- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi pambuukprenses
Benimki de ilk başta öyle diyordu. Bende dedim valla hiç kusura bakma sana güveniyorum ama çevredekilere güvenmiyorum. Hele ki erkek erkeğe tatil imkansızz. Biz şimdi atlattık bu durumları. Allah'a bin şükür sorunsuz gidiyor her şeyimiz. İnşallah sizde atlatırsınız. Seni gerçekten seviyorsa insanların gözünde nasıl olduğuna değil, senin gözünde nasıl olduğuna dikkat etmesini söyle.:)hay çok yaşa sen arkadaşım, kendisi diyor ben seninle gittiğim tatil çok güzeldi 3adamla tatile gidip napiyim sanki diyo ama gururumu kurtarmam lazım bana sevgilin izin vermiyo sen gelemezsin diye dalga geçiyor diyolar diyo
innnşallaahhhhBenimki de ilk başta öyle diyordu. Bende dedim valla hiç kusura bakma sana güveniyorum ama çevredekilere güvenmiyorum. Hele ki erkek erkeğe tatil imkansızz. Biz şimdi atlattık bu durumları. Allah'a bin şükür sorunsuz gidiyor her şeyimiz. İnşallah sizde atlatırsınız. Seni gerçekten seviyorsa insanların gözünde nasıl olduğuna değil, senin gözünde nasıl olduğuna dikkat etmesini söyle.:)
bu ne çirkin bir düşünce böyle.arkadaşlarından soğusun istiyorum
canım seninkinin burcu ne ben çok merak ettimBende sevgilimle oturup mini etekli kızların fink attığı programlar izliyorum. Hatta kıyafet yorumları yapıyoruz beraber. Bu biraz bıkma yada sıkılmayla değil de sevgiline ve kendine ne kadar güvendiğinle alakalı bir durum. Bu tatil meselesindede yerinde olsam izin verirdim. Ama niye verirdim..
Bak henüz evli değilsin. Sıkarak, kıskanarak, aman aldatmasın, aman yan bakmasın, aman kız görmesin diyerek ancak kendini kandırırsın. Bu adamın sadakat yollarını tıkayacağına sonuna kadar aç. Aç ki bakalım aldatacak mı ? Hatası olacak mı ? Oyuncak bebeğini başkasına vermemek için direnen çocuk gibi adamı çekiştireceğine sal çayıra mevlam kayıra. Nasıl bir adamla evleneceğini gör. Bende aksine benimkine yürü git gez, sabaha kadar nette otur, arkadaşlarınla buluş, beraber birşeyler yapın desemde benimki gidip yapmaz herkes gider mersine benimki gider tersine. Ama bu rahatlığımın arkasında sıkı bir takipçiyim, o bunu bilmez ama en ufak hatasında enselerim. Sende bu baskıcı yönünle adamı kısıtlamaya devam edersen ve bu adamın yapacağı varsa şimdi engellersin ama evlenince yapar. Elbet yapar. Benden demesi. Relax ol.
Kendi adima cok sevindim. Hic bu acidan bakmamistim. Ileriye donuk dusunuluyorsa demek sevgiliyken icinde ukte kalmasin sevgilim yuzunden sunu yapamadim, pismanim demesin demek gibi mi zaten evlilik olunca sorumluluk artacak yine yapamayacak gibisinden mi. Ben de cok kiskancim da, o yuzden soruyorum.gitsin neolabilir ki . zaten yapcağı varsa iş seyahati der baska bişey der yine yapar yapcağını. hatta kafaya koyduysa aynı sehirde aynı semtte bile yapar. evli olsanız göndermeyin derdim ama ben sevgililkte bukadar baskı uygulanmamısından yanayım. evlenince bastırılımıs duyguların hepsi acığa cıkıyor sonra
Aslan canım benim. Bende Koç :) İlgili misindir burçlarla ? :)canım seninkinin burcu ne ben çok merak ettim
eh işte az çok ilgiliyimdir diyelim maşallah mutluluğunu görüyorumda bi sorayım dedim :)Aslan canım benim. Bende Koç :) İlgili misindir burçlarla ? :)
Çok teşekür ederim, Rabbim herkese daha güzellerini versin :)eh işte az çok ilgiliyimdir diyelim maşallah mutluluğunu görüyorumda bi sorayım dedim :)
kızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
kova burcucanım seninkinin burcu ne ben çok merak ettim
Ben izin vermezdim evli erkeklerin eşleri nasıl izin veriyor ben asla vermem is toplantısı oluyor bir gece otelde kalıyor sadece ona izin veriyorum oda mecburiyettenkızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum