erkek arkadaşım arkadaşlarıyla tatile gitmek istiyor :(

Bende izin vermem kesinlikle ama ayrılmakla da tehdit etmem.
Çocuk ben tatile gidiyorum iyi ayrılalım dese daha mı mutlu olacaksın ?
Söylediğin sözlerin sonucu her zaman düşün.

Adam şimdi gitmek istiyorsa evlenince de gitmek isteyecek. Diğer erkeklerin eşleri izin veriyorlar demek ki... Ben olsam razı gelmezdim, koskoca adamlar dalga geçecek başka şey bulsunlar, anlayışla karşılayamıyorlarsa nasıl arkadaş bunlar??

Doğrudur.
Yaşamadığım için bilemem.
Herkes mutlu olduğu hayatı yaşamalı zaten.
Ben gülüp eğlenirken yanımda kocam/sevgilim olsun isterim.
Onunla paylaşmak isterim bir şarkıyı,tatlıyı ya da içkiyi...

Bana da böyle ilişkiler biraz fazla bağımlı geliyor.
Eşle paylaşılacak zaman ayrı, arkadaşla paylaşılacak zaman ayrı olmalı. Eğer eşim yanımda değilken bulunduğum ortamdan zevk alamıyorsam durum vahim diye düşünürüm. Kimsenin garantisi yok, bir gün çekip giderse, ya da ben ondan gidersem ve yahut allah gecinden versin başımıza bir şeyler gelirse mutlu olmayı becerebilmeliyim. Ben bütün güzel zamanlarımı eşimle geçirirsem böyle bir durum başıma geldiğinde mutlu olmayı beceremem.

valla arkadaşının evlilikleri bir garip kendisi bir garip. ben evli olucam kocamsız tatile gidicem yada onu göndericem. bilmiyorum bence bu konuyu ciddi olarak konuşun

Haklısın bizimki ciddi bağımlılık ilişkisi aslında.
Hele ki şimdi şartlar icabı işyerinde de beraberiz 7/24 olduk.
Bu kadar dipdibelik bana göre değildi ama acayip alıştık şimdi vazgeçemiyoruz.
Heee işyerinde beraber olmasaydık yine birbirimiz olmadan içmeye,maça,tatile gidemezdik.
Eğlence anlayışlarımız çok benzer o yüzden içimize sinmez o gole beraber sevinmezsek,o otelde sevişmezsek...

Sevgilim geçen yaz erkek arkadaşlarıyla tatile gitti. Arayıp sormadım bile doya doya keyfini sürsün, boğulmuş hissetmesin diye.
10 gün sonra ben de erkek arkadaşımla tatile gittim. Sinirinden kudurdu ama birşey diyemedi haliyle.
Bu yaz ayrı ayrı tatil yapmayacakmışız

bırakın gitsin kimlerle nereye gittigini biliyorsunuz sonuçta azıcık oda eğlensin nefes alsın

nedir bu sıkmalar olmadı boynuna bir tasma takın

yapmayın özgürlüğünü kısatlamayın

Rahat bırak gitsin adam tatile ya en fazla içki sigara içer.Aldatırsa eninde sonunda haberdar olursun zaten. Sonuçta hepimiz özgür bireyleriz kimse kocasına bile böyle kısıtlamalar getirmemeli diye düşünüyorum. (ailesine karşı sorumluluklarını yerine getiriyorsa)
Tatilde bi abukluk yaparsa hissedip ona göre tavır koyarsınız. Adam arkadaşlarıyla gezecek diye ne bu şiddet ne bu celal :S

Benimkisi de istedi vermedim izin, 3erkek tatilde düşünebiliyor musun erkek milleti bilemezsin napar ne eder, babama bile güvenmem

Evlendiğiniz, sevdiğiniz adamla eğlence anlayışlarınızın benze olması zaten normal. Bir çok çift için böyledir. Benim asla yapamayacağım bir şeyi başarmışsınız. Eşimle aynı işi yapmam mümkün değil sanırım. Ben sıkılırım mesela her dakika burnumun dibinde olmasından. Nefes almam lazım, arkadaşlarımla zaman geçirmem lazım, annemle dedikodu yapmam lazım. Bu eşimle zaman geçirmekten zevk almıyorum anlamına gelmez ama. Onunla yaptığım şeyler farklı, o olmadan konsere gitmem mesela, ya da rakı balık yapmam. Aradaki çizgiler çok net bende.

Erkek arkadasini ayrilmakla tehtit etmwn hic dogru degil , Sevgili olabilirsiniz ama birbirinizin hayatina bukadar mudahele etmekte dogru degil ..

Tatilde aldatmaya meyili olan adam burnunun dibindede aldatir icinde varsa ..

Valla bende kıskançlık konusunda sorunlu biriyimdir ama tatile gitmesine karismazdim. Nitekim erkeğin içinde olan biseydir bu tür şeyler yapicagi varsa her türlü yapar ben hep buna inaniyorum. Zaten gidiceği tatilde en fazla ne kadar uzun olabilir Allah aşkına. 3 5 günlük tatil için seni harcicaksa zaten bunu ogrendiginde üzülmek yerine sevinmelisin. Ayrıca evli adamın karısına mini etekli kızı göstermesi birbirinden bıkmis oldukları anlamına gelmez. Artık birbirlerini gayet iyi tanıdıkları bu yüzden karısıyla goygoy yapıcak duruma geldiklerinin gostergesidir ki bu kötü bişey değil. Artı olarak adamlar evli, hepsinin karısı izin veriyosa demek ki senin dusundugun kadar fena kafalı insanlar değiller Nitekim sen sevgilisin onların ayrilmasiyla seninki bir de olmaz. O sebepten bence bu kadar tepesinde boza pişirme adamın. Benim salak izin vermem diye düşünüp tatile gittiğini benden saklamisti yakalamistim gitmesine değil yalan soylemesine kızdım. Dondugundede ne telefonunda ne biyerinde bişey de yakalamadim yani ki araştırma soruşturma ve yakalama üstünde master yapsam bundan iyisi olamazdim emin olabilirsin.o yüzden bu kadar problem etme bence bırak gitsin.

haklısın aslında teşekkür ederim umarım tavsiyelerine uyabilirim

bende diyorum aynını nasıl arkadaşların var senle böyle dalga geçebiliyorlar diye ama tutturdu ben kılıbık görünmek istemiyorum diye

Arkadaslariyla tatile gitmeyenler aldatmiyor zaten
Yapmayin, bir adam capkinlik yapacaksa her yerde yapar yapmayacaksa hicbir yerde yapmaz, eger aldatma potansiyeli goruyorsaniz guvenmediginiz insanla neden birliktesiniz o zaman

Ben de evlendigimden beri defalarca kez kiz arkadaslarimla ya da kardesim ve kuzenlerimle tatile ciktim, acikcasi izin isteme gereksinimi bile duymadim, karsilikli guvene dayali iliskilerde boylesi suphelere yer olmamali zaten.

Bi kere sevgiliin onların lafına bu kadar bakıyosa kim bilir gittiklerinde içki sigara veya daha kötü bişey için ısrarlarını kıramaz gibime geliyor.. inşallah orta yolu bulursunuz

hay çok yaşa sen arkadaşım, kendisi diyor ben seninle gittiğim tatil çok güzeldi 3adamla tatile gidip napiyim sanki diyo ama gururumu kurtarmam lazım bana sevgilin izin vermiyo sen gelemezsin diye dalga geçiyor diyolar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…