- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.368
- Konu Sahibi pambuukprenses
Herseyin fazlasi zarar. Kiskancliginda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bu istekler neden tanidik geliyor diyordum. Hep kova burcundan iste. Ben sevgilisi var diye hic.bi arkadasiyla gorusmuyor dedirtmek istemiyorum der bana da. Isimiz zor senin burcun nekova burcu
onlar cenazeye mi gidioz diolardıRomantik komadi filmi geldi aklıma
Evet Amaçları farklıydıonlar cenazeye mi gidioz diolardı
Yok hepsi değil çok küçük bir kısmı öyle. Ne kadar tuhaf değil mi? Halbuki kadın dediğin kendine güvenmemeli, sevgilisini, eşini kıskanmalı kısıtlamalı. Yanında sevgilisi olmadan adım atmamalı, ona da adım attırmamalı. Mazallah kaparlar falan adamı, sonra ne yapar kadın.kadınlar klübündeki bayanlar eşlerini asla kıskanmaz hepsinin eşi sevgilisi erkek erkeğe tatile gidebilir ve en ufak bir şekilde etkilenmezler çünkü hepsi süper ötesi kendine güvenen hatunlardır kıskanmak nedir ya ? bırak gitsin nolcak tatile :)))
ojess .!.:tabi kendine güvenen kadınlar süper hatunlar var gurur duyuyoruz onlarla keşke öyle olabilsek :) o kadar rahat olunca aldatılma ihtimali sıfır denilecek kadar azdır eminim ne kadar güzel
Hayatlarını aldatılma ihtimaline göre şekillendirmiyor, aldatılmaktan korkmuyor olabilirler mi acaba? Ama mümkün değil dimi, her kadın aldatılmaktan korkar.tabi kendine güvenen kadınlar süper hatunlar var gurur duyuyoruz onlarla keşke öyle olabilsek :) o kadar rahat olunca aldatılma ihtimali sıfır denilecek kadar azdır eminim ne kadar güzel
Hayatlarını aldatılma ihtimaline göre şekillendirmiyor, aldatılmaktan korkmuyor olabilirler mi acaba? Ama mümkün değil dimi, her kadın aldatılmaktan korkar.
Çok tuhaf ya şaşırıyoruz işte naparsın.eminim öyledirler sephora :) öylelerse sorun yok zaten değilmi ne güzel işte :)