Eşim arkadaşlariyla tatile kıbrısa gidecek

O zaman insanları kafanıza göre fırçalamak yerine "gidebilir miyim demedi zaten, ben yanlış ifade etmişim" diyebilirdiniz.
Ve evet "gitmeyi düşünüyorum, ne dersin" ile "gidebilir miyim" arasında çok fark var. Birisi kararı sadece karşıdakine bırakan bir cümle; diğeri ortak bir konuşma başlatan ve fikir alışverişlerine açık bir cümle.

Bu arada 32 yaşındayım, size göre kaçıncı nesilim bilmiyorum ama 6 senedir birlikte olduğum eşimden herhangi bir şey için "yapabilir miyim, edebilir miyim" diye izin istemeyecek kadar yetişkinim.
Sizse eşinizin neden gitmesini istemediğinizi bile bilmiyorsunuz henüz. Her yoruma "ondan da değil bundan da değil, sen evli değilsin bilmezsin, senin yaşın küçük bilmezsin" deyip durmuşsunuz.

Bence önce en evli ve en yetişkin benim sendromundan çıkıp biraz sakinleşin. Böylece eşinizin tatiliyle de bir derdiniz kalmaz. Bir taşla iki kuş.
Gülüm kumarhanelerde havaya oksijen basıyorlar birseyler saliyorlar. İnsanlar kendini iyi hissetsin zinde kalsın uykusu gelmesin diye. Örnek, 4 bardakta normalde kafayı buluyorsan 8 tane de kendini gayet iyi hissediyorsun. Başka bir dünyada sanıyor insan kendini gece 3 te kuzu kol iste yapıp getirirler önüne. İnsanın zihni normal hayattan hafif bir kopuş yaşıyor. Kuşadasina tatile gitmekle ayni değil. Örnek 2, atıyorum yurt içinde 10 bin harcayacaksan oraya gidiyorsan bütçe 20 bine çıkıyor. Evlilik bu ortak bütçe. Sormak gerekir. Olay aman bensiz adım atacak değil

Bakin beni anlamadığınız belli ben esimin zaafı olan bir bölge olduğunu o yüzden içime sinmedigini belirttim biz birbirinden bağımsız da plan yapan eğlenen insanlariz. Ama burda beni huzursuz eden birsey var ki konu açtım. Hiç evlenmemiş, kıbrısa gitmenin yurt içinde başka yerde tatil yapmaktan farkı nedir bilmeyen insanlar aşağılayarak yorum yaparsa bende ona göre cevap veririm

Benim yazdığım mesajla sizin yazdığınız mesajın alakası nedir? Ben moderni yergi olarak kullanmanızı eleştirdim. Neyse böyle bir cevap verdiniz madem ona yorum yapayım. Eşinizin sürekli kıbrısa gittiğini çok sonradan yorumlarda belirttiniz. İlk mesajınızı eşinizi kıskanmanız üzerineydi, güncellemediyseniz hala öyle olmalı. Burası forum sitesi sizden farklı düşünen binlerce insan, yorum var. Yorum yazacaklara sadece evli ve kıbrısa gitmişler yorum yazsın şeklinde bir sınırlama getiremezsiniz. İnsanlar sizi aşağılıyorsa rapor edersiniz yönetim gerekeni yapar ama aynı şekilde karşılık veriyorum demeniz nerden tutsak elde kalan bir durum. Yanlışa yanlışla karşılık vermeyi normalleştirmeyin. Farklı yorumlara kapalıysanız, kaldıramıyorsanız keşke hiç konu açmasaydınız. Zaten görüşünüz sabit zerre esneme yok, rahatça tartışmak için mi açtınız bu konuyu?

Ben çok gittim
Yurt içinde yari bütçeyle en iyi tatili yapabilecekken 2 katini verip oraya gitmek demek. Hayatinda 30 kez gitmiş olmasına rağmen. Ille Kıbrıs ille Kıbrıs oranin dışını ben tatil saymiyorum demek
Çok agresif geldi bana tavırlarıniz😕

Arkadaş biraz uç yazmış bende o sebeple uç yorum yaptım. Sonradan açıklamış gerçi ne demek istediğini. Ben de eşimde normalde hayatlarimizi saygı çerçevesinde özgür yaşıyoruz. Ama bu konular yere göre kişiye ve zaaflara göre değişkenlik gösteren konular anladığım. Biri ne var canım Rusya ya da gidebilir der. Biri bir zaafını hissediyordur içine sinmez

işte demek istediğim öyle bir zaaf varsa bu zaaf her zaman için risk. gitmese de risk.
o yüzden sorun tatil değil o tip bir zaafının olması olmalı bence.
ben olsam bunu daha çok düşünürdüm.
o zaaf ortaya çıkacaksa istediğiniz kadar yalnız göndermeyin gene bir yerde patlak verecektir.

Eğer aklınızda eşinizi aldatmak varsa, o uyurken yan komşunuzla bile aldatırsınız.
Bir ara bir olay yaşanmıştı bir cinayet vakasıydı galiba, hem haberi yapılmıştı hem de sitede çok tartışılmıştı, Müge Anlı'nın programıyla gündem olmuştu, olayı net hatırlamıyorum o yüzden atıyormuş gibi olmayayım ama aklımda tek kalan şey köy müydü mahalle mi bilmiyorum lakin evli barklı koca koca kadınların erkeklerin birbirinin eşiyle ilişkisi vardı, yaşanan her şey bulundukları yerde geçiyordu, demek ki geceleri veya eşler evde yokken evlerde birlikte oluyorlardı, yani niyetiniz bozuksa kilit tutmazsınız.

herşey kişinin tiynetiyle alakalı.
keşke insanın alacası dışında olsa da bakar bakmaz belli etse kendini. ama bence insanlar anlıyorlar, hissediyorlar gene de.
o yüzden eşlerinin bazı şeyleri yapmalarını istemiyorlar, böylece engel olacaklarını düşünüyorlar. ama işte bugün değilse yarın illa patlak verecektir.

işte demek istediğim öyle bir zaaf varsa bu zaaf her zaman için risk. gitmese de risk.
o yüzden sorun tatil değil o tip bir zaafının olması olmalı bence.
ben olsam bunu daha çok düşünürdüm.
o zaaf ortaya çıkacaksa istediğiniz kadar yalnız göndermeyin gene bir yerde patlak verecektir.
Benim adam bozuk o zaman ne diyeyim. Beni Ayşe için aldatma ihtimali yok mesela. Ama tatyana ile aldatabilir gibi

Yurt içinde yari bütçeyle en iyi tatili yapabilecekken 2 katini verip oraya gitmek demek. Hayatinda 30 kez gitmiş olmasına rağmen. Ille Kıbrıs ille Kıbrıs oranin dışını ben tatil saymiyorum demek

demek ki tatil zevkleriniz aynı değil.
siz saymıyorsunuz ama eşiniz sayıyor.
orada mutlu.
muhtemelen siz sevmediğiniz için de oraya gidip mutsuz bir kadınla olmaktansa tek yada arkadaşıyla gitmek istiyor.

Benim adam bozuk o zaman ne diyeyim. Beni Ayşe için aldatma ihtimali yok mesela. Ama tatyana ile aldatabilir gibi

e siz eşinize bu ihtimali kondurup bu kadar rahatsız oluyorsanız, biz ne diyelim ki daha ?
ilişkinizin sıkıntısı bambaşka demek ki, o da tatile gitmemesi ile çözülmez bu durumda.

bu arada yurtiçinde de tatyanalar oluyor.

demek ki tatil zevkleriniz aynı değil.
siz saymıyorsunuz ama eşiniz sayıyor.
orada mutlu.
muhtemelen siz sevmediğiniz için de oraya gidip mutsuz bir kadınla olmaktansa tek yada arkadaşıyla gitmek istiyor.
Hep aynı yere gitmek cazip gelmiyor farklı yerler görmek istiyor insan. Hep aynı yer. Beraber de gideceğiz 1 ay sonra kıbrısa mesela. Öncesinde birde arkadaslarla gitme çıktı

e siz eşinize bu ihtimali kondurup bu kadar rahatsız oluyorsanız, biz ne diyelim ki daha ?
ilişkinizin sıkıntısı bambaşka demek ki, o da tatile gitmemesi ile çözülmez bu durumda.

bu arada yurtiçinde de tatyanalar oluyor.
Benim ki için ortam da önemli. Ambiyans filan hepsi önemli. Zevk sefadan ibaret adam.

Hep aynı yere gitmek cazip gelmiyor farklı yerler görmek istiyor insan. Hep aynı yer. Beraber de gideceğiz 1 ay sonra kıbrısa mesela. Öncesinde birde arkadaslarla gitme çıktı

tamam siz öyle istiyorsunuz anlıyorum ama bazı insanlar da bir yeri severse başka yere gitmek istemeyebiliyor.
bazı insanlar hep aynı restoranda yer, hep aynı kahveciye gider mesela.
herkes değişiklik sevmiyor.
o yüzden dedim tatil anlayışlarınız uyuşmuyor demek diye.

Kızlar eşim erkek arkadaşlarıyla kibrisa tatile gidecek. Çok kıskanç bir insanım. Fakat guvensiz görünmek istemiyorum. İzin vermelimiyim sizce. Normal bir durum mu. Kıskançlığımı içime mi atmalıyım?

Arkadaşlar benim yapım kıskanç. Kişilik özelliklerimden biri kıskançlık. Elimde olan birsey değil. Durduk yere değil ama birşeyden şüpheye düşersem takarım kafayı. Hastalık derecesinde degil ikiz gibi filan gezmiyoruz. İkimizde arkadaslarimizla gezer eğleniriz. Burada beni rahatsız eden adamın sürekli ısrarla kıbrısa gitmek istemesi. Ve evet eşim bana büyük bir planı olduğunda sorar ve sormalı. İçime sinmemesine rağmen tamam git diyeceğim. Bende kafaya takmamak için planlar yapicam.
Aldatan önce kendini aldatır sonuçta. Allah kimsenin kocasını dogru yoldan ayırmasın😄

tamam siz öyle istiyorsunuz anlıyorum ama bazı insanlar da bir yeri severse başka yere gitmek istemeyebiliyor.
bazı insanlar hep aynı restoranda yer, hep aynı kahveciye gider mesela.
herkes değişiklik sevmiyor.
o yüzden dedim tatil anlayışlarınız uyuşmuyor demek diye.
Git dedim hadi hayırlısı 🙃

Keske kocam kumar bağımlısı ve her fırsatta soluğu kıbrısta alıyor diye konu açsaydınız. Mesele adamın arkadaşlarıyla tatile gitmesi değil çünkü.
Kibrisa tatile gidiyor olması. Yer mühim o yüzden başlığa yazdım zaten . Sadece tatil demedim

X