Erkek arkadaşı aileye söyleme korkusu

Evlenmek için kırkere biç bir kere kes demişler ne bu acele önce okulu bitirin hem üçüncü sahısları yabana atma üçüncü bir göz işe daha objektif bakar

Anladığım kadarıyla lisans mezunusunuz ve yüksek lisans yapma fikriniz var. Sevgiliniz liseden bile mezun olamamış hala. Evet bunlar şimdi çok önemli değil seviyosunuz aşıksınız çok güzel ama ilerleyen yıllarda sorun çıkartabilir bu konular. Biraz mantığınızı da devreye katın derim. Çünkü bunun bir çok olumsuz örneği var benim bildiğim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Annenizle babanizin yaklasimi onemli, kendinizi uzmeyin enistenizle ablanizin yorumunun kiymeti bir yere kadar. Enistenizde yerini bilmeli, babaniz anneniz fikrini almak isterse olumsuz yorum yapmak ona dusmez bence.. ablanizi bu konuda uyarin tavsiye ederim.

Sevgilinize guvenmeniz güzel ancak çok çok çok güvenmeyin derim.
Daha yaşınız küçük iyi ile kötüyü doğru ile yanlışı hemen ayırt edemeyebilirsiniz

Siz yüksek lisans yapıyorsunuz sevgiliniz liseyi dışardan bitiriyor bu ilerde çok sıkıntı olabilir kendini ezilmiş hissedebilir psikolojik baskı uygulayabilir ben olsam kabul etmezdim hayatımı birleştiricem insanın en az benim seviyemde olmasını isterim

1 yıl erken birini tanımak için insanları türlü türlü huyları çıkıyor zamana bırak mezun olup kendine bir iş bul çalışma hayatı ve ev geçindirmeyi bir tecrübe et hemde bu arada daha iyi tanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…