Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

gününüz aydın olsun sevgili ergen anneleri,
çiçeğim çok geçmiş olsun ,rabbim acil şifa nasip etsin,abiciğinede allah kavuştursun diyelim...
maruflum sanada geçmş olsun,kendine dikkat et...
kısmetsiz eltim sende bi an önce dr.git,evdekilerle ilgilenmekten kendini ihmal edersin bilirim seni..
cumanız mübarek olsun hanımlar,dualarınızda bizleride hatırlayın,sevgiler...

kimsesizlerkimsesifg81.jpg

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz..

Çok sağolun cnm iyi olcam inş..Dağçiçeğim sizlerde inş. iyi olcaksınız..

Murgizinannesi ablam nerelerdesin ....inş. sizlerde iyisinizdir...

Ergenlerinizi ve sizleri kucaklıyorum:1hug:a.s.

günaydın..eltümle arka arkaya gelmişiz ne güzel..sağolasın tatlım.resmin sabah sabah içimi açtı..
kızlar hepiniz kendinize ve regenlerinize iyi bakın.öpüyorum en kocamanından......ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam kızlar,,a.s.
hafta sonunuz nasıl geçiyor,ergenler evde,,,delikafadulden
dersleri olmayanlar gece geç saatlere kadar oturmak ister ,sabahlarıda geç kalkarlar.
Biz Anneler isterizki herkes kalksın kahvaltısını yapsın.. bizlerde işimize bakalım değilmi şekercim...şakkıdı
burda kim haklı..
bu akşam misafirlerim gelecek..istiyorumki ,işlerim bitsin bende rahat hazırlanayım...bizim beyler keyf yapmak istediler..
Bende sabah saat 9 gibi süpürgeyi açtım...
elimden geldiğince gürültü yaptım.. kalkmak zorunda kaldılar..
kızlar ne dersiniz çokmu kötüyüm ben..:jeyyar::roflol:
sizde işler nasıl...

günaydın canlarım.......
bugün güneşli bi güne kalktık..niyeyesem bugün kendimi pek bi iyi hissediyorum..
valla dağ çiçeğim haklısın.ne zaman misafir gelicek olsa işlerini bitirmeye uğraşırsan onlarında keyif yapacağı tutar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
..hakketen murgizinannesi ablacım nerdesin yaf...bises ver merak ettik..

büyük oğlum oyunu kullanmak için gelmişti,
babası az önce otogara bıraktı,,ufak oğlumda gitti abisi ile.. sadece yarın akşama kadar,,nede olsa merak ediyor üniversitelilerin dağınık evini,,:roflol:
yemekler yaptm.. pastalar.. kısır bile yaptım teyzeleri,,
arkadaşları ile yesinler onlarda ana kuzusu..
yavrularımız Allaha emanet olsunlar...a.s.

günaydın günaydın.hepinize güzel haftalar diliyorum..
çiçeğim canım kıyamam sana:teselli:
bak ne güzel oğluşunun gitmiş okuluna.hayırlısı ile okulunu bitirdiğinde hayata sağlam başlayacak.
bak biz daha ne kadar başındayız.of of bizde ogünleri görücez mi acep..

ya murgizin annesi ablacım bayağıdır uğramadın.merak ediyouz seni......

kocaman kocaman günaydınlar...a.s.
kısmetsizkedim..:1hug:haklısın canım,,o beklenen günler o kadar çabuk geliyorki,,anlamıyorsun bile...inş sende o güzel günleri görürsün..
evet nurgzinannesi nerdesin ..,düğünden bahsediyordu sanki bir ara..bir yerleremi gitti acaba..
kızlar hepinize güzel bir gün sağlıklı huzurlu haftalar diliyorum..
hadi kızlar kolları sıvayalım..işler bizi bekliyor..hihoyyyt

Hayırlı sabahlar kızlar..Ben gözümü açtığım gibi küçük kızımla soluğu mahallemizin sağlık ocağına koştum ..kaydirigubbakcemile
Sebepte ufak kızımı 2 ay önce kedi tırmalamıştı kuduz aşısı yaptırdım.. ayrıntılı tutanak tutulmamış bende olayın nasıl vuku bulduğunu ,acilde neler yapıldığını sonuç itibari ile anlattk.
Aslına bakarsanız benim kızlarımın ilk vukuatları da değil ..

sağolsunlar üçüde kedi tırmıklaması yüzünden kuduz aşılılar:1shok:ablamızın vukuatı daha taze iki hafta önce çaybahçesinde kedi tırmık atmış..Gerçi çaybahçesinde kimle idi henüz öğrenmiş değilim soramadım dakaydirigubbakcemile3işlere başlamak için bir enerji patlaması bekliyorum...sevgiyle kalın ergen annelerimiz:1hug:a.s.

Hayırlı sabahlar kızlar..Ben gözümü açtığım gibi küçük kızımla soluğu mahallemizin sağlık ocağına koştum ..kaydirigubbakcemile
Sebepte ufak kızımı 2 ay önce kedi tırmalamıştı kuduz aşısı yaptırdım.. ayrıntılı tutanak tutulmamış bende olayın nasıl vuku bulduğunu ,acilde neler yapıldığını sonuç itibari ile anlattk.
Aslına bakarsanız benim kızlarımın ilk vukuatları da değil ..

sağolsunlar üçüde kedi tırmıklaması yüzünden kuduz aşılılar:1shok:ablamızın vukuatı daha taze iki hafta önce çaybahçesinde kedi tırmık atmış..Gerçi çaybahçesinde kimle idi henüz öğrenmiş değilim soramadım dakaydirigubbakcemile3işlere başlamak için bir enerji patlaması bekliyorum...sevgiyle kalın ergen annelerimiz:1hug:a.s.

maruflu.çok geçmiş olsun ne yani,,kızların üçünüdemi pisik,tırmalamış,,:1shok:
eskiden kedilerle boğuşurduk.. her tarafımızı tırmalarlardı,ama bişiler olmazdı..en doğrusu tedbirli olmak..:lepi:

Günaydınlar Günaydınlar,,tüm ergen Annelerine ve tabiki ergenlerimize..:kahve:Şeniz
bu gün hava çok güzel,,malum ev hanımları bu durumda ne yaparlar.. tabiki kendilerini sokağa gezmeye ,yada alış verişe atarlar..hihoyyyt
ama malesef ben temizlik yapmaya karara verdim.. hep öyle değilmiyiz hanımlar..
havayı güneşli gördükmü,,kendimizi temizliğe atarız..
sizlerede bol güneşli gün diliyorum..ama gezmek için..yerimseniben

Güzel bir gün herkese de iyi gelir inş.

Benim de dışarı kapağı atcağım yokgamyoncuiremsu

işlerin biteceği de yok yani, bu duruma dur diyeceğim de yokdelikafadulden

Sağlık olsun ...öptüm hepiniziŞeniza.s.

19649983qk9.gif

canlarım günaydın..ay valla yaz geliyo sanırım.gerçi sabahları genede serin.ve bizde mont kavgası devam ediyor.üstelik hastalıktan yeni kalktık....
maruflucum geçmiş olsun canım.bizim ergende bu yaşına kadar 2kez kuduz 1kez tetanoz oldu..çok usluluktan olsa gerek..kaydirigubbakcemile3
dağ çiçeğim valla bende başlıcam şöleeeeee derin bi temizliğe..hava güzelken daha rahat oluyo temizlik..ama hava güzelkende insanın canı gezmek istiyo.kaydirigubbakcemile4ama işlerde beni bekliyo...
neyse hepinize kolay gelsin.ergenlerinizi ve sizi öpüyorum..

Günaydın ergen anneleri hayırlı sabahlar olsun.
Hava da çok güzel bugün güneş var.
Denize girmek istiyorum özledim vallaha .kaydirigubbakcemile

Günaydın Ergen Anneleriiii:kahve:
bakıyorumda hanımlar yazı getimişler..ank 06, denize girmek için daha erken.. sonra bırrr üşümeyin..delikafadulden
burada turistler giriyor.. ve çıktıklarında kıp kızıl oluyorlar.. soğuktan..:roflol:
Güzel günler sizin olsun...

aslında bizlerde ergen olduk,
ama nedense insan kendi gençliğindeki günlerini unutuyormu ne,:uhm:
şuanda çocukların odasındayım,ikiside mışıl mışıl uyuyor,:1hug:
top atsan duymazlar misali,
eşim ve ben istiyoruzki vaktinde yatsınlar dinlensinler,ama onlar sabahlara kadar oturmayı sohbet etmeyi seviyorlar,
Bende gece yarılarına kadar oturmayı çok severdim..
Aslında anlıyorum onları,
benim derdim biran önce kalksınlar kahvaltılarını yapsınlarki bende işlerime bakayım demi,,:roflol:

canım güzel bir konuya deyinmişsin topiğin hayırlı olsun
benimde 2 oğlum var 11 ile 6 yaşlarında sanırım daha benimki ergenlik cağında değil a.s
şuan şu sözlerinle o kadar duygulandım ki senağlama
benimkiler de uyuduklarında uykulu hallerini severim
bizde bir zamanlar onların yaşlarındaydık annelerimiz bizi yatırmaya çalışır biz yatmak istemezdik
isteksiz yatar ama uyumaz konuşurduk
yan odadan bir ses anne baba sesi hadi uyuyun
işte bizde anneyiz ve annelerimizin taktiğini uyguluyoruz bir zamanlar bizim hoşumuza gitmediği gibi evlatlarımızında hoşuna gitmeyen erken yatmalar
ah ah ah

Back
X