- Konu Sahibi pambuukprenses
Çok tuhaf ya şaşırıyoruz işte naparsın.
yo ben şaşırmıyorum aksine hoşuma gidiyor :)) türlerinin çoğalması dileğiyle ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tuhaf ya şaşırıyoruz işte naparsın.
owwwww aslansaaa varyaaaa kesinlikle gondermemelisinnn allahimmm allahimmm benimkide aslan bende aslanim iliskimizin ilk yillarinda varya ben yakalamaktan biktim o yapmaktan bikmadi neyseki besinci yildayiz kaybetmenin acisini yasadiginda yola geldiAslan canım benim. Bende Koç :) İlgili misindir burçlarla ? :)
Gonderme bencede o arkadaslari o kadar rahatsa evlilikleride sn derece genislemistor cevremizde cok ornek var malesefki esler artik b
owwwww aslansaaa varyaaaa kesinlikle gondermemelisinnn allahimmm allahimmm benimkide aslan bende aslanim iliskimizin ilk yillarinda varya ben yakalamaktan biktim o yapmaktan bikmadi neyseki besinci yildayiz kaybetmenin acisini yasadiginda yola geldi
hayır ya kesinlikle izin vermekızlar bana fikir verin lütfen sevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
Kesinlikle katılmıyorum istediği heryerede gidebilir. Onada kendimede sonuna kadar güveniyorum. Yıllardır bir tek kıza yan bakışını bile yakalamadım. Sadakatinden ve bana bağlılığından gram şüphem yok :) Burç değil karakter meselesi bu işler.owwwww aslansaaa varyaaaa kesinlikle gondermemelisinnn allahimmm allahimmm benimkide aslan bende aslanim iliskimizin ilk yillarinda varya ben yakalamaktan biktim o yapmaktan bikmadi neyseki besinci yildayiz kaybetmenin acisini yasadiginda yola geldi
kıskanmaya gerek yok zaten..bir kadın kıskançlıktan çatlasada o erkek yapacağı varsa yine yapar hatta kadının kıskançlığı onu onure eder paylaşılmaz erkek tadı verdirir..erkeği kendi sileahıyla vuracaksın..kızlar bana fikir verin lütfen sevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum