- 3 Eylül 2022
- 17
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi gocmenkizii
Ben evlenirken ailelerin destek olmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Fakat sizin fikriniz çok güzel. Nikahla evlenmeyi teklif etmişsiniz.3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklifi etti kabul ettim. Ailesinin durumu da var. Diyor ki düğünde ailemden para alamam. Biz de daha 26 yaşındayız işlerimizi oturtamadık hala. Yani bizde de para yok. Ailesine kıyamıyor ama bana kıyabiliyor. Nikah yapalım diyorum olmaz babam kabul etmez diyor. Ben de böyle yüklü bir borçla evlenmek istemiyorum. Evlenince birlikte gezmek dolaşmak istiyorum. O zaman bekleyelim para biriktirelim dedim. Ona da sıcak bakmıyor. Benim ailem nasıl elini taşın altına koyuyorsa onun ailesi de koymalı. Sülalesinden biri gelir ta 8 saatlik yol yapıp bırakır onu. Biri arar koşa koşa gider. Miras paylaşımı olacak mesela ablalarım fazla alsın kadınların daha çok ihtiyacı olur diyor. Ben de kadınım ben de birilerinin kızıyım. Gelecek kuralım diyor hiç birikim yapmamış hala da yapmıyor. Benim aileme mi güveniyor anlamadım. Onunla evlenme düşüncesinden soğudum bu konulardaki tavrını görünce. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Nikah yapalım diyorum olmaz babam kabul etmez diyor.
O zaman bekleyelim para biriktirelim dedim. Ona da sıcak bakmıyo
Benden sana tavsiye evlenme.Ailesi destek olursa, bir ömür ailesine minnet edecek.Evlenince sürekli gitmek isteyecek. Benim eşimde aşırı aileci ve annem babam ölünce ev kardeşime kalsın naparsa yapsın diyor.Biz kiradayız, ailesinin durumu çok iyi. Maddi destek olmak istiyor.Sinirlerin yıpranır. Nefret edersin ailesinden.3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklifi etti kabul ettim. Ailesinin durumu da var. Diyor ki düğünde ailemden para alamam. Biz de daha 26 yaşındayız işlerimizi oturtamadık hala. Yani bizde de para yok. Ailesine kıyamıyor ama bana kıyabiliyor. Nikah yapalım diyorum olmaz babam kabul etmez diyor. Ben de böyle yüklü bir borçla evlenmek istemiyorum. Evlenince birlikte gezmek dolaşmak istiyorum. O zaman bekleyelim para biriktirelim dedim. Ona da sıcak bakmıyor. Benim ailem nasıl elini taşın altına koyuyorsa onun ailesi de koymalı. Sülalesinden biri gelir ta 8 saatlik yol yapıp bırakır onu. Biri arar koşa koşa gider. Miras paylaşımı olacak mesela ablalarım fazla alsın kadınların daha çok ihtiyacı olur diyor. Ben de kadınım ben de birilerinin kızıyım. Gelecek kuralım diyor hiç birikim yapmamış hala da yapmıyor. Benim aileme mi güveniyor anlamadım. Onunla evlenme düşüncesinden soğudum bu konulardaki tavrını görünce. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Anne baba dügün istiyorlarsa bi zahmet ödesinler3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklifi etti kabul ettim. Ailesinin durumu da var. Diyor ki düğünde ailemden para alamam. Biz de daha 26 yaşındayız işlerimizi oturtamadık hala. Yani bizde de para yok. Ailesine kıyamıyor ama bana kıyabiliyor. Nikah yapalım diyorum olmaz babam kabul etmez diyor. Ben de böyle yüklü bir borçla evlenmek istemiyorum. Evlenince birlikte gezmek dolaşmak istiyorum. O zaman bekleyelim para biriktirelim dedim. Ona da sıcak bakmıyor. Benim ailem nasıl elini taşın altına koyuyorsa onun ailesi de koymalı. Sülalesinden biri gelir ta 8 saatlik yol yapıp bırakır onu. Biri arar koşa koşa gider. Miras paylaşımı olacak mesela ablalarım fazla alsın kadınların daha çok ihtiyacı olur diyor. Ben de kadınım ben de birilerinin kızıyım. Gelecek kuralım diyor hiç birikim yapmamış hala da yapmıyor. Benim aileme mi güveniyor anlamadım. Onunla evlenme düşüncesinden soğudum bu konulardaki tavrını görünce. Ne yapmalıyım bilmiyorum