Bende sevgilimle oturup mini etekli kızların fink attığı programlar izliyorum. Hatta kıyafet yorumları yapıyoruz beraber. Bu biraz bıkma yada sıkılmayla değil de sevgiline ve kendine ne kadar güvendiğinle alakalı bir durum. Bu tatil meselesindede yerinde olsam izin verirdim. Ama niye verirdim..
Bak henüz evli değilsin. Sıkarak, kıskanarak, aman aldatmasın, aman yan bakmasın, aman kız görmesin diyerek ancak kendini kandırırsın. Bu adamın sadakat yollarını tıkayacağına sonuna kadar aç. Aç ki bakalım aldatacak mı ? Hatası olacak mı ? Oyuncak bebeğini başkasına vermemek için direnen çocuk gibi adamı çekiştireceğine sal çayıra mevlam kayıra. Nasıl bir adamla evleneceğini gör. Bende aksine benimkine yürü git gez, sabaha kadar nette otur, arkadaşlarınla buluş, beraber birşeyler yapın desemde benimki gidip yapmaz herkes gider mersine benimki gider tersine. Ama bu rahatlığımın arkasında sıkı bir takipçiyim, o bunu bilmez ama en ufak hatasında enselerim. Sende bu baskıcı yönünle adamı kısıtlamaya devam edersen ve bu adamın yapacağı varsa şimdi engellersin ama evlenince yapar. Elbet yapar. Benden demesi. Relax ol.