- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
-
- Konu Sahibi bendemistim
O zaman hiçbir kimseyi umursamayın.Çok ortak arkadaşımız var, ne birine yanlışını gördüm ne duydum, birkaç yaş büyükler bile abi der, düşüncelerine önem verirler. Ben de bu yaşıma kadar tecrübe edindim kendimce. Her şeyden önce ailemin karşısına çıkaramayacağım birisiyle beraber olmam. Benim onun tarafından sıkıntım yok ne bana ne aileme yanlış yapacağını düşünmüyorum
birinin dış görünüşü değilde kalbi önemlidir ya enişteniz kendinden başka damat gelecek diye kıskandı herhalde.. ablanız içinse madem onun gibi olmanızı istemedi neden kendi çocuk yaptı.... eğer anne ve babanıza böyle söylerlerse işiniz biraz zor görünüyor.
Biraz abartılı bir örnek olmuş olabilir, haklısınız.
Dediğim gibi yüzü kemikli, elmacık kemikleri çıkık sert biri gibi görünüyor. Onu sevmemiş.
O zaman hiçbir kimseyi umursamayın.
Benim eşim de sert hatta at hırsızı tiplidir, herkes çok laf söyledi.
Çirkin, yanına yakışıyor mu, şuna bak anadolulu adam sen modern kadın falan filan.
Ben yaşıyorum mutluyum ya da mutsuzum, benim kararım.
O sebeple ne olursa olsun pişmanlığım yok, zaten ailem dahil kimseyi ne seçimlerime ne hayatıma karıştırmam.
Siz de öyle yapın bence.
Sonra o akıl verenler kayboluyor, bir başına kendiniz kalıyorsunuz.
evlilik konusunda kararlı olun, ablanız kararlarınızı sorgulayamaz bence yaşınız yerinde onunla hayatı paylaşacak olan sizsiniz,Annem babama söylemeden önce muhakkak ablamla konuşur. Ablamnda pek iç açıcı şeyler söylemeyecek ondan eminim. Ailemin bu yüzden karşı çıkmasından, önyargılı davranmasından korkuyorum. Bu yolda hiçbir desteğim yok buna üzülüyorum
O kadar lafin tek sebebi yüz kemikleri ve dis gorunuşse sallamayin ve yorum yaptirmayin.
Iyi niyetliyse elle tutulur biseyle gelip sizinle konusabilir.
bence annenizle güzelce konuşun hatta erkek arkadaşınızla konuşturun ama asla tartışmadan inatlaşır ses yükseltirseniz olaylar inada biner en çok üzülen siz olursunuz.Annem babama söylemeden önce muhakkak ablamla konuşur. Ablamnda pek iç açıcı şeyler söylemeyecek ondan eminim. Ailemin bu yüzden karşı çıkmasından, önyargılı davranmasından korkuyorum. Bu yolda hiçbir desteğim yok buna üzülüyorum
evlilik konusunda kararlı olun, ablanız kararlarınızı sorgulayamaz bence yaşınız yerinde onunla hayatı paylaşacak olan sizsiniz,
bence annenizle güzelce konuşun hatta erkek arkadaşınızla konuşturun ama asla tartışmadan inatlaşır ses yükseltirseniz olaylar inada biner en çok üzülen siz olursunuz.
O halde sorun yok.10 yaşından beri çalışıyor, ailesi sahip çıkmadığı için okumamış, şimdi liseyi dışardan okuyor son senesi. Ablam bunu bilmiyor tabi, hatta tanımak için bile uğraşmıyor. Öğrense hayatta gönlü razı gelmez. Bir işte çalışmaya çekinmez ne iş olsa yapar, elinden her iş gelir
Ablamgilin bir işini halletti demişsin ablangil de bir garip mış insan bir düşünür kötü olsa elin oğlu niye işimizi halletsin diye bnm kız kardeşimin eşinden bir konuda yardım istedik de yapmasi 1 yılı geçti istedigimizde nişanlılardı evlendiler kaç ay sonra yaptı yani yapmak istemese yapmaz sizin sevgiliniz de birde enişteniz bence bilerek kötü konuşmuş çünkü kendine kuma yada rakip gibi görüyor emin ol eşimden ötürü tecrubeliyimAnnem babama söylemeden önce muhakkak ablamla konuşur. Ablamnda pek iç açıcı şeyler söylemeyecek ondan eminim. Ailemin bu yüzden karşı çıkmasından, önyargılı davranmasından korkuyorum. Bu yolda hiçbir desteğim yok buna üzülüyorum
O halde sorun yok.
Ailesi neden sahip çıkmamış?
Bir de sen yl yapacaksın o lise mezunu olacaksa kompleks yapar mı ?
Evlenseniz şu an için hasır mı yaza düşünüyorsanız nerde yasayacağız maddi olarak hazır misin diye sordun mu ?
Ablamgilin bir işini halletti demişsin ablangil de bir garip mış insan bir düşünür kötü olsa elin oğlu niye işimizi halletsin diye bnm kız kardeşimin eşinden bir konuda yardım istedik de yapmasi 1 yılı geçti istedigimizde nişanlılardı evlendiler kaç ay sonra yaptı yani yapmak istemese yapmaz sizin sevgiliniz de birde enişteniz bence bilerek kötü konuşmuş çünkü kendine kuma yada rakip gibi görüyor emin ol eşimden ötürü tecrubeliyim
Eniştenin gözü o yüzden tutmamıştır bence ablani bilemem annenle babanla aynı anda konuşsan diyecektim ama direk tepkisinden korkuyorsun sanırsam babanın annenin daha iyi anlamasını sağla babanla olumlu şekilde konuşacak birini de aracı koyabilirsinizBen içten içe rakip olur diye düşünüyorum açıkcası çünkü bizim ailede hasta çok mesela hastane işlerine ben koştururum o da benimle koşturur sürekli arar sorar. Ablamın doğumu çok stresliydi bizim için çok kötü geçti, ben o gece hastanede kalacaktım o da geldi duramadı evde bişeye ihtiyacımız olur diye hastanede yattı, daha kimseyle tanışmamışken her şeyime koşturur çekinmez, eniştem bu konuda biraz pasiftir bayramdan bayrama arar mesela.
Bu ailelerin de memur olsun zihniyetini gerçekten anlamıyorum.Belki sevgilinizin yaptığı işten dolayı aileniz böyle tepki göstermiştir yani hani mekan işletmecileri biraz dışa dönük fazla sosyal tipler oluyor ondan demek istedim sadece aileniz açısından düşünmeye çalışıyorum yanlış anlamayın.Bence moralinizi bozmayın sonuçta sizin hayatınız sizin kararınız.Belki anne babanız sever.Peki ablanızın veya eniştenizin sezgilerine güvenir misiniz? İyi düşünmek lazım bu konuları
Eniştenin gözü o yüzden tutmamıştır bence ablani bilemem annenle babanla aynı anda konuşsan diyecektim ama direk tepkisinden korkuyorsun sanırsam babanın annenin daha iyi anlamasını sağla babanla olumlu şekilde konuşacak birini de aracı koyabilirsiniz
Sanki yasin daha erken gibi.okulunu bitir.o da ise girsin birikim yapsin.sende aralarda çalıştığını biriktir.zamana yay biraz.