Erkeğin kök ailesine aşırı düşkün olması

Şu, cümle alem düğün görsün diye gençlerin kullanabileceği paralar akıtılıyor. Çalgısı çengisi, sokakta giyilemeyecek gelinlikler abiyeler, kuaförü, yemeği, bahşişleri... Evlilik dediğin iki evet, iki imza. Başlayın hayatınıza, kazanın paranızı birlikte. Harcayın istediğiniz gibi. İstediğiniz zaman eğlenmeye de gidersiniz, göbek de atarsınız. Aileler de durumları elverdiği ölçüde yeni evlilere maddi destekte bulunsun. Parayı, çocuklarına harcasınlar. Düğüne, salona, yemeğe, çalgıya değil.

Evlenmek istemiyor gibi karşınızdaki kişi. İşleri oturtamadığınız halde niye evlenme teklifi etti, siz psikolojik bir baskı yapmış olabilir misiniz acaba? Öne sürdüğü bahaneler evlenmek istemiyormuş da, sizden de ayrılmak istemeyip öylesine evlenme teklifi etmiş ve daha sonra bahaneler öne sürüp ''ben seni reddetmedim, şartlar evlenmemize izin vermedi'' diye konuşma fırsatı oluşturmak istiyor gibi.

Bizde ailelerden destek almadan evlendik. Aileleri bu konuda zorunlu tutmaya karşıyım. İçlerinden geliyorsa yaparlar zaten. Ayrica ben esimin miras olaylarına giremem bunu yanlış buluyorum. Tabi siz düğün konusunda seçenek sunmussunuz ve yararı olmamış. Bu evreler tanıma evresi kafanıza ters ise zorlamaya gerek yok. Evlenince degisilmedigi gibi daha da üzerine başka olumsuzluklar eklenecek.

Evlenmeyin , basiniz çok ağrır..
Şimdiden gerçek yüzünü göstermeye başlamış evlendikten sonra bunun kat kat fazlasını yapacak dayanabilirmisiniz

Kaç sakın durma ne onu istiyor ne onu bırak kendisine göre birini bulsun

Kusura bakmayın şimdi burada ahkam kesmek gibi olacak ama evlenme niyeti olacak kadar hayata atılmış, büyümüş bir adam hâlâ babasından bu kadar çok izin alıyorsa sizce bu durum evliliğinizde de sorun olmaz mı ? Babası ve annesi hayatınızın çok içinde olurlar, eğer çocuğunuz olursa yetiştirme şeklinize kadar onlar söz sahibi olur. Sizin düğünden nikahtan önce düşünmeniz gereken şey bu bence.

Gökten para yağmasını bekliyor anlaşılan. Yoksa başka türlü gelmeyecek. Ya da senelerce düğün masrafı ödeyeceksiniz. Belki kendi düşüncesidir , ailesi destek olacaktır.

Bir de ablalarim daha çok miras alsın fikrine ben olsam ben de sinir olurdum. Ha çok zengin olurum ,olur derim ama benimde elimde avucum da yokken beni ve kuracak ailesini düşünmeyin ablamlarin ihtiyacı var demesi beni de soguturdu.

Sülalesinden biri gelir ta 8 saatlik yol yapıp bırakır onu. Biri arar koşa koşa gider.

Böyle adamdan ben kaçardim. Millete yarancam diye deli olan adamlarin eşleri evde kafayi yiyor genelde.

Benim ailem nasıl elini taşın altına koyuyorsa onun ailesi de koymalı

Onun disinda dugune yardimci olmak olmamak herkesin kendi seçimi, aileniz yardimci olacak diye eşinizin ailesi elini taşa filan koymak zorunda değil. Sizin istemediginiz borclari niye onlar karşilasin işiniz gucunuz otumadiysa evlenmeyin.

Borçla evlenmek istememek konusunda haklisiniz ama borca girecegine nikahla evlensin. Ben kabul etmezdim bir ton borcla dugunu işine gelirse.

Hiç acelen yok sakın evlenme !Balık baştan kokmuş kendini belli ediyor zaten çok pişman olursun.

Hastalıkla düğün dernek bir mi?

Hastalıkla düğün dernek bir mi?
Biri iyi biri kötü gün ne fark eder. Ailem destek olmayacaksa. Hayır ben anlamıyorum kendi karnımdan canımdan insanlar bana destek olmayacaksa elin adamı niye iyi günde kötü günde destek olsun ki. Sonra siz kızınız veya oğlunuz evleneceği zaman banane napıyorsan yap git evlen mi diyeceksiniz

Duyduğum en saçma cümle.

2. Si geliyor.

Peki bu adamın fikri nedir gerçekten evlenecek misiniz ?
Bence siz evlenmezsiniz üzgünüm. Bu adam niye evlilik teklifi etmiş onu da anlamadım da neyse.
Kızın ailesi düğün yapıp ev versin diye bekliyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…