Erkeğe nasıl cilve yapılır

Ben mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo 🙈
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum 😂
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum 😂
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne 😁
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum 🙈
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç 🥰
Asla masum değildin biliyordum 🤪
:halay::halay::KK70::KK70:

Bak bide erkeklerin opulmesinden,dokunulmasindan çok hoşlandığı niyeti mutlaka vardır
Benim eşim boynunun opulmesine dayanamiyo.
Gidip gelip boynunu öperim.
Mutlaka temas çok önemli
Eve gelince,evden çıkarken mutlaka öpüşürüm.
Et ete değecek diye boşuna dememişler 😂
Evet ben de yapıcam 😅

Hic hic o havamda değilim şu an inan 😄
Kafamda oğlumun ödevi olan inekleri kuzuları falan kaynıyor şu an 😃
Belki başka bir an da gelir surda biseyler çizerim 😁 sen anlat ben okuyorum 😍
Ayy tamam bende de bitti gece olsun aklıma gelir yapamadıklarımi gelir anlatırım 😂😂

Ben bu konuda çok iyi değilimdir ama bir erkek arkadaşımın aklını başından almıştım bir keresinde belki işinize yarar🤭
Kucağına oturmuştum sohbet ederken yüzünü öpmüştüm özledim diye tabi gögüslerde değmedi değil. Sonra hareketlenme olunca kafadan iş uydurup hadi gidelim demiştim. Kaç ay sabahları yazdı saymadım.
İlk defa yapmıştım bunu ama baya işe yaratmıştı🙊😇😂

Ben bu konuda çok iyi değilimdir ama bir erkek arkadaşımın aklını başından almıştım bir keresinde belki işinize yarar🤭
Kucağına oturmuştum sohbet ederken yüzünü öpmüştüm özledim diye tabi gögüslerde değmedi değil. Sonra hareketlenme olunca kafadan iş uydurup hadi gidelim demiştim. Kaç ay sabahları yazdı saymadım.
İlk defa yapmıştım bunu ama baya işe yaratmıştı🙊😇😂
O anı unutamamis demek ki 😅

Ne zaman mutfakta bulaşık yıkasam (tabi eller deterjanli) sıkıştırıp duruyor..ellerim deterjanli olunca ben birşey yapamıyorum.anca yapma diye kıvranıp duruyorum:KK70:adamın fantazisine bak
Benim eşim de gelip bazen sarılır ince bellim der boynumu öper ben de isim var yapma derim

X