erkek arkadaşım arkadaşlarıyla tatile gitmek istiyor :(

Sevgilin olabilir ama onunda kendi hayatı var. Ayrıca gitti diyelim seni aldattı. hatasının bedelini kendi seçer. Adamın içindr varsa ha tatilde yapmış ha başka yerde. bu kadar karışman saçma.

Ben anlamıyorum zaten bu sevgilisi, eşi olan erkeklerin *erkek erkeğe tatil* merakını. Hani ne yapıyorlar ki erkek erkeğe? Ben olsam bende izin vermem ne yalan söyliyim. Ama benim sevgilimde bana izin vermez kız kıza mesela. Her şey karşılıklı. Bunun güvenle bir alakası yok. Gereksiz. Bekarların yaptığı erkek erkeğe, kız kıza tatilleri gibi.. Hani filmlerde olur ya.

O güvenmediğin arkadaşlar sevgilinin kafasına silah dayamaz , zorla seni aldatmasına teşvik etmezler.
Sevgiline güveniyorsan sorun ne ?
He eğer onada güvenmiyorsan , tatile göndermemek değil dışarı salma :) evde tut sensiz sokağa adım atmasın :)

O tek tatile giden evli erkeklerden eşimin iş arkadaşı vardı pek samimi değildik ama gariptiler biraz sonra boşandılar. Adam hep kendi gidiyormuş çoluk çocuk bunları bırakıyormuş .Bence o arkadaşlarından soğutun.

Gitsin ne olacak ki.Benim e.arkadaşım gidiyor arkadaşlarıyla tatile,hatta yurtdışına dahi gitti gezmeye.Bence bukdr kısıtlamak yanlış

Allah'ını seversen öğrenince bana da söyle..
Erkek erkeğe ne yapılıyor ki öyle gitmek istiyorlar.Yani mantıklı olarak bağdaştıramıyorum.
Yok öğrenmek istemiyorum ben bunu.
Arkadaş tatil demek eğlence demek,insan sevdiği yanında yokken ne kadar eğlenebilir ki?
Nasıl içine siner ki?

erkekler tatile giderken eşlerini yanlarına almıyorlarsa, bunun adı tatil değil hovardalıktır sizinkide ısınma turunda sanırım...sende ona de ki, sana güveniyorum de. Belki bu lafından etkilenir tatilide hönkk diye geçirirmiş

Bende sevgilimle oturup mini etekli kızların fink attığı programlar izliyorum. Hatta kıyafet yorumları yapıyoruz beraber. Bu biraz bıkma yada sıkılmayla değil de sevgiline ve kendine ne kadar güvendiğinle alakalı bir durum. Bu tatil meselesindede yerinde olsam izin verirdim. Ama niye verirdim..
Bak henüz evli değilsin. Sıkarak, kıskanarak, aman aldatmasın, aman yan bakmasın, aman kız görmesin diyerek ancak kendini kandırırsın. Bu adamın sadakat yollarını tıkayacağına sonuna kadar aç. Aç ki bakalım aldatacak mı ? Hatası olacak mı ? Oyuncak bebeğini başkasına vermemek için direnen çocuk gibi adamı çekiştireceğine sal çayıra mevlam kayıra. Nasıl bir adamla evleneceğini gör. Bende aksine benimkine yürü git gez, sabaha kadar nette otur, arkadaşlarınla buluş, beraber birşeyler yapın desemde benimki gidip yapmaz herkes gider mersine benimki gider tersine. Ama bu rahatlığımın arkasında sıkı bir takipçiyim, o bunu bilmez ama en ufak hatasında enselerim. Sende bu baskıcı yönünle adamı kısıtlamaya devam edersen ve bu adamın yapacağı varsa şimdi engellersin ama evlenince yapar. Elbet yapar. Benden demesi. Relax ol.

Evli degilsiniz
Nisanli degilsiniz
Sozlu degilsiniz
Arayip sorarsin fotograf falan istersin
Bu kadar sıkma yalana basvurur sonra
Acikca grurunun kirildigini da soylemis

Evli değilsin bir şey değilsin bu kadar karışmaya hakkın yok bence. Bırak nefes alsın adam. İnsanların evliliğinden sanane?

Evli değilim, güzel bir kadın görünce erkek arkadaşıma ne güzel kadın baksana diyorum. Film izlerken çok güzel kadın dimi diyorum. Mini etekli kadın görünce yakışmışsa gülerek hatuna bak taş diyorum. Güzele güzel derim arkadaş bunun sevgi ile ne alakası var?
Sevgi, aşk adamın gözünü bağlayıp, boynuna tasma takmak mı? Bu evli olsam bile değişmez, arkadaşları ile gezebilir, tatile gidebilir. Ben ona göz açtırmayacaksam, aldığı nefesin hesabını soracaksam, sürekli hayatına müdahele edeceksem beni aldatmamış olmasının anlamı yok. Yapmak isteyen zaten yapar, yanı başında yapar ruhun duymaz. Bak yanında eşi uyurken onunla bununla mesajlaşanlar var. Hiç bir zaman aldatılmaktan korkmadım, aldatılmamak için önlem almadım. Ben neden korkayım aldatan korksun.

Allah'ını seversen öğrenince bana da söyle..
Erkek erkeğe ne yapılıyor ki öyle gitmek istiyorlar.Yani mantıklı olarak bağdaştıramıyorum.

Yok öğrenmek istemiyorum ben bunu.
Arkadaş tatil demek eğlence demek,insan sevdiği yanında yokken ne kadar eğlenebilir ki?
Nasıl içine siner ki?

İnsanın arkadaşlarıyla geçirdiği zamanın tadı başkadır, sevgilisiyle geçirdiği zamanın tadı başka. Kendi düşüncelerimi, deneyimlediklerimi yazıyorum.
Kız arkadaşlarımla her sene olmasa da bir kaç yılda bir denk getirirsek tatile gideriz. Normal zamanlarda geçirmediğimiz kadar çok zaman geçiririz çünkü tatilde. Sabahlara kadar sohbet ederiz, eğleniriz, hatta eğlencenin dibine vururuz. Yanımızda ortama ayak uydurma sorunu yaşayan adamlar olmaz, kimsenin kocası hadi yatalım diye tuturmaz, kimse benimle ilgilenmiyorsun dırdırı çekmez, kimseye çok içtin yeter diyen olmaz, kimse dans ettiği için birileriyle kavga etmez, kimsenin morali bozulmaz. 3-5 gün tatilimizi yapar, birbirimize doyarız, sonrasında eşlerimizle farklı yerlerde devam ederiz. Bunu anlayamayacak ne var ki?

Konu sahibine hak verdiğimden değil de evli erkekler aldatmıyor mu sanki :)

Konu sahibi bu kişi sadece sevgilin, eşin değil ya da nişanlın değil.
Bu kadar sıkma derim.

Ben o açıdan sormamıştım,
güvenilir bulmadığı adamlar evli, ve sevgilisinin arkadaşları,
sevgilisi onların yanında çok mu güvenilir açısından sormuştum .
Yoksa tabikide evli barklı olupta karısını aldatan kansız çoook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…