Erkek arkadaşı aileye söyleme korkusu

Konuşmadan anlayamazsın maalesef herşey gönlünce olsun canım

Sen neden enistenle tanıştırdın
Kiskanmis olabilir mi?
Eniştenin mesleği ne
Belki bu çocuk daha ozguvenli duruyor eniştenin yanında
Kiskanmis olabilir gibi geldi

Bayramda araba kiralamamız gerekti ama açık bir yer bulamadık. Erkek arkadaşımın çevresi geniştir burda o bulur diye ona sordum o da yardım etmek için yanımıza geldi biryere götürdü eniştemle beni araba kiralamak için, yoksa sizi biriyle tanıştırıcam diye planlı bir şey değildi. Yüzüne bile bakmadı arabanın içinde, çok konuşur mesela tek kelime etmedi, arabaya binince ismini söylememiş erkek arkadaşım ona bahane buluyor, eve bırakmamış arabayla bizi halbuki teklif etti bırakayım diye eniştem biz daha gezeriz dedi çarşıda indik.
Eniştemin marketi vardı, iş yapmayınca satmak zorunda kaldı şu an toptancılık yapıyor. Kıskanacağını da sanmıyorum herhalde konduramıyorum ne bileyim

Tabi ki.ama meshur elalemi dusunme bu asamalarda.sen iyi tani sen emin ol sen ölc tart.
Uzun sureli nisan soz islerinde hep arizalar cikiyor ben ikinci evliligimde nisanla dugun arasina 1 ay koydum bu sebeple mesela : )
Annene hic kimseye soylemeden once kendisinin tanismasini istediğini annen olarak fikrini merak ettigini soyle ablanla.konusmadan tanisirsa on yargısız tanışır en azindan. Senin icin iyisi olur umarim: ))

beklemenin luzumu yok. Ailenle tanistir istemezlerse sen birdaha düşün ailesini karisina alip evleneni ve sonra mutlu olani gormedim.. Ailen senin mutsuz olacağın bir sey isteemez. Sakin aska yenik düşme. Ask meşk gecici.. Başımıza geldi ordan biliyorum bu benim düşüncem. İyiligin icin boyle dusunuyorum..

Kavgalarımız genelde hangi yönde olur ?
Çok samimi arkadaşların ya da genel olarak onu Tanıyan kişiler onun hakkında ne Diyor ?

Zaten babama güveniyorum bu konuda ve içine sinmemişse mutlaka bişey çıkar. Aileme karşı çıkmam kesinlikle ama sonuna kadar da zorlarım. En kısa zamanda tanıştırmayı istiyorum ama işte tepkilerden korkuyorun çok

Cebinde 5 lirası olsun, siz 10 lira isteyin ne yapar eder bulur size verir, " dedem bana kapından geleni boş çevirme diye öğretti hep o yoldan giderim" der hep, en çok bu huyunu seviyorum zaten.
Eminim evlenirseniz eğer en çok bu huyundan nefret edersin. İkinizin oluşturduğu bütçeyi devamlı 'ali zorda,veli darda' diye bozsa esaslı kavgalar çıkar evde. Ki onun dedesi gibi bir tanıdığım vardı. Ona buna kefil ola ola evine icra telefonlari gelir dururdu. Benim annem de biraz fazla 'verici'. Hem maddi hem manevi anlamda yıllarca sömürüldü durdu kardeşleri tarafından. Kimseye de yaranamadi...
Böyle bir girizgahtan sonra madem çocuğun işi güzel ve ailenizin ekonomik sebeplerden izin vermeyeceğini düşünüyorsunuz, çocuğu 'müdür o ya,altında bilmemkac kişi çalışıyor. Bilmemkac bin maaş aliyor' şeklinde bir gidim abartiyla anlatabilirsiniz. Sonuçta memuriyet de atla deve değil ki,çoğunun aldığı maaş 3 bin küsür. Ne uzuyor ne kısalıyor. Eğer ailenize onun memurlar gibi/ya da daha çok kazandığını ve yükselme ihtimalini azıcık abartarak anlatırsaniz onlar da baştan on yargıli olmayacaktir. Ayrıca sanki siz enistenizden yüzde yüz mutlu musunuz ailecek? Sevmezse sevmesin. Benim babam da hiçbir bacanagini sevmez, ama otuz yıldır gül gibi yaşayıp gidiyor :)
Amaaa sana tavsiyem bu kadar erken evlenme. Yazık vallahi gencliginin özgür günlerine.
'gelinlerin pembiş tatlı telaşi' modunda güzel geçer ilk günler, ama birkaç sene sonra özgürce hareket eden,kafasına göre gezip duran, parasını çarçur eden arkadaşlarına bakıp 'erken evlenmekle hata mı ettin' diyebilirsin. Ki mezuniyetten hemen sonra (çok gerek var gibi) evlenen tüm arkadaşlarım acele ettiğini düşünüyor.
Evlilik büyük sorumluluk...

eninde sonunda olacak tanisma isi. Bekledikce hem sen hem sevgilin yıpranırsınız. Demek ailenin karsi gelme durumu var ki korkuyorsun. İyi düşün iyi olsun. İnsaallah gonlunuze gore olur.

Kavgalarımız genelde hangi yönde olur ?
Çok samimi arkadaşların ya da genel olarak onu Tanıyan kişiler onun hakkında ne Diyor ?

Önceden kıskançlık yüzünden kavga ederdik. Beni paylaşmak istemez hiç, insanlara karşı güven sorunu var biraz tedirgin yaklaşır herkese. Ama şimdi zaman geçtikçe kıskançlık da azaldı, takıntı yaptığı şeylerin farkına vardı, kavga etmiyoruz. Ufak tefek sürtüşmeler oluyor tabi ama büyük bir sorunumuz yok zaten on dakika içinde barışırız, genel olarak işte canı sıkılır keyifsiz olur düzelir hemen.
Arkadaşlarından hiç kötü bişey duymadım, hep ne kadar vicdanlı, cömert olduğundan bahsederler, tabi ne kadar objektif olur bilinmez ama ben de bir senedir ilişki döneminde bir yanlışını görmedim kimseye

Ben de benden yardım isteyen kimseyi hiç bir zaman geri çevirmedim ne yapar eder bulurum bir şekilde . Emin olun bu güzel bir huy. Allah ta bereketini veriyor galiba çok şükür maddi olarak hep iyi oldum, sıkıntı yaşamadım. Açıkçası erkek arkadaşınız iyi niyetli geldi bana. Tabiki her insan için yanılma payı bırakın ama enisteniz ve ablanizin kötü yorum yapacağı bir konu yok ortada. Onlara kulak asmayin.

Aslında yazdan beri birikim yapmaya çalışıyor, bir kaç kere denk geldim arkadaşları yardım istedi ama nişan yapacağız düğün yapacağız ben de kendime yetiyorum anca diye geri çevirdi, aklı kaldı mı kaldı yardım edemedim diye ama kendi giderlerinin de farkında gözü kara değil o kadar.
Evlilik beni de korkutmuyor değil çok mu pembe düşünüyorum bilmiyorum ama birlikte vakit geçirrmekten hoşlandığım ve yanında gerçekten çok rahat olduğum bi adamla beraberim. Sanki böyle uzak kalmak vakit kaybıymış gibi geliyor. Ben ailemle yakın değilimçok fazla, o bana yeri geldi baba oldu kolladı, abi oldu ailemle ilgili akıl verdi, hasta oldum anne gibi başımda bekledi, doğru insanı bulduğumu düşünüyorum, düşünmekten öte hissediyorum. Belki yaşımdan dolayı heyecanımdan böyle düşünüyorum, belki pişman olacağım, belki çok mutlu olacağım ama dediğim gibi vakit kaybı gibi geliyor bana. İlk defa çok güzel şeyler hissediyorum, mutlu olduğumu, önemsendiğimi hissediyorum.

Gözüm kara değil tabi ki ben herkesin gönlünün olmasını istiyorum, ortada bir yanlış varsa veya olursa ben de gerekeni yaparım ama sanırım alacağım tepkileri kaldırabilir miyim, yeter artık deyip elimi eteğimi çeker miyim herkesten, kimse kırılmasın derken paramparça olur muyum bunlardan korkuyorum

Nedense sevgilinizin davranışları bana eski sevgilimi anımsattı. O da çok iylik sever herkesin yardımına koşardı. Çok bonkördü millete elindekini verir kendi aç kalırdı. Herkese karşı tatlı dilliydi. Bi yaşlının elinde poşet görse koşar yardım ederdi. çocukları çok severdi.

Böyle anlatınca minnoş bir sevgili gibi geliyor. Ama ben onunla sevgili olduktan sonra içinden bir canavar çıktı. Bu özelliklerni kaybetmedi ama yaptığı her iyi şey için benden karşılık bekledi. Abuk subuk kıskançlıklar herşeye karışmalar sürekli ben sana böylr fedakarlıklar yaptım sende yapacaksın diyr dayatmalar. Baya bi çektim ondan ama sonunda ayrıldım kurtuldum.

Özetle demek istediğim şu ki sevgiliniz sizin gözünüze mükemmel biri görünüyor olabilir ama etrafınızdaki insanlar size öyle bir laf etmişse bence düşünün. enişteniz dış görünüşünden dolayı değil de gerçekten birşey gördüğü için güven vermedğini düşünmüş.

Banada çok demişlerdi bakışları bakış değil dikkat et diye ama ben yukarda saydığım sebeplerden ötürü onun hep çok iyi bir insam olduğunu sert bir görünüşü var diye öyle söylediklerini düşünmüştüm. sonra gördüm anyayı konyayı tabi.

İlla sizin sevgilinizdr böyledir demiyorum ama çevrenizdekilerin hissetiği şeylere de kulak verin.

Evlenip hele coluk cocuk olunca eve giren para, eslerin ne kadar kazandigi o kadar onemli ki..
Esimin bin sukur iyi bir isi var, bende iyi bir firmada calisiyordum.
2 senedir kizimi buyutuyorum.
Esim tek basina evi gecindirmese bu mumkun mu?
Ask sevgi cok guzel ama birazda mantik.
10 sene sonra o ask yerini yol arkadasligina birakiyor ve malesef maddiyat cok onemli hele ki bu devirde.
Ailenizin goruslerini ciddiye alin.
Ekmegini tastan cikarir bende omur billah araliksiz calisir destek olurum diyorsaniz tabi secim sizin.

Sevdiğiniz insanın hatası yoksa ona sahip çıkın, ailenizin söylemleri yüzünden ilişkinize zarar vermeyin . Ama şu an bu kadar düşüneceginiz bir durum yok bence biraz zamana bırakın, evlilik işini biraz erteleyin zamanla daha net karar verirsiniz .

Muhakkak öyledir, ben zaten çok taktığım için bu duruma kadar geldim. Benim şu ana kadar gözlemlediğim yanlış bir şey yok. Yanlışları tabi ki oldu çok kavga ettik, çok kıskançtı, takıntılıydı ama benim arkasında durma sebebim yanlışlarının farkında olup bunları düzeltmeye çalışması. Mesela annesi yıllardır psikoloğa gitmesi için ikna edememiş bu takıntılarından dolayı ben oturup konuştum, üzüyosun beni mutlu değilim kavga etmekten diye, bir iki kere karşı çıktı sonunda kabul etti ve kendi de çabalıyor çok büyük düzelme var bir buçuk aydır kavga etmiyoruz eski davranışlarından dolayı. Bir kaç kere üstüne gittim sevmediği şeyler konusunda denedim bile bile, düzeldi ama ne kadar sürecek bu lafta mı sadece diye ama olumsuz bir tepki almadım, eskiden olsa çok büyük sorun çıkaracağı şeyleri şimdi dinleyip konuşup halledebiliyor.
Gözü kara da değilim yanlışını gördüğüm zaman uyarırım ve ailemi de hiçbir zaman karşıma almam, söylediklerini önemserim ama güvenmediğim adsiamı da babamın karşısına çıkarmam. Ben sadece ortada hiçbir olumsuz bir durum yokken bu kadsr kötü konuşulmasını istemiyorum, haksızlık yapıyorlarmış gibi geliyo

Ablanla eniştenin erkek arkadaşını eleştirmesi ve sonra ablanın görüyorsun benim gibi olma demesi? Ayrıca eniştenin babalık yapması ayrı saçma kendi yoluna bak derim için rahatsan sıkıntı yok insan hissediyor çünkü doğru olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…