G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
Bir erkegin vazgecilmez kadini, omrunun sonuna kadar birlikte olmak isteyecegi, deli gibi asik olacagi bir kadin nasil olur? Nasil davranir, neler yapar? Ozellikle mutlu evliligi olan, kocasini bu hale getirebilmis bayanlar cevaplarinizi beklerim...
haklısın ama aslında sunu demek istedim, bekarken vazgecilmezi olup ona evlilikten baska cikar yol birakmamak, bunu basarabilenler nasil olur
Evlenme kararını karşımızdaki insanın vazgeçilmez olduğunu düşündüğümüz için mi alıyoruz sanıyorsunuz yoksa?
Kusura bakmayın ama yaşınıza göre çok çocukça düşünüyorsunuz.
İnsanlar, görüşürler,severler,sayarlar,kişiliklerinin biirbirine uygun olduğunu düşünüp öyle evlenirler.
Ben hiç kimsenin ben vazgeçemiyorum,mutlaka evlenmeliyim diye düşündüğünü sanmıyorum. En azından ben evlenirken bu adamdan asla vazgeçemem diye düşünmedim. Eşimin de bu kız benim vazgeçilmezim evlenmekten başka çıkar yol yok diye düşündüğünü sanmıyorum.
İstisnai durumlar ise; ailesinden hiç sevgi,ilgi görmemiş. Ufacık bir mutluluk pırıltısına kapılıp ileriyi çok az görüp evliliğe atlayanlardır.Neden derseniz o kadar büyük bir aşk ancak saplantıdır bana göre. Saplantı sahibi olunca mantık kalkar,gözler gerçekleri görmez.
Kısacası; istisnalar kaideyi bozmaz.
Her erkek de her kadın da farklıdır biliyorum benimki sana seninki bana uymaz ama değişmeyen kural şudur ki ne tamamen o nun olacaksın ne de o ndan bağımsız..elinde tuttuğunu sanıyorken uçuverecekmiş gibi olmayı başardığın an iş tamamdır:)..
varmı acaba gerçekten böyle bir yöntem
ben daha çok kısmet olduğunu düşünüyorum
eger benim kaderimde karşlımdaki erkek varsa bir şekil evleniliyor
ama kaderde kısmette yoksa olmuyor diye düşlünüyoırum.
Vazgecilmezi olmak yani bir insan dusunur, ben bu insandan baskasiyla degil bu insanla yasamak istiyorum der, vazgecmem der evlenir, sever ayni zamanda mantik ta yurutur, o insanla yaslanmak istedigine karar verir.
Ben gozu hicbirseyi gormez pat evlenir demedim zaten. bence evlenirken insanlar vazgecemem, cok seviyorum diye dusunmustur, demek ki sizinkisi mantik evliligi idi.
ilerde sorunlar cikabilir, cikmayabilir de bilemeyiz. Bence yine de sevmek,ask aranilan bisey olmali. Yani sirf zevklerimiz uyuyor diye evlenemem ben mesela, icimde bir kipirti olmali mutlaka.
Neyse aslinda konuyu bu kadar ciddi noktaya getirmek degildi amacim, hani bazi tiyolar vardir ya onlardan bahsetmek istemistim. Hani acilir ya bazen konular bir erkegi pesinden kosturmak icin vs gibisinden...O tur bir konu olsun hem de biraz eglenelim gulelim istemistim :)
Kusura bakmayın o zaman ben yanlış anlamışım..:1no2:
Ben o amaçla konu açtığınızı anlamamıştım. Oyüzden şahsi fikrimi söyledim.Ayrıca mesajımı dikkatle okursanız sadece zevklermiz uyuyor demedim. Karşılıklı sevgi,saygı vardı,zevklerimiz de uyuyordu evlendim dedim.
Neyse o tüyoları bilen arkadaşlar varsa gelip size yardımcı olurlar zaten..:sm_confused:
Bu konu beni aşar.:1closedeyes:
Bu arada herkes için herşeyin hayırlı olmasını dilerim..yerimseniben
bu arada lale hanım yanıtlarımızı daha az kırıcı verebilirsek guzel olur aslinda...cocuksu seyler olarak gorebilirsiniz, o sizin gorusunuz, dikkat ederseniz ben de o size verdigim cevapta o lafa ragmen duzeyli yazmaya dikkat ettim. Burada amacimiz cocuk ta olsa (!) birbirimize faydali olabilmek, bir kadin dayanismasi icinde olabilmek, kendimizi gelistirlebilmek...Konularimi sacma, cocuksu vs bulabilir, cevap ta vermeyebilirsiniz ama cevap yazmaya vakit ayirdiginiza gore demek ki deger veriyosunuz oyleyse lutfen kirici usluplardan kacinalim.
Pardon hangi mesajıma kırıldığınızı anlamadım.CADIARZU
Çocukça düşünüyorsunuz cümlene kırıldıysanız, yaşınızın 28 olduğunu ve bilgisayar mühendisi olduğunuzu siz söylemiştiniz daha önce. Ayrıca ailenizden ayrı tek başına yaşadığınızı da söylemiştiniz. Ben sadece bu konumda olan bir insanın gerçekten çocukça düşündüğünü söylemiştim. Kötü bir niyetim yoktu.:sm_confused:
Ayrıca saçma kelimesini kullandığımı hiç hatırlamıyorum bu forumda hem de hiç kimseye karşı..:1no2:
Farklı bir şeye kırıldıysanız lütfen belirtin hemen,açıklayayım.
Ama zaten birbirimizi yanlış anlamışız. Ben konuyu farklı anlamışım sizin de amacınız farklıymış..:1closedeyes:
ya evlenmeden once nasil asik edip baglilik yaratabilirsiniz diyorum
askin bir omur surmedigini hepimiz biliyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?