- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
canım güzel bir konuya deyinmişsin topiğin hayırlı olsun
benimde 2 oğlum var 11 ile 6 yaşlarında sanırım daha benimki ergenlik cağında değil a.s
şuan şu sözlerinle o kadar duygulandım ki senağlama
benimkiler de uyuduklarında uykulu hallerini severim
bizde bir zamanlar onların yaşlarındaydık annelerimiz bizi yatırmaya çalışır biz yatmak istemezdik
isteksiz yatar ama uyumaz konuşurduk
yan odadan bir ses anne baba sesi hadi uyuyun
işte bizde anneyiz ve annelerimizin taktiğini uyguluyoruz bir zamanlar bizim hoşumuza gitmediği gibi evlatlarımızında hoşuna gitmeyen erken yatmalar
ah ah ah
gündüzün karanlığı,aramıza hoş geldin ..a.s.
inş sende yaramazlarımızın en güzel en renkli yaşları yani ergenliklerini görürsün..buradan paylaşımlarımızı izlersen neler oluyor neler.. çocuklarımız bizleri çok şaşırtıyorlar:1shok:..bazen gülüyor :roflol:bazende duygulanıyoruzsenağlama..
güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz..tekrar hoş geldin..:1hug:
Hayırlı sabahlar ergen annelerimiz....
Hakikattten birden yaz sıcağının içinde bulduk kendimizi..süprizzzzz
Açıkçası giyim konusun da mücadeleyi kaybetmiş bulunuyorum itiraf ediyorum:bbo:
Üçüde bana karşı elbirliği oldular kaydirigubbakcemile5.Pişiyoz ,yanıyoz anne sen dışarıya çıkmıyorsun bir görsen diyolarkaydirigubbakcemile3
İşlerine gelen konular da ne de güzel birlik oluyolar..
Ergenimin 23 nisan çalışmaları var. Gitarıyla kafamıza vuruyor sanki:roflol:
Anne dinle bak olmuşmu diyor 2 aydır uğraşıyor du artık daha güzel çıkartıyor sesleriküçük kızım da folklor ekibinde ege yöresi ,eh bekliyorum merakla gösterilerini,resimlerini eklerim daha sonra inş.sevgiyle kalın annelerimiz...a.s.:asigim:
hoşbulduk canım evet ben bir ergenlik çağına gelecek olan bir anne adayıyım
bazen bakıyom b.oğlana acaba diyorum erkenmi başlayacak
bazen kafa tutmaları karşı gelmeleri vs ve anlata anlata konuşarak hallediyoruz sorunumuzu
yoksa çok çabalayacakmıyım ben burdan ayrılmayım sizleri takip etmeye devam edeyim:roflol:
ankcım hoşgelmişin canım..hadi havalar ısınsın beraber girelim denize...kaydirigubbakcemileGünaydın ergen anneleri hayırlı sabahlar olsun.
Hava da çok güzel bugün güneş var.
Denize girmek istiyorum özledim vallaha .kaydirigubbakcemile
canım güzel bir konuya deyinmişsin topiğin hayırlı olsun
benimde 2 oğlum var 11 ile 6 yaşlarında sanırım daha benimki ergenlik cağında değil a.s
şuan şu sözlerinle o kadar duygulandım ki senağlama
benimkiler de uyuduklarında uykulu hallerini severim
bizde bir zamanlar onların yaşlarındaydık annelerimiz bizi yatırmaya çalışır biz yatmak istemezdik
isteksiz yatar ama uyumaz konuşurduk
yan odadan bir ses anne baba sesi hadi uyuyun
işte bizde anneyiz ve annelerimizin taktiğini uyguluyoruz bir zamanlar bizim hoşumuza gitmediği gibi evlatlarımızında hoşuna gitmeyen erken yatmalar
ah ah ah
Hayırlı sabahlar ergen annelerimiz....
Hakikattten birden yaz sıcağının içinde bulduk kendimizi..süprizzzzz
Açıkçası giyim konusun da mücadeleyi kaybetmiş bulunuyorum itiraf ediyorum:bbo:
Üçüde bana karşı elbirliği oldular kaydirigubbakcemile5.Pişiyoz ,yanıyoz anne sen dışarıya çıkmıyorsun bir görsen diyolarkaydirigubbakcemile3
İşlerine gelen konular da ne de güzel birlik oluyolar..
Ergenimin 23 nisan çalışmaları var. Gitarıyla kafamıza vuruyor sanki:roflol:
Anne dinle bak olmuşmu diyor 2 aydır uğraşıyor du artık daha güzel çıkartıyor sesleriküçük kızım da folklor ekibinde ege yöresi ,eh bekliyorum merakla gösterilerini,resimlerini eklerim daha sonra inş.sevgiyle kalın annelerimiz...a.s.:asigim:
sunay ablam hoşgelmişin..özlettin kendini ablacım...aman neyse iyi olda..torununu benim yerime kocaman öp..dualarımızda oğluşunla..bizde seni seviyoruz.:1hug:.merakta bırakma biziyerimsenibenmrb sevgili ergen anneleri ben murgizin annesi yani ismim sunay arkadaşlar sizi meraklandırdığım için çok özür dilerim bu kadar sevilmek beni çok duygulandırdı ben dbakıra kızımın yanına geleceğimi yazmıştım ama şifremi unuttuğum için yazamadım şimdi kızımın sayfasından yazıyorum arkadaşlar ben kuşlarımın yanında çok mutluyum sizi özledim ama inanın fırsat bulamıyoruz havalar güzel olunca torunumu gezdiriyoruz sizleri çok seviyorum hepiniz beni çok merak etmişsiniz çok mutlu oldum oğlum ankarada sınavına 2 hafta kaldı şimdi kampta bizde çok gerginiz inş sınavı iyi geçer bende size mutlu bir şekide yazarım tabi salığı yerinde olsun en önemlisi o sizlernasılsınız yazdıklarınızı okudum hepiniz inş iyisinizdir biz ayın 14 ünde dönüyoruz sizi çok seviyorum hepinizi özledim:1hug:Şeniza.s.
mrb sevgili ergen anneleri ben murgizin annesi yani ismim sunay arkadaşlar sizi meraklandırdığım için çok özür dilerim bu kadar sevilmek beni çok duygulandırdı ben dbakıra kızımın yanına geleceğimi yazmıştım ama şifremi unuttuğum için yazamadım şimdi kızımın sayfasından yazıyorum arkadaşlar ben kuşlarımın yanında çok mutluyum sizi özledim ama inanın fırsat bulamıyoruz havalar güzel olunca torunumu gezdiriyoruz sizleri çok seviyorum hepiniz beni çok merak etmişsiniz çok mutlu oldum oğlum ankarada sınavına 2 hafta kaldı şimdi kampta bizde çok gerginiz inş sınavı iyi geçer bende size mutlu bir şekide yazarım tabi salığı yerinde olsun en önemlisi o sizlernasılsınız yazdıklarınızı okudum hepiniz inş iyisinizdir biz ayın 14 ünde dönüyoruz sizi çok seviyorum hepinizi özledim:1hug:Şeniza.s.
Merhaba hepinize hayırlı sabahlar hım demek murgizinannesi ablam şifreni unttun..Oğluna dualarımızla desteğiz inş.mrb sevgili ergen anneleri ben murgizin annesi yani ismim sunay arkadaşlar sizi meraklandırdığım için çok özür dilerim bu kadar sevilmek beni çok duygulandırdı ben dbakıra kızımın yanına geleceğimi yazmıştım ama şifremi unuttuğum için yazamadım şimdi kızımın sayfasından yazıyorum arkadaşlar ben kuşlarımın yanında çok mutluyum sizi özledim ama inanın fırsat bulamıyoruz havalar güzel olunca torunumu gezdiriyoruz sizleri çok seviyorum hepiniz beni çok merak etmişsiniz çok mutlu oldum oğlum ankarada sınavına 2 hafta kaldı şimdi kampta bizde çok gerginiz inş sınavı iyi geçer bende size mutlu bir şekide yazarım tabi salığı yerinde olsun en önemlisi o sizlernasılsınız yazdıklarınızı okudum hepiniz inş iyisinizdir biz ayın 14 ünde dönüyoruz sizi çok seviyorum hepinizi özledim:1hug:Şeniza.s.
günaydın kk nın güzel anneleri
gündüzünkaranlığı benimde 10 yaşındaki oğlum bu sene bi acaip ,ay çıldıricim oda ön ergenlik devresinde,ne çok yazmışım güzeller ,haydi hepinizi öptm,işlerinizde kolaylıklar dilerim...
selam kızlar..
yarın misafirim var..ayy çok yoruldumdelikafadulden..sölemesi ayıptır.. yaprak sarma yaptım.
bir maniniz yoksa sizleride beklerim..a.s.
malum işim varya hemen yazıp çıkıyorummmmmmmm
hoşbulduk ablam yazılarınızı okuyuncagünaydın arkadaşlar tşk ederim sizin için torunumu öperim gündüzün karanlığı aramıza hoşgeldin çocuklar büyüdükçe asi oluyorlar anne baba dan daha çok arkadaşlarını dinliyorlar birgünleri diğer günlerini tutmuyor bugünlerde bir reklam dönüyor beni çok duygulandırıyor çocuk mezun oluyor annesi küçüklüğünü hatırlıyor benimde gözümün önünden film şeridi geçiyor o kadar çabuk geçiyorki nasıl büyüdüklerini anlamıyorsunuz size söyleyeceğim tek şey büyüğünüz olarak ne olur şimdi yanınızdayken kıymetini bilin inanın sonra kuş gibi linizden uçup gidyorlar allah canlarına sağlik versin ben şimdi çocuklarımın iri yanımdayken diğerin hasretim beraber sofraya oturduğumuzda en mutlu insan benim allah sizlerede büyüdüklerini göstersin hepinizi öpüyorum
kızlar iyi akşamlar...
ne ka güzel topiciğimiz haraketlenmişhihoyyyt....ay eltim eltim bunlar iye böyleler yaf..:1no2:.
günüdüzün karnlığı canım bu yaşlarda ergenler kendilerine model buluyorlar.bizim ki tek çocuk.ablamız yada kardeşimiz yok.. benim bir kızkardeşim var.tamamen ona özeniyor.giyimini kıyafetini herşeyini...ama bi sorun var kardeşim 26 yaşında bizimkisi 13,5...kaydirigubbakcemile3...
maruflucum çok geçmiş olsun...
dağ çiçemmm kız yaprak sarmalarından kaldı mı cokacimcoookyaf gelcem yimeğe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?