- 19 Şubat 2015
- 227
- 191
-
- Konu Sahibi pambuukprenses
Sen de git onlarla.
Ben de şu erkek erkeğe/kızkıza muhabbetlerini hiç bir zaman anlamadım/anlamayacağım.
Yok öğrenmek istemiyorum ben bunu.Allah'ını seversen öğrenince bana da söyle..
Erkek erkeğe ne yapılıyor ki öyle gitmek istiyorlar.Yani mantıklı olarak bağdaştıramıyorum.
Bende sevgilimle oturup mini etekli kızların fink attığı programlar izliyorum. Hatta kıyafet yorumları yapıyoruz beraber. Bu biraz bıkma yada sıkılmayla değil de sevgiline ve kendine ne kadar güvendiğinle alakalı bir durum. Bu tatil meselesindede yerinde olsam izin verirdim. Ama niye verirdim..kızlar bana fikir verin lütfensevgilimin 3 tane erkek arkadaşı var evli hepsi ve çok rahatlar eşleride öyle hatta şöyleki birisinin eşi kocasına mini etekli bi kızı gösterebiliyor ve hiç kıskanmaya dair bişi yok aralarında bense aşırı kıskanç biriyim onlar evli çocuklu oldukları için artık birbirlrinden neredeyse bıkmışlar umurlarında değiller biz 10 aydır çıkıyoruz sevgilimle geçen yaz beraber gittik tatile ama arkadaşları tuturdu biz erkek erkeğe gidicez diye bende hayır istemiyorum dedim şimdi erkek arkadaşımın arkadaşları dalga geçiyorlarmış sen gelemezsin sevgilin izin vermez diye oda gururuma dokunuyor gidicem onlarla tatile diyo bende ayrılmakla tehtit ediyorum napıcam nolur bana yardımcı olun arkadaşlarından soğusun istiyorum
Tatile gittiği adamlar evli,
ne yapabilirler ki sence
Allah'ını seversen öğrenince bana da söyle..
Erkek erkeğe ne yapılıyor ki öyle gitmek istiyorlar.Yani mantıklı olarak bağdaştıramıyorum.
Yok öğrenmek istemiyorum ben bunu.
Arkadaş tatil demek eğlence demek,insan sevdiği yanında yokken ne kadar eğlenebilir ki?
Nasıl içine siner ki?
Konu sahibine hak verdiğimden değil de evli erkekler aldatmıyor mu sanki :)
Konu sahibi bu kişi sadece sevgilin, eşin değil ya da nişanlın değil.
Bu kadar sıkma derim.
Ben o açıdan sormamıştım,
güvenilir bulmadığı adamlar evli, ve sevgilisinin arkadaşları,
sevgilisi onların yanında çok mu güvenilir açısından sormuştum .
Yoksa tabikide evli barklı olupta karısını aldatan kansız çoook.