiyaç var. O yüzden insanların dış görünüşlerini kıskanmayı anlamsız buluyorum.
Bazı insanlar istiyorlar ki hayatımdaki insanı şamar oğlanına çevireyim, o da tüm kaprislerime, dengesizliklerime katlansın. Adama beni mutlu edebilecek misin diye sorarken, onu mutlu edip edemeyeceğinizi düşündünüz mü mesela? Bu işler çift taraflı. Belki sizi mutlu edebilirdi ama kendinin mutlu olamayacağını gördü. Sırf siz mutlu olun diye ilişkiyi sürdürecek değil ya... Bunu da baştan bilemezdi, yaşayarak görmüş oldu. Valla akıllıysa dönmez. Ben ben ben diyen insanla bırakın başkası, kendi bile mutlu olamaz. Önce sizin biraz olgunlaşmanız gerekiyor. Arayıp durmak ısrar etmek de ancak karşınızdakini daha çok bunaltıp uzaklaştırır. Yapmayın.
öyle yaptım haklısn çok tesekkur ederım yorumun ıcın. bakalım noluckBarışmak istiyorsan kısa bir mesaj yaz. Ama uzatmadan.
Hatalarımi anladım pişmanım ve zamanla sen de bunu göreceksin. İyi günler yaz. Hepsi bu kadar olsun. Yolla ve sessiz kal bir süre.
Üstüne düştükçe senden nefret eder.
Merhaba.Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız çok hevesli,ileriye dönük,ciddi niyetle başlamış ilişkinize.Davranışlarınızdan bunalmış olmalı ki yapamayacağına inanmış.Bunda anormal hiçbir durum göremedim.Arkadaşlar Günaydın herkese. Biraz uzun olcak kusura bakmayın. şu an çok kötüyüm yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır sevgiliydik ama öncesindede tanısıyordk. 4 ay kadar tanısmısşılıgımız var.ama ben başlamadan sürekli ona ya ayrılırsak ben korkuyorum uzulmek ıstemıyrm O da bende öyle düşünüyorum seni çok seviyorm mutlu etmk istiyorum gibi birçok çabada bulundu. çok uğrastı.
benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek için hayatıma girmek için çok çabaladı zor ve çok ınatçı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kaç aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten ötürü daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey çok güzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı günü bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yüklü miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha çok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye dönük kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yüzünden bunu diyosan sevmiyosun gerçekten arada engel yok sadce özür bekledım aravermk dye bişy yoktur çocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gördm sordm nedn byle yaptn hani çok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukça daha çok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri dönermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum çok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta çok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce döner mi . bu arada 2 gun çok aradım yaptıgın çocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan çok sacma yapma senle çok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek çok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı.
Adam haklı. Bunalmış biraz. Üst üste arayıp durma iyice soğur.
Bence bu olayı da sen kendin için ders olarak al. Senin ilişki anlayışın maalesef ulkedeki birçok kadındaki gibi" hadi ikimiz beni sevelim" seklinde. Öyle olmaz. Ondan seni mutlu etmesini bekliyorsan, sen de onu mutlu edeceksin. Yoksa hiçbir ilişkin yürümez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?