erkek arkadaşım arkadaşlarıyla tatile gitmek istiyor :(

Benimki de ilk başta öyle diyordu. Bende dedim valla hiç kusura bakma sana güveniyorum ama çevredekilere güvenmiyorum. Hele ki erkek erkeğe tatil imkansızz. Biz şimdi atlattık bu durumları. Allah'a bin şükür sorunsuz gidiyor her şeyimiz. İnşallah sizde atlatırsınız. Seni gerçekten seviyorsa insanların gözünde nasıl olduğuna değil, senin gözünde nasıl olduğuna dikkat etmesini söyle.:)

innnşallaahhhh teşekkür ederim :)

canım seninkinin burcu ne ben çok merak ettim

Kendi adima cok sevindim. Hic bu acidan bakmamistim. Ileriye donuk dusunuluyorsa demek sevgiliyken icinde ukte kalmasin sevgilim yuzunden sunu yapamadim, pismanim demesin demek gibi mi zaten evlilik olunca sorumluluk artacak yine yapamayacak gibisinden mi. Ben de cok kiskancim da, o yuzden soruyorum.

canm bencede gıdeblr yanı .. benm erkek arkadasmda erkek arkadaslarıyla karavan kıraladılar egeye gıttıler gecen yaz yanı guvenıosan sıkıntı yok bence ..

Ya normalde sen arkadaslarinla gitsen o da gitsin tabi...

Ama seni ekip gidicekse hos degil yani. Sen butun yaz gidemiceksen o tatile arkadaslariyla gitmeyi yegliyorsa hos degil.

Arkadaşları ne derse desin
ben olsam göndermezdim
hem gitmezse seni sevdiğinden emin olabilirsin

Ben izin veririm.insanların kendi arkadaşları ile başbaşa kalmaya eğlenmeye ihtyacı vardır.sen ne kadar kısıtlarsan kısıtla niyet olduktan sonraaa.bırak gitsin eğlensin.

Ben izin vermezdim evli erkeklerin eşleri nasıl izin veriyor ben asla vermem is toplantısı oluyor bir gece otelde kalıyor sadece ona izin veriyorum oda mecburiyetten

Herkes o sana baskı kuruyormu demiş. öyle olsa baskı hakkı mı doğmalı? Ne demek gidemez? o bir insan sizin malınız değil. gider gelir. keza siz de gidip gelebilirsiniz. insanların kendi hayatları da olmalı. kimsenin tek yaşam kaynağı siz olmamalısınız sizin de tek yaşam kaynağınız sevgiliniz olmamalı bu çok tehlikelidir.
ha eğer derdiniz arkadaş çevresiyse yine müdahale edemezsiniz. rahatsız olduğunuzu belirtirsiniz değişiklik olmazsa bu işi bitirrsiniz.
ayrıca ben de erkek arkadaşıma aa bak ne güzel kız diyorum size göre biz salmış tipler miyiz?
bir erkek bir köpek değildir. bakma etme yapma demekle olmaz bu işler. yapacağı olan kadın erkek rahat olun yapar. siz kendinizi kandırırsınız ancak.
anlamıyorum ki sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…