Erkeğe nasıl cilve yapılır

Evlenince aştım diyelim ☺️ Bekarken kendimi keşife çıktım sürekli eşimle birbirimizi keşfettik sevgiliyken falan 😀
daha önce yaşadınız mı
İlişki yaşamadım ama gögüslerime dokunmuştu erkek arkadaşım onda bile zor durdum sadece dokunmasına zevk aldım ve o gün aslında istediğimi o olmadığını anladım. Ama ben beraber eve gitmeye çekiniyorum bunun normali nasıldır ne zaman ya da ne yapmalıyım diye kafa patlatıyorum sürekli. Birde ben iç çamaşırını çıkarma konusunda nedense utanıyorum yani bikini kısmını, halbuki açık giyen biriyim yıllardır ama çekiniyorum işte🤷‍♀️

Stiptriz yapıyorum demişti eldiven alıyormuş iç çamaşır göre
Çok güzel bir kombin😍
F819CF7C-3876-40F3-A43C-B96B0E28397A.jpeg

Ben genelde çoraplarla ve taytlarla işi başlatıyorum elbiselerim geceliklerim hepsini giyerim 😀 bitanesi ful transparan bronz bir gecelik kalın şık bi tül onu giyip yatıyorum sabah işten geldiğinde uyandırıyor zorla gerçi ben de yalandan uyuyorum o saatlerde 😀duştayken banyonun kapısını hep açık bırakırım bazen havlumu odada unutur ondan isterim adam havluyu sararken bitiyor zaten 😀 geçen sırf bu işvelerin yüzünden bebek istemiyorum ya benden uzaklaşırsan diye korkuyorum dedi 😀 baya alıştı pijamayla gezince mahmut abi naber ya diyor 😀😀
Aah ah ben o Mahmut abiyim işte. Düğünüme bile eşofmanla gitmeyi gidebilmeyi isterdim 🥺

Ben mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo 🙈
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum 😂
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum 😂
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne 😁
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum 🙈
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç 🥰
Cemosummmmm canimm opesim geldi seni

Cinselliği ima ederek edepsizce konuşmaktır bana göre cilve yapmak,en azından ben öyle yapıyorum..🤣

Cidden öyle. Mesela eşim seviyor heralde gecelik falan alıyor bana. Giymek dahi istemiyorum. Gönlü olsun diye giyiyorum ama yok. Gözüm hep pijamalarımda oluyor. 😃

Rahatına duskunsun sen o zmn ben aksine güzel görünmeye daha çok önem veririm rahat olmasam bile güzel olurum 😅
Gecelikler de rahat, neden rahat olmasın ki, incecik kumaş parçası işte

Bu akşam coook öptüm cemosum sevgililer gününü kutlamaisti bu aksam hediye alıp gelmiş
Ay benim eşim de çok güzel hediyeler almış hastanedeydim kızım diş çıkarıyordu ord akaldik iki gün elinde çiçeklerle çok romantik görünüyordu 🥰 ben ona alamadım hastnede olunca bugün sipariş verdim yarın elimde olur inşallah 😅

X