Evli kadın erkek arkadaşıma musallat oldu:@

kadınla bir şeyler yaşamış ve senin duyacağından korkup bitirmişler ama kadın tekrar istiyor yoksa hiçbir kadın öyle fütursuzca mesaj atıp rahatsız edemez kocalarınızı bulunmaz hint kumaşı moduna koymayın yok musallat oldu yok rahatsız ediyor diye..

evli değilim. sevgilimin bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünmüyorum.

canım sevgilin bana çok da masum gelmedi. bence eğlence amaçlı da olsa bir şeyler oldu. durum onun kontrolünden çıkınca da sana hikayede biraz değişiklik yaparak söylemeye karar verdi. böyle olmuştur demiyorum ama böyle olabileceğini de göz önünde bulundur. çünkü sende gözümü açtım sözü öyle durduk yere söylenecek birşey değil.:KK34:

şikayet etmekle başlayın, böylelerine acımamak gerek 2 çocuklu evli kadın macera peşinden koşuyor:KK53:

hatta eşine de söyleyin uyarılarınıza rağmen sürdürüyorsa hakediyor.

kimseden utanmıyor da 2 tane çocuğundan da mı utanmıyor ahlaksız.

savcılığa verin görsün gününü..ama yurt dısından burası için nasıl olur bilmiyorum savcılık olayları.terbiyesize bak yaaa....mesajları falan saklayın delil olarak.sonra da görsün bakalım kim kime kaçıyormus...2 de cocugu var esine cocuklarına yazık günah.erkekler yapıyor diyorduk ya hep kadınlar da sapıtmıs bu devirde.

mesajların hepsini saklıyor erkek arkadaşım. ispat olsun diye.

kadın hakkında bu kadar bilgiye nası sahi oldunuz? Erkek arkadaşın hiç konuştu mu cevap attı mı ?

uyarmak için cevap attı bir kaç kere. kadın uzun uzun mesajlar yazıyor kendi hakkında. ayrıca erkek arkadaşım rehberlik yaptığı için onlara hakkında bilgisi var.

Evli 2 çocuklu bir kadın :26:
Tatile gittiği yerdeki rehbere aşık oluyor:26:
Rehber kadının gözünü açıyor:26:
Kadın yüzsüz yüzsüz mesaj atıyor:26:
Rehber numarayı değiştirmiyor:26:
Valla kadın da rehber de masum değil sanki:KK31:

Ben olsam kadının kocasına ulaşırdım bır şekılde :KK14:
Ayrıca sevgılınde numarasını değıştırsın, olmadı şırkete kaybettım telefonu desın

arkadaşlar telefondan girdiğim için tek tek alıntılayamıyorum ancak cevapların hepsini okudum. es geçtiğimi düşünmeyin. erkek arkadaşın masum olmayabilir diyorsunuz. açıkcası hiç böyle düşünmemiştim. konuyu açtığıma memnun oldum. fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. belki erkek arkadaşımı şüphelendirmeden bu konu hakkında tekrar konuşmalıyım. ilk anlattığı ile şimdi anlattığı arasında çelişki olacak mı merak ettim doğrusu. ve kadının mesajlarını tekrar okuyacağım. umut verilmiş bir kadın mı umut bekleyen bir kadın mı var ortada bunu anlamalıyım.

bence eşini haberdar edin
zaten kadının korkusu da yokmuş kocasından en azından öğrensin durumu
bu ne terbiyesizlik ya
çocuklarından da mı utanmıyo şok oldum resmen

sevgilin telefon numarasını da hemen değiştirsin ulaşamaz o zaman

günahını almak istemem ama inş sevgiliniz de kadına yüz vermemiştir flörtöz bi biçimde davranmamıştır
erkeklere de güven olmuyo açıkçası işin aslını iyice öğrenin bence o kadınla da konuşun

Son düzenleme:
sevgiliniz kadının eşinin haberi olmaması için ısrar ederse anlayın ki korktuğu birşey vardır.bu konuda suçsuz ve bıkmış olsa sizden önce eşine sikayet ederdi diye düşünüyorum.

en kısa zamanda erkek arkadaşımla konuşacağım ve bu durumu bir sonuca bağlayacağım. öneri ve cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.

Bence kocasına açın telefonu bu olanları anlatın.
Sustukça üstünüze gelecek gibi bu kadın
Ne arsız insanlar var anlamıyorum bu nasıl bir cesaret evlisin kocan var elin adamına asılıyorsun
Kocan terk etse bıraksa gitse çocukların ortada kalacak.
Kim ki bu adam ne yaşadın ki bu kadar çocuklarını bırakacak kadar herşeyi göze aldın.
Allah'ım sen bizleri şaşırtma...
:KK19:

Yakin zamanda salagin teki bana musallat olmustu. Bende is dolayisiyla numarami degistiremiyorum.. Telefonum saolsun, engelledim direk..

Sora tabi degisik numaralardan aradi. Arayan her yabanci numarayi engelledim. . Sonucta sagdan soldan kac telefon bulabilecekki? 5? 10? Hepsini engelleyin gitsin, bitsin..

sonsuz arkadaşım, ne kadar rahatsız edici bir durum olduğunu anlıyorsundur sende yaşamışsın. evet numarasını engelledik başka numaralardan msj atmaya başladı. burada arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra acaba erkek arkadaşım anlattığı gibi masum değil mi diye düşünmeye başladım. sanırım en güzeli tekrardan ciddi bir şekilde erkek arkadaşımla konuşup bu sorunu kesin çözmeye ikna etmek. kocasını mı ararız. şirkete durumu bildirip hattı değiştirmeyi mi talep ederiz. en kötü ihtimal türk konsolosluğuna başvuracağım. böyle bir durumda ne yapılabilir diye. yorumun için teşekkür ederim. erkek arkadaşım zamanla pes eder dediği için bende üstüne varmadım fazla ancak kadın artık bana selam söylemeye başlayınca yuhh dedim.

kadınla bir şeyler yaşamış ve senin duyacağından korkup bitirmişler ama kadın tekrar istiyor yoksa hiçbir kadın öyle fütursuzca mesaj atıp rahatsız edemez kocalarınızı bulunmaz hint kumaşı moduna koymayın yok musallat oldu yok rahatsız ediyor diye..

niye sanmıcakmışızki kocalarımızıı hint kumaşıı okadar varki etrafta aynı bu kadın gibii olannn
burda kadın çokmu namuslu şimdi

açıkçası ben bu kadar rahatsız olsaydım, eşini arardım madem numarası var,

yani bu ilk yapmanız gereken şeydir, neden hala ısrar ediyorsunuz aramamakta onu anlayamadım,

erkek arkadaşınızdan nasıl bir yakınlık gördü ki bu kadar yapıştı? erkek arkadaşınız eşine haber verme konusunda neden bu kadar ısrarlı ben olsaydım bunu sorgulardım önce..

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

X