erkek arkadaşım arkadaşlarıyla tatile gitmek istiyor :(

böyle konuları okuyunca cidden bi tuhaf oluyorum
bende mi bir tuhaflık var acaba konuyu okudum,belki esas sorunu yorumlarda öğrenirim diye yorumları okudum
ama takılacak birşey bulamadım
insanın bir sevgilisinin olması hayatını yaşamasına,arkadaşlarıyla plan yapmasına engel mi?
benim sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidecek olsa valizine havlusunu ben koyarım,ben tatile çıktığımda da "her aradığımda açacaksın" lafını kullanmak ne haddine rahatsız etmiyim tatilde diye zırt pırt aramaz bile sevgilim.
İnsanların bazen nefes almasına izin vermek gerekir,yoksa boğulursunuz karşılıklı. Ayrıca bir kadın kocasına mini etekli kadın resmi gösteriyor diye birşey olabilir mi,sibel üresin gibi "kocama arkadaşımı tavsiye ettim" demiş sanki,verdiğiniz tepkiye göre. Kadın muhtemelen normal bir resim göstermiştir,ama resimdeki minieteğe takılan sizin algılarınızdır

Erkek arkadasimin sirketi yazin bir is aldi 7 gun calismaya basladilar. O sirada sevgilim cok yakin bi arkadasiyla tatil plani yapiyordu morali bozuldu
Ben ne dedim ; aşkım git ve konuş mesaiyi primi fln boşver tatile git dinlen dedim
700 tl prim almadı ve tatile gitti arkadaşıyla. Hem birbirimizi çok özledik hem kafası dağıldı eğlendi dinlendi. Bu yaz yine gider belki yine desteklerim..
Buarada eklemek istediğim bişey var bi insanı kısıtlayarak kendinize bağlayamazsınız.
İnsanın içinde varsa içerde aldatırda vs.
Çok yakın bi arkadaşım sırf svgilisi deli gibi kısıtlıyor diye gece uyuyorum diyip her türlü gece klubune gidiyordu. Daha nice örnek var böyle. Yapmak isteyen her biçimde yapar

Bırak gitsin dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır

10 aylık ilişki geçen yaz birlikte gidilen tatil.
Hızlı giden at seyrek düşen b.k pfz.

kadınlar klübündeki bayanlar eşlerini asla kıskanmaz hepsinin eşi sevgilisi erkek erkeğe tatile gidebilir ve en ufak bir şekilde etkilenmezler çünkü hepsi süper ötesi kendine güvenen hatunlardır kıskanmak nedir ya ? bırak gitsin nolcak tatile :)))

Yok hepsi değil çok küçük bir kısmı öyle. Ne kadar tuhaf değil mi? Halbuki kadın dediğin kendine güvenmemeli, sevgilisini, eşini kıskanmalı kısıtlamalı. Yanında sevgilisi olmadan adım atmamalı, ona da adım attırmamalı. Mazallah kaparlar falan adamı, sonra ne yapar kadın.

Son düzenleme:
Eşimle 10 yıldır birlikteyiz evlilikte 7. yılımız evlenmeden önce ben arkadaşlarımla tatile gittim hiç bişey demedi. O ailesi ile gitti bende hiç bişey demedim. Evlendikten sonrada ilk defa geçen hafta iş dışında kız arkadaşlarımla yurt dışına gittim. Eşim son derece destekledi hatta çocuklara ben yokken tek başına baktı. Eşimde gitmek istese bende desteklerim. Tek sınırımız arkadaşlar ile gidilen tatil bir kaç günlük olabilir onun dışındaki uzun tatillerde birlikte olmamız gerekiyor.

tabi kendine güvenen kadınlar süper hatunlar var gurur duyuyoruz onlarla keşke öyle olabilsek :) o kadar rahat olunca aldatılma ihtimali sıfır denilecek kadar azdır eminim ne kadar güzel

Benim eşime asıl ben derim: aşkım erkek arkadaşlarınla gez bir kaç gün biryerlere gidin erkek erkeğe, senin de hakkın var hem cinslerinle kafa dağıtmaya diye.Ama o yok canım gideceksek eşlerle gideriz sen olmadan gitmem der sağolsun.İşte güvenmekle alakalı bu durumlar gerçi.Ama yapacak olan her yerde her zaman yapar diye de düşünüyorum.Çok sıkmak doğru değil.Hem yerinizde olsam serbest bırakırım birazz, olacak olan birşey varsa erken zamanda görmüş olursun.Bu kadar basit.

ojess .!.:
tabi kendine güvenen kadınlar süper hatunlar var gurur duyuyoruz onlarla keşke öyle olabilsek :) o kadar rahat olunca aldatılma ihtimali sıfır denilecek kadar azdır eminim ne kadar güzel

Buradaki konulari okudunuz mu? Kadinin yaninda yataklarinda baskasiyla mesajlasan adamlar var. Esi uyurken balkonlarda konusan ise giderken kadinlarin orasini burasini gozleriyle yiyen adamlar var

Karakter yoksunu adam yaninda da uzakta da karakter yoksundur. eve kapatarak bu gercegi degistiremezsiniz...Sadece kendinizi kandirirsiniz.

Son düzenleme:
Hayatlarını aldatılma ihtimaline göre şekillendirmiyor, aldatılmaktan korkmuyor olabilirler mi acaba? Ama mümkün değil dimi, her kadın aldatılmaktan korkar.

Hayatlarını aldatılma ihtimaline göre şekillendirmiyor, aldatılmaktan korkmuyor olabilirler mi acaba? Ama mümkün değil dimi, her kadın aldatılmaktan korkar.

eminim öyledirler sephora :) öylelerse sorun yok zaten değilmi ne güzel işte :)

benim erkek arkadaşımda arkadaşıyla beraber gitmişti bir haftalığına güveniyosan neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…