• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin tavri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taa liseden bi öğretmenimiz var. O zamanlar biz son sınıfken o da eşiniz kadar falandı. Ve aşırı samimiydik tüm sınıf hepimizi çok severdi. Aradan 18 sene geçti izne gidince hala buluşuruz. Hepimize kızım diye hitap eder. Erkek arkadaşlara ismiyle seslenir. Buluşmalara eşiyle gelir. Hepimizin düğününe geldiler ailecek falan. Yani yaşı çok büyük değil diye güzelim vs demesi çok abes. Neticede öğretmen. Kızım diyebilir. Ben hoşlanmadım eşinizin tavrından.

Şimdi aklıma bi şey daha geldi. Biz lise sondayken bi edebiyat öğretmeni gelmişti. Yeni mezun. Yani bizden 5 yaş büyüktü. Şiir falan okuyordu ve okuldaki kızların yarısı aşık olmuştu 😂😂😂 adamcağız herkese kardeşim diye sesleniyordu 😅😅

Bu konuşmalar bir yargıya taşınırsa görür o zaman samimiyet neymiş 🤣
Herhangi bir şüphem bile yokken yani böyle konuşmalar tavırlar yazışmalar bile yokken ben bile eşimi ara ara uyarıyorum bak diyorum sen samimi bir insansın iyi niyetli bir insansın bu başına bela olabilir dikkat et. Etrafta neler duyuyoruz.

Soru sahibi merhaba, 14 yaşındayken ben de öğretmenimin tacize maruz kaldım çok uzun bir süre ve parmakla gösterilen saygılı biri olarak nitelendiriliyordu o öğretmen bozması :)

İnsan anasına babasına güvenmiyor siz nasıl eşinize bu kadar güveniyorsunuz? Zaten sınırını bilen bir adam olsa kız öğrencisine bu lafları etmeyeceğini bilir.

Bir öğretmenim bu yazdıklarınızı bana yazsaydı; gençse benden hoşlanıyor, yaşlıysa "kart zamparaya bak bana asılıyor" diye düşünürdüm. Her iki seçenekte de bunu arkadaş vs anlatırdım. Çok yakındır bence eşinizin bu iltifatlarının karşısına çıkması. Bu ya kolluk kuvvetleri yoluyla, yada eşinizin yüzüne, gözüne inen veli yumruklarıyla olur, orasını bilemem.

Bu arada öğrenciden karşılık/ışık gelse, çok güvendiğinizi anlatmak için methiyeler düzdüğünüz eşinizin sizi aldatacağı okadar açık ki... Görmemek, anlamamak için kör, zekâ özürlü olmak lazım...

Eşimin de özel ders öğrencileri var. Araları çok da iyidir. Hepsiyle arkadaş gibidir. Ama hepsine de kızım/oğlum diye hitap eder.
Eşinizin kullandığı cümleler gerçekten masum değil. Resmen kıza zarf atıyor.
Benim de kızım var. Bir öğretmeni böyle şeyler söylese alnını karışlarım.

Merhaba kızlar , hemen özet şipşak mevzu şu.
Esim ozel ders ogrencisine mesajla bir konu icin akil ve yol gosterirken , ogrencinin baya isteksizligi var kursla ilgili. kursta iyi muamele gorneyecegini dusunuyor zorbaliktan cekiniyormus. ogrencisine ilk kez gidcegi o kurs icin çok " cok suslenme guzelligini gorup kiskanmasinlar " sana ilk günden hani haset vs yapmasınlar gibisinden yazmış. Normalde hep ders odev takibi yazışmalar onecsi ve sonrası...

Tabiki de eşim sorumluluklarını çok iyi bilen güvenilir bi adam asla şüphe vs duyacağım bi durum olmadı.teledon şifresi vs bilirim tüm hesaplarına girip ciakbilirim. Herhangi bi sosyal hesabı bilmediğim biseyi yok.

Sadece bu söze takildim ve arada "güzelim" diye hitap ediyor problem güvensizlik değil ama problem içten içe rahatsızlık duymam .
Bu arada eşim çok dikkat eder erkek kiz ogrencisine temas bile eTmez.bugune kadar ufak bir yalan dahi yakalamamışımdır. Herkese oyledir.dogrucudur. guvenlirdir etrafta herkes parmakla gosteir.benim ailemde cok sever sayarlar.
Özellikle öğrencilerine karşı çok duyarlı sevecendir.tum öğrencileri ile arkadaş gibi.hepsi aşırı sever.
Ama ama işte anlatamiyorum kizlar .sizce böyle yazması normal.mi yani aklıma niyeyse kötü düşünceler üşüşüyor.
Tüm yazışma ve diyaloglar normal hocam hocam şeklinde zaten ,ama bir zman önce de "o keskin bakışlarınla bla bla..." diye öğüt vermiş yine.
Bir akşam da dizide bi oyuncu gördü o kanalda durup aa bu o öğrencim x e benziyor genç hali dedi. Ben de bakıp hmm dedim.yani .benim gözümde bi yere oturtamam bile kızlar yani o derece eşime güveniyorum.ama icimdeki hissi anladiniz.
Siz ne düşünür ne yapar ne derdiniz .esim 34 yasinda ogrenci son sinif.
Eşime güvensizliğim yok ,ogrnci ye de yok.gayet ayarlı bi kız öğrenci.ama icimdeki kötü hislenme benim kendimle aramı bozuyor. Acaba ben mi abartıyorum. Yoksa söylenmemeli mi bu tarz sözler.

Madem bu kadar güveniyorsunuz, parmakla gösterilen kocanıza sorun ne

Yalnız ben öğrencinin ailesi olsam eşinizi hiç hoş karşılamazdım.

Daha önce hicboyle bişeyle karşılaşmadım. Tabiki güvenim var derim güvenmiyorum demem için bi şey yapmış olması gerekir ya hanı. Hiç yalanın vs yakalandığım bi şeyini girmediğim adamın ilk kez böyle biseyini görünce insan konduramıyor sakin cevaplar verin lütfen. Adam ilk günden böyleymiş de ben niye böyle tepki vermişim gibi konuusyorsunuz bazılarınız.cidden sakin. Hepinizin eşi var güveniyorsunuz değil mi hah işte bi gün böyle bi şey karsiniza inanın pat diye çıkıyor sonra tepkiyi şasiriyorsunuz işte.
Zaten bu hareketi beni kırdığı ve allak bullak ettiği için burdayım.bu arada benden de ders vermem için rica etti. Ben de tabiki demiştim bi kaç gün önce.boyle bi yazışma olduğunu görmeden önce.

Ya kardeşim gelip kemalim yapmaz modlarına girme be bi de hepimize ders vermeye kalkmışsın, güzelim yazdığı kızın babasından okkalı bi dayak yesin de o zaman otur yaralarına pansuman yap Allah Allah, tanımayız etmeyiz sen yazdın bizde bize doğru olanı yazdık tutmuş hepimizi suçluyorsun, bende kocama çok güvenirim ama birine güzelim bilmem ne yazsa s.çarım çarkına ne güveni kalacak!!

Sizin konunuza sonra değineceğim okuyunca ilk aklıma gelen şey; bu öğretmenler öğrencilerle böyle konuşuyorsa çocukların dışarıdan bu şekilde gelen tehlikelere normal gözüyle bakması kanması doğal maalesef, eşinizin öğrencisine tavrı çok çirkin ve yanlış. Öncelikle kız çocuğunun salahiyeti açısından ders vermesine müsaade etmeyin lütfen, çünkü olay her an farklı yerlere evrilebilme noktasına gelmiş eşiniz açısından ne yazık ki. Sizin sorununuza gelecek olursak eşinizin gözü göz değil bugün öğrencisi yarın herhangi biri, önleminizi alın.

Öncelikle eşinizi güzellemeyi bırakın bence .34 yaşındaki adam lise son sınıf kız öğrencisine keskin bakışlar bla bla diye mesaj atamaz .Atıyorsa da altında art niyet vardır .Ben de öğretmenim ve kız öğrencilerime bile mesafeli hitaplarda bulunurum.Adam resmen fırsat kolluyor karşı taraf yalan yanlış bi ışık yaksa ki yaş itibariyle hataya çok açık eşiniz öğrencim demeyecek zihniyette .Hatta niye çekiniyorum ki resmen SAPIKLIK yapıyor .

Daha önce hicboyle bişeyle karşılaşmadım. Tabiki güvenim var derim güvenmiyorum demem için bi şey yapmış olması gerekir ya hanı. Hiç yalanın vs yakalandığım bi şeyini girmediğim adamın ilk kez böyle biseyini görünce insan konduramıyor sakin cevaplar verin lütfen. Adam ilk günden böyleymiş de ben niye böyle tepki vermişim gibi konuusyorsunuz bazılarınız.cidden sakin. Hepinizin eşi var güveniyorsunuz değil mi hah işte bi gün böyle bi şey karsiniza inanın pat diye çıkıyor sonra tepkiyi şasiriyorsunuz işte.
Zaten bu hareketi beni kırdığı ve allak bullak ettiği için burdayım.bu arada benden de ders vermem için rica etti. Ben de tabiki demiştim bi kaç gün önce.boyle bi yazışma olduğunu görmeden önce.
Peki siz şu an ne düşünüyorsunuz eşiniz hakkında biz anlayamadık da bir ayrılmayı düşünüyorum dediniz bir güveniyorum diyorsunuz

Konuşmadınız mı eşinizle gördüğünüz mesajları?

Merhaba kızlar , hemen özet şipşak mevzu şu.
Esim ozel ders ogrencisine mesajla bir konu icin akil ve yol gosterirken , ogrencinin baya isteksizligi var kursla ilgili. kursta iyi muamele gorneyecegini dusunuyor zorbaliktan cekiniyormus. ogrencisine ilk kez gidcegi o kurs icin çok " cok suslenme guzelligini gorup kiskanmasinlar " sana ilk günden hani haset vs yapmasınlar gibisinden yazmış. Normalde hep ders odev takibi yazışmalar onecsi ve sonrası...

Tabiki de eşim sorumluluklarını çok iyi bilen güvenilir bi adam asla şüphe vs duyacağım bi durum olmadı.teledon şifresi vs bilirim tüm hesaplarına girip ciakbilirim. Herhangi bi sosyal hesabı bilmediğim biseyi yok.

Sadece bu söze takildim ve arada "güzelim" diye hitap ediyor problem güvensizlik değil ama problem içten içe rahatsızlık duymam .
Bu arada eşim çok dikkat eder erkek kiz ogrencisine temas bile eTmez.bugune kadar ufak bir yalan dahi yakalamamışımdır. Herkese oyledir.dogrucudur. guvenlirdir etrafta herkes parmakla gosteir.benim ailemde cok sever sayarlar.
Özellikle öğrencilerine karşı çok duyarlı sevecendir.tum öğrencileri ile arkadaş gibi.hepsi aşırı sever.
Ama ama işte anlatamiyorum kizlar .sizce böyle yazması normal.mi yani aklıma niyeyse kötü düşünceler üşüşüyor.
Tüm yazışma ve diyaloglar normal hocam hocam şeklinde zaten ,ama bir zman önce de "o keskin bakışlarınla bla bla..." diye öğüt vermiş yine.
Bir akşam da dizide bi oyuncu gördü o kanalda durup aa bu o öğrencim x e benziyor genç hali dedi. Ben de bakıp hmm dedim.yani .benim gözümde bi yere oturtamam bile kızlar yani o derece eşime güveniyorum.ama icimdeki hissi anladiniz.
Siz ne düşünür ne yapar ne derdiniz .esim 34 yasinda ogrenci son sinif.
Eşime güvensizliğim yok ,ogrnci ye de yok.gayet ayarlı bi kız öğrenci.ama icimdeki kötü hislenme benim kendimle aramı bozuyor. Acaba ben mi abartıyorum. Yoksa söylenmemeli mi bu tarz sözler.
Eşiniz ne münasebetle kız öğrencisine güzel diye hitap ediyor ve de güzelliğini kıskanmasınlar diyebiliyor? Öğretmen öğrencisi bu kadar laubali olamaz. Eşiniz hiç güvenilir gelmedi.

Kiz özgüveni yıkık sürekli ağlayan biri.oyuzden moral vermek istediğini düşünürdüm.cunku kendini beğenmiyor ve inanılmaz çekingen özgüveni düşük.herseyden alınıyor.motivasyon amaçlı söylüyor diye düşünüyorum.bunca zman kiz öğrencilerine hiç böyle demedi çünkü.demez asla evladı gibi görür. Bunları bildiğim.icin için hep rahattı tabi. Yanı karşı taraf psikolojik olark bunalımda. Kızı ben de tanıyorum yanında hoparlörden konuşur dersi olunca iptal vs durumu olunca yada başka bi ani durum olunca eşim herkesle yanımda hoparlörde konuşur.saklamaz zaten .şuan ailesinde sıkıntı var konuşamam bi hafta sonra anca..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X