Erkeğin kök ailesine aşırı düşkün olması

Evlenme teklif ediyor.
Düğün yapalim ? Para yok
Nikah yapalim? Babam kabul etmez.
Para biriktirelim? Yok.
Eeee??? Anlamadim ne istiyor yani?
Hahahah aynen ne emmeye ne gommeye derler.. ee niye evlilik teklif etmis acaba? Ben soyleyim: siz odeyecek
Olsaniz ok, hatta senin aile odesede ok ama diger turlu olmaz..

Insallah hayirlisiyla bizim cocuklar evlenesiye bu sacma salak dugun merasimleri biter sade bir nikaha geceriz milletce (amin:)

Dügünü belese getirmeye calisiyor olabilir mi acaba :KK70: Valla karar sizin hayat herkese bir yoldan bir seyler ögretiyor ama bence görünen köy kilavuz istemez cok gencsiniz önünüzde güzel uzun bir hayat var bence evlenilmez böyle biriyle..

Bir asalak adam gördüm sanki. Kan emici tiplerden... daha biraz önce bir konu okudum. Kadının bekarliktan kalma evinde oturan bir çifte gelin kayinbabasina tepki gösterdi diye adam oğluna evi git üstüne yaptır diyordu. Buda bir diğer versiyon sanirim.

3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklifi etti kabul ettim. Ailesinin durumu da var. Diyor ki düğünde ailemden para alamam. Biz de daha 26 yaşındayız işlerimizi oturtamadık hala. Yani bizde de para yok. Ailesine kıyamıyor ama bana kıyabiliyor. Nikah yapalım diyorum olmaz babam kabul etmez diyor. Ben de böyle yüklü bir borçla evlenmek istemiyorum. Evlenince birlikte gezmek dolaşmak istiyorum. O zaman bekleyelim para biriktirelim dedim. Ona da sıcak bakmıyor. Benim ailem nasıl elini taşın altına koyuyorsa onun ailesi de koymalı. Sülalesinden biri gelir ta 8 saatlik yol yapıp bırakır onu. Biri arar koşa koşa gider. Miras paylaşımı olacak mesela ablalarım fazla alsın kadınların daha çok ihtiyacı olur diyor. Ben de kadınım ben de birilerinin kızıyım. Gelecek kuralım diyor hiç birikim yapmamış hala da yapmıyor. Benim aileme mi güveniyor anlamadım. Onunla evlenme düşüncesinden soğudum bu konulardaki tavrını görünce. Ne yapmalıyım bilmiyorum
kaçın kurtulun en acilinden

3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklifi etti kabul ettim. Ailesinin durumu da var. Diyor ki düğünde ailemden para alamam. Biz de daha 26 yaşındayız işlerimizi oturtamadık hala. Yani bizde de para yok. Ailesine kıyamıyor ama bana kıyabiliyor. Nikah yapalım diyorum olmaz babam kabul etmez diyor. Ben de böyle yüklü bir borçla evlenmek istemiyorum. Evlenince birlikte gezmek dolaşmak istiyorum. O zaman bekleyelim para biriktirelim dedim. Ona da sıcak bakmıyor. Benim ailem nasıl elini taşın altına koyuyorsa onun ailesi de koymalı. Sülalesinden biri gelir ta 8 saatlik yol yapıp bırakır onu. Biri arar koşa koşa gider. Miras paylaşımı olacak mesela ablalarım fazla alsın kadınların daha çok ihtiyacı olur diyor. Ben de kadınım ben de birilerinin kızıyım. Gelecek kuralım diyor hiç birikim yapmamış hala da yapmıyor. Benim aileme mi güveniyor anlamadım. Onunla evlenme düşüncesinden soğudum bu konulardaki tavrını görünce. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Evlenme kaç, bu daha fragman...

yazdıgını istersen bir daha oku ve bu ayıdan direk uzaklas kusura bakma

Evlenmeyin bence bunlar ilerde katlanmasi daha zor seyler size yapilmayanin baskasina fazla fazla yapıldığını gorunce daha çok uzuleceksiniz

Babası beyaz eşyalara katkıda bulunabilirmiş biraz. Evi eşyayı takı düğün hiçbirini karşılamayacak.sadece beyaz eşyaya katkıda bulunmak.
Onda da katkıda bulunacak yani beyaz eşyaların hepsini almayacak.
Ama nikah olmasın düğün olsun !
Düğünde de her şeye burnunu sokar bu tipler mükemmellik ister.
Kayinperder de çok tuhaf geldi bana .
Ailesiyle tanıştınız mı konu sahibi ?
Nasıl bı enerji aldınız .
İç sesinize kulak verin böylesi durumlarda yanilmiyor genelde.

Ya aslında burada esas konu ailelerin destek olması falan da değil.
Olmayan olmaz bir şey diyemem.
Ama ne diye burnunu sokarsın ki ?
Hem katkıda bulunmayayim hem de düğün şekline karisayim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya ?
Miras konusunda da sacmalamis zaten.
Sen de 26 yaşında genç adamsın sana da lazım olur para bu nasıl bir mantık ?

Miras paylaşımı olacak mesela ablalarım fazla alsın kadınların daha çok ihtiyacı olur diyor
Şu yorumuyla zihniyetinide belli etmiş aslında. Yani sizin de evlilik için çok masraf yapacağınızı kendi ailesinin hiç masraf yapmayacağını söylemiş. İç güveysi ol deseniz yok demez.

Blöf yapmanı öneririm şöyle ki; Babamla konuştum düğün masrafımızı karşılayacak dersin. Bak bakalım ne diyor. İlk tepkiyi ölçeceksin. Mutlu olduysa yol ver gitsin..

X