- 9 Ağustos 2013
- 10
- 1
-
- Konu Sahibi pambuukprenses
bana diyorki eğer kızarkadaşlarına güveniyorsam heran arayıp ne yaptığını bana söylersen gidebilirsin tabi diyo, ama ben onun arkadaşlarına güvenmiyorum. sevgilim içki sigara kullanmaz bende çok rahatsız olurum geçenlerde zorla eline sigara verdiler yılbaşında davet ettiler içki ortamı vardı kimbilir tatilde ne yapacaklarErkek arkadaşın senin tek başına tatile gitmenden rahatsızlık duyar mıydı?
bana diyorki eğer kızarkadaşlarına güveniyorsam heran arayıp ne yaptığını bana söylersen gidebilirsin tabi diyo, ama ben onun arkadaşlarına güvenmiyorum. sevgilim içki sigara kullanmaz bende çok rahatsız olurum geçenlerde zorla eline sigara verdiler yılbaşında davet ettiler içki ortamı vardı kimbilir tatilde ne yapacaklar
kızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
kızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
Kimse kimsenin hayatına bu kadar karışmamalı.Hem de evli bile değilken.kızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
Beni de kız arkadaşlarımla tatile gitmeyeyim diye tehdit ederdi çok da umurumda oldu. Gayet tatilime de gittim ve şu an evliyim.kızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
Yapmayın allahaşkına, bu kadar müdahil olmayın birbirinizin hayatına. Evli olsanız da yapmayın bunu. Arkadaşlarınızınki doğru, sizinki yanlış...kızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
Gitsin
Eğer geri dönerse senindir