Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

gündüzün karanlığı,aramıza hoş geldin ..a.s.
inş sende yaramazlarımızın en güzel en renkli yaşları yani ergenliklerini görürsün..buradan paylaşımlarımızı izlersen neler oluyor neler.. çocuklarımız bizleri çok şaşırtıyorlar:1shok:..bazen gülüyor :roflol:bazende duygulanıyoruzsenağlama..
güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz..tekrar hoş geldin..:1hug:

Hayırlı sabahlar ergen annelerimiz....
Hakikattten birden yaz sıcağının içinde bulduk kendimizi..süprizzzzz
Açıkçası giyim konusun da mücadeleyi kaybetmiş bulunuyorum itiraf ediyorum:bbo:
Üçüde bana karşı elbirliği oldular kaydirigubbakcemile5.Pişiyoz ,yanıyoz anne sen dışarıya çıkmıyorsun bir görsen diyolarkaydirigubbakcemile3
ışlerine gelen konular da ne de güzel birlik oluyolar..
Ergenimin 23 nisan çalışmaları var. Gitarıyla kafamıza vuruyor sanki:roflol:
Anne dinle bak olmuşmu diyor 2 aydır uğraşıyor du artık daha güzel çıkartıyor sesleriküçük kızım da folklor ekibinde ege yöresi ,eh bekliyorum merakla gösterilerini,resimlerini eklerim daha sonra inş.sevgiyle kalın annelerimiz...a.s.:asigim:

hoşbulduk canım evet ben bir ergenlik çağına gelecek olan bir anne adayıyım
bazen bakıyom b.oğlana acaba diyorum erkenmi başlayacak
bazen kafa tutmaları karşı gelmeleri vs ve anlata anlata konuşarak hallediyoruz sorunumuzu
yoksa çok çabalayacakmıyım ben burdan ayrılmayım sizleri takip etmeye devam edeyim:roflol:

ah maruflu desene sizin evde bir telaş bir curcuna..
belli bir yaştan sonra.. gitar seside çekilmez şimdi,,hele o fülüt çalışmaları yokmu.. benim büyük oğlum bir zamanlar moda olan memoli parçasını çalardı..:roflol:Annne bak bu senin için derdii canlarım benim yaaaa.:1hug:
Hem gitar çalışması ile hemde folklör çalışması ile şenliğe katılacak olan kızlarımızı kolaylık ve başarılar diliyorum..evet resimlerini bekliyoruz..
ha unutmadan ..çocuklar :Annee dışarısı sıcak diyorlarsa sıcaktır Annesi..
onlar koşturuyorlar ve hareketli oldukları için hakkaten sıcaklıyorlardır..:1hug:a.s.

:1hug::1hug:

mrb sevgili ergen anneleri ben murgizin annesi yani ismim sunay arkadaşlar sizi meraklandırdığım için çok özür dilerim bu kadar sevilmek beni çok duygulandırdı ben dbakıra kızımın yanına geleceğimi yazmıştım ama şifremi unuttuğum için yazamadım şimdi kızımın sayfasından yazıyorum arkadaşlar ben kuşlarımın yanında çok mutluyum sizi özledim ama inanın fırsat bulamıyoruz havalar güzel olunca torunumu gezdiriyoruz sizleri çok seviyorum hepiniz beni çok merak etmişsiniz çok mutlu oldum oğlum ankarada sınavına 2 hafta kaldı şimdi kampta bizde çok gerginiz inş sınavı iyi geçer bende size mutlu bir şekide yazarım tabi salığı yerinde olsun en önemlisi o sizlernasılsınız yazdıklarınızı okudum hepiniz inş iyisinizdir biz ayın 14 ünde dönüyoruz sizi çok seviyorum hepinizi özledim:1hug:Şeniza.s.

Günaydın ergen anneleri hayırlı sabahlar olsun.
Hava da çok güzel bugün güneş var.
Denize girmek istiyorum özledim vallaha .kaydirigubbakcemile
ankcım hoşgelmişin canım..hadi havalar ısınsın beraber girelim denize...kaydirigubbakcemile

gündüzün karanlığı sende hoşgelmişin canım..güzel paylaşımlar dilerim.valla ergenlik zor bi süreçmiş.yaşayıpta öğreniyoruz valla.başta sadece benim ergenim mi böyle diyodum.ama konuştukça anlyorum ki hepsi böyle...

maruflum allah kolaylık versin canım..valla 23nisan telaşı zordur bilirm.geçen seneye kadar bizde de vardı.bandodaydı.kafam b dünya oluyodudelikafaduldenvalla bu kızların kıyafet merakından ben bıktım.yeni hastalıktan kalktı ama hala incecik giyinme derdinde..klava:
bekliyoruz resimleriniz..:1hug:

sunay ablam hoşgelmişin..özlettin kendini ablacım...aman neyse iyi olda..torununu benim yerime kocaman öp..dualarımızda oğluşunla..bizde seni seviyoruz.:1hug:.merakta bırakma biziyerimseniben

oh be şükürler olsun...murgizinannesi..seni çok merak etmiştik.. haberini almak çok güzel,
kızının yanında ve torununla birlikte bol bol hasretlik giderin.. iyi olun,,çok sevindim.. şaşkınlıktan ne yazacağımıda şaşırdım.. ayol şekerim...14 gün sonra görüşmek üzere. inş..a.s.

mrb çiçeğim kısmetsiz kedi bende sizi özledim tşk ederim ilginiz için unutulmamak çok güzrl ve arandığını bilmek tabiki sizlerde kendinize iyi bakın fırsat bulunca gireim öpüldünüz

Merhaba hepinize hayırlı sabahlar hım demek murgizinannesi ablam şifreni unttun..Oğluna dualarımızla desteğiz inş.
Torununu öpüver bizim için.Kızlar benim kafam uykum da bilem bi dünya kalkmadan, işlerimi yaptığımı hayal ederim bazenkaydirigubbakcemile3
Sabahın köründe int. randevu alıyorum B. kızımın tanıdığı bi ablasının ,babasına heh nede güzel anlattımkaydirigubbakcemile3 Sıcak geldi ama dondurma istekleri de geldi.Bakalım onu nasıl atlatacağız gizlilerde yediler belki de:icecream:
Yeni gelen ergen anne adaylarımız hoşgeldiniz:1hug:a.s.Güzel bir gün geçirirsiniz inş.

Son düzenleme:
günaydın kk nın güzel anneleri

bikaç gündür pek giremedim,buraya uğradığımdada hiç kimsecikler kalmıyodu,dağ çiçeğim aynen senin gibi güzel havayı görünce 1 haftadır temizlik yaptım ,salı günü bitti,tabiiki bende bittim hala yorgunluktan uyuyamıyorum,dinlenemiyorum,sağlık olsunda dinleniriz dimi
murgizinannesi torununu öp benim için herşey gönlünüzce olsun,
aah kısmetsiz eltim ah aynısından bizdede var hergün kıyafet kavgası ,bazen ben mi büyütüyorum diye düşünüyorum,bide dün mağazalar geçen yazdan kalanları çıkarmışlar,hava ısındı diye sen git incecik yazlık hırkayı al bide üstüne giyip gel havada rüzgarlı çıldırdım,her gün bi olayımız var,
gündüzünkaranlığı benimde 10 yaşındaki oğlum bu sene bi acaip ,ay çıldıricim oda ön ergenlik devresinde,ne çok yazmışım güzeller ,haydi hepinizi öptm,işlerinizde kolaylıklar dilerim...

önçelikle kolay gelsin işlerin bitmiş he bahar temizliğin
erken değilmiydi be gülüm
evet canım aynen 10 yaşında ama sanırım artık birşeyler beğenmemeye başladı bilem
kardeşiyle taklaşması adam ol nen karşında abin var diye hava atması
vs işte yaşayan anneler bilir yanim
benim ona beğendiğim kıyafetleri beğenmemesi
vs . vs gibi şeyler
ve oturup bazı şeyleri anlatıyorum konuşarak biraz o hareketleri bırakıyor
bazı arkadaşlarını örnek alıyor hele
amcasının oğlunun hareketlerini 15 yaşında
o annesine yaptıgı şeyleri görüp benim oğlan bana yapmaya çalışıyor bende
oğluşuma konuşup anlatıyorum annem onun yaptıgı yalnış
örnek alma onu herkes kendisi gibi olmalı sen sensin o, o diye
sen şöyle davranırsan böyle davranırsan insanlara şöyle böyle yaklaşırsan sevilen kişi olursun
ama onun gibi yapmaya çalışır ve örnek alırsan cevrende seni seven sana saygı duyan kişiler kalmaz diye
onun için bir hırçınlaşıp bir durgunlaşıyoruz
tabi öteki yıllar ne gözterir bilmem 21 gün sonra 11 yaşında olacak

oy kıyamam oğluşun kendine örnek alacak bi ergen mi bulmuş yani,
evvah ki evvah benim oğluşumda 14 yaşındaki ablsını örnek alıyo ,
allahım acılarını göstermesin de zorluyolar maalesef ,inş.bugünlerde hayırlısıyla geçecek nedelim dimii.

günaydın arkadaşlar tşk ederim sizin için torunumu öperim gündüzün karanlığı aramıza hoşgeldin çocuklar büyüdükçe asi oluyorlar anne baba dan daha çok arkadaşlarını dinliyorlar birgünleri diğer günlerini tutmuyor bugünlerde bir reklam dönüyor beni çok duygulandırıyor çocuk mezun oluyor annesi küçüklüğünü hatırlıyor benimde gözümün önünden film şeridi geçiyor o kadar çabuk geçiyorki nasıl büyüdüklerini anlamıyorsunuz size söyleyeceğim tek şey büyüğünüz olarak ne olur şimdi yanınızdayken kıymetini bilin inanın sonra kuş gibi linizden uçup gidyorlar allah canlarına sağlik versin ben şimdi çocuklarımın iri yanımdayken diğerin hasretim beraber sofraya oturduğumuzda en mutlu insan benim allah sizlerede büyüdüklerini göstersin hepinizi öpüyorum

SUnay ablam torunun çok tatlıymış:ecrin_bebek:
Allah uzun sağlıklı ömürler versin inş.gamyoncuiremsu
Her yaşları ayrı güzel, ama bu bebişlik halleri;
mucuks, mucuks öp ananesi hazır yanında ikena.s.
Kızlar dünya işi bitmez, kendinizi heba edercesine yormayalım
Sağlığınıza dikkat edin .
Daha nice güzel günler bizi bekliyor inş

selam kızlar..
yarın misafirim var..ayy çok yoruldumdelikafadulden..sölemesi ayıptır.. yaprak sarma yaptım.
bir maniniz yoksa sizleride beklerim..a.s.
malum işim varya hemen yazıp çıkıyorummmmmmmm

selam kızlar..
yarın misafirim var..ayy çok yoruldumdelikafadulden..sölemesi ayıptır.. yaprak sarma yaptım.
bir maniniz yoksa sizleride beklerim..a.s.
malum işim varya hemen yazıp çıkıyorummmmmmmm

tüf yarın günüm vaa,manim olmasa hemmen gelirdim çiçeğim nysem bi dahaki sefere telafi ederiz.:içelim:
sana kolay gelsin şikerim...

kızlar iyi akşamlar...
ne ka güzel topiciğimiz haraketlenmişhihoyyyt....ay eltim eltim bunlar iye böyleler yaf..:1no2:.
günüdüzün karnlığı canım bu yaşlarda ergenler kendilerine model buluyorlar.bizim ki tek çocuk.ablamız yada kardeşimiz yok.. benim bir kızkardeşim var.tamamen ona özeniyor.giyimini kıyafetini herşeyini...ama bi sorun var kardeşim 26 yaşında bizimkisi 13,5...kaydirigubbakcemile3...

maruflucum çok geçmiş olsun...
dağ çiçemmm kız yaprak sarmalarından kaldı mı cokacimcoookyaf gelcem yimeğe...

hoşbulduk ablam yazılarınızı okuyunca
duygulandım inanın evet dediğiniz gibi yıllar su gibi akıp geçiyor b.oğlana baktıgımda ne çobuk 11 sene geçmiş diyorum dün kuçağımda bebekti
şimdi ise eregenliğe yaklaşan şirin delikanlı adayı bende elişi yaptıgım zaman o sizin bahsettiğiniz gözümün önüne geliyor büyüyecekler ve kuş misali ucacaklar kalacaz 2 kişi
askere gitçekler evlencekler filan bunları şimdiden böyle düşündüğümde ağlıyorum
evet elimden geldiğince ufak tefek aksiliklerine katlanıyoruz yeterki yalnış yola sapmasınlar diye
cevremden korkar oldum korkuyorum yani
eh bakalım daha neler görçez

evet doğrusun canım malesef özeniyorlar hep başkalarına
özendiği kişinin yani amcasının oğlunun hareketleri tavırları hoşuma gitmiyor gitmediğinden biraz uşaklaştırmak istiyorum ve anlatarak yine uzaklaştırmıyorum
bazen kabarıyor bana
benim secme hakkım yokmu diye ben büyüdüm artık diyor
gel burdan yak ama benim gözümde hala bebeçik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…