- 4 Ağustos 2021
- 5
- 6
- 43
Bana kalacak olursa bi program var eyer androidse telefonu. Ben kendim actim para vererek.ben cunku yaptim ve indirdim ama kesinlikle onun telefonunda gozukmuyor gozukmeyen bisey ve nerde oldugunu kiminle konusuyor ve yazisiyor sesini fotografini dahi cekebilirsin onlu arkali.ise yaradi bende ve aldatildigimdan emin oldum.(tavsiye)Böyle düşünmenize sevindim. Aksi olsa siradan olduğum için biraz üzülürdüm açıkçası. Herkesin de biraz kendini farkli dusunebilmeye zorlamasini istiyorum. O zaman insanlar objektif bakabiliyor toplumsal kaliplardan siyrilabilirsek eger. Degisik fikirler cikiyor ortaya mutlu oluyorum. Ki insanlar bu konuda asla efor harcamiyor. Bu konuda mesela bazilari konu sahibinin değişmesini istiyor aslinda benim dün istedigim gibi. Eşine tatile gitmesi icin musaade eden cool sosyal bi kadin olmasini istiyor. Dun ben o konuda cool olmasini istiyordum öbür bayanın. Sosyal normlarla ortusmedigi icin tutarsiz geliyor aslinda bunlar da tutarsiz. Ben de kibrisa ruslarin arasina tatile kocasini yollayanin sanal sekse de bisey dememesini bekleyebilirim. Ben özellikle diyorum burdaki arkadasa mesela konuyu çarpıtma diye gündelik seylere getirip. Halbuki onun o uc noktaya cekmesini de seviyorum. Onu kendi tutarsizligiyla vurmayi da. Onun kendini guzel ifade etmesini de. Ama burda insanlar taraf olma peşinde genelde. Kendinden olmayani dislama peşinde. Senle ben konuşmayalım mutabik kalamayiz! Havalarinda. Ben de atiyorum simdi adini gordum diye aklima geldi limoncuyla mutabik kalamam belki normalde ama onun fikirlerini de duymayi seviyorum. Forumun anlam ve önemi gibi oldu da ben de cok çelişkili ruh halleri görüyorum aa bu bunu mu demis dedigim de oluyor. O zaman seviniyorum ben işte ama.. Cinsellik benim icin uc noktada yasanmis ve üstü kapanmis bi mevzu o yuzden takmiyorum bir de. Manevi şeylerde daha katiyimdir. Bana cok maddi gelio cinsellik konusu duygularla bagdastiramiyorum.