Erkek arkadaşım ailesine ilişkimizi söylemiyor

Bu kararı verdikten sonra babanızın yanlışlıkla öğrenmesi için batağı çaba sarfettiniz mi

eleştiriye açıgım ama yorumları okursanız anlarsınız hem ben kelimelerimi etkili ve olgun kuruyorum buna laf söyletmem. ben sevgilimi zorlamıyorum ikimizin de hedefleri var ve bizde bekliyoruz ciddi şeyleri bizim ailelerimizin bilmesini sadece kaynaşmak adına istiyordum.

kesinlikle bekledigim bir yorumdu öncelikle teşekkürler. biz zaten zamanla ciddi olacagımızı biliyoruz güncel sıkıntılar hedeflerimiz ve beklentilerimiz var hani ailelerin birbirini bilmesi ilk hedefim degil önceligim ailelerin sadece bizden haberdar olmaları. sonrası planlı olacak konular.

ilişkimin tadını çıkarıyorum zaten şuan evlilik düşüncesi bizim için 4-5 yıl sonraki planlardan hani zamana bıraktık konu tam otursun diye. ve çogunuz diyorsunuz aileler ögrenirse evlilik vs bazı aileler çocuklarının sevgililerini bilip hemen evlilige sürmüyorlar genelde bu işler mantıken iki kişinin kararı ve geri kalanının saygısıyla oluşur.

Benimki öğrenirse seninki de öğrenir demek ortak karar mı oluyor?

Madem 4-5 yildan önce evlenme niyetiniz yok, bu aile bilsin diye tutturmalariniz neden? Ne olacagini dusunuyorsunuz mesela cocugun ailesi bilince? Hangi "olgun" dusunceyle bunu bu kadar taktiniz merak ettim doğrusu. 4-5 sene az degil, şuan bilseler ne olur sizce?

Ben zaten açıkladım canım gidip okuyabilirsin.

Benim eşimde söylemedi 2 yıl ama iyiki söylememiş çünkü ailesi evlen baskısı yapacak insanlardı. Oda öyle dedi. Hemen evlenin ne gezip tozuyosunz falan kafası işte. Böyle bir aile yapısıda olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…