Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydınlar canlarım hepinize çok tşk ederim dualarınız için bende bütün çocuklara dua ediyorum allah yardımcıları olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın hepinize hayırlı cumalar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum a.sa.s.

Şu mübarek günde dileklerinize dualarınıza bende katılıyorum,,
murgizinannesi,,Dualarımız yavrunla,,inş emeğinin karşılığını alır,,rabbim yardımcısı olsun..
dualarım hepinizin yavruları için arkadaşlar,,sınavlarında hayatlarında başarılı olurlar inş,,ardısırada benim yavrularım..
gününüz güzel geçsin cumanız mübarek olsun,,
kızlar yurt dışından misafirim var arada bir uğrarım kendinize iyi bakın.. sevgiler..Şeniz

günaydın,arkadaşlar..:kahve:a.s.murgizinannesi,çok sağol canım..:1hug:
kısmetsiz kedi,kim bilir belki bir gün sizlerede yaparım mantılar börekler..cokacimcoook
çocuklarımıza iş yaptırma konusunda,,rahmetli Annemde bana kıyamazdı,ama Babam rahmetli,,öyle değildi,her işi yaptırır öğretirdi,12 yaşımda ütü yapardım,yemeklere nişanlanmaya yakın girdim,,Babam çok titizdi,evlendikten sonra bile evime geldiklerinde,,kızım bak bir kadının mutfağı ,banyosu ve lavobası temiz olsun gerisi zaten olur derdi,,haklıymış Babam..:1hug:ben dip köşe temizlik yapardım Babamların geleceği vakit arkadaşlarım bana şaşırırdı,,bilmezlerdiki Babamdan azar işiteceğimi,,:roflol:

roşum,umarım tedavinin sonucunu alırsın,biliyorsunki daha sonralarıda çok dikkat etmelisin.. her şeyin başı sağlık,,gerisi yalan..eyvah eşine pc'yi kaptırdınsa yandın demektir,,hayatta vermezler..:roflol:
yemek yapmayı bende çok seviyorum,,özellikle yeni tarifleri denemeyi,,eşim ve çocuklar bundan çok memnun tabi,yerimseniben
sağlıklı ve keyfli bir gün diliyorum arkadaşlar hepinize..maruflu ve diğer arkadaşlar nerdesiniz...a.s.

Hayırlı cumalar dualarım hepinize inş.Dağçiçeğim sana 41 kere maşallah talep varsa neden olmasın çok güzel bir şey emeğin karşılığının olması bende roşum gibi az göz atıp çıkabiliyorum bu aralar ipin ucu kaçtı bir yoğunluktur gidiyor....delikafadulden

günaydın güzel anneler...nasılsınız.?
valla 2gündür canım sıkkın.ergenim kızım bayağı kötü üşütmüş.yatak döşek yatıyo..tabii laf dinlemeyip atkısız bağrı açık geziyolar...sonrada böyle hasta oluyor.olan biz annelere oluyor.onları öyle gördükçe daha çok üzülüyoruz.of of annelik zor zannat....

günaydın güzel anneler...nasılsınız.?
valla 2gündür canım sıkkın.ergenim kızım bayağı kötü üşütmüş.yatak döşek yatıyo..tabii laf dinlemeyip atkısız bağrı açık geziyolar...sonrada böyle hasta oluyor.olan biz annelere oluyor.onları öyle gördükçe daha çok üzülüyoruz.of of annelik zor zannat....

kısmetsiz kedi sıkma canını,, biz ne kadar çabalasakta yine bildiklerini yapıyorlar.. bu sabah benim oğlumda dershaneye giderken incecik giyindi,,insanı resmen yalvartıyorlar. bak akşam vakti oldu,,güneş battımı hava buz kesiyor.. ordanda halı saha maçları varmış terli terli kesin hasta olur Allah korusun,
kızınada çok geçmiş olsun..bol bol vitamin alsın ve dinlensin..:teselli:
sen üzme tatlı canını..

selamlar iyi akşamlar nasılsınız iki gündür eltim gelmişti onuniçin giremedim hastalara şifalar diliyorum çok geçmiş olsun öpüyorum

günaydın güzeller....
cumartesi roşumla beraberdik.kuzenlerinin gelmesi bizim hasta ergene biraz iyi geldi.ama hala toparlanamadı .iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
hepinizin günü güzel geçsin.....

Hayırlı günler ergen annelerimiz
Ah, Ah sormayın aynen bütün kızlarımın aklı havada sankim
Sözlerimin bir kulaklarından giriyor, diğer kulaklarından çıkıyor adeta ne sıkı giyinirler, nede mevsime uygun maksatları görüntüyü kurtarmakmış; sonrada öksürenle midesi kıvranan bana başvuruyor.2 aydır bileğim ağrıyor aldığım randevuları erteletmekten gına geldi..Kızlar benim birde alzhemer hastam var tıpkı bebek oldu.bu zamanlarda anlaşılıyormuş dostun varmı ,yokmuRabbim kimseyi çektirmesin inanın çokk zor..Hayatın ne getireceği bilinmez fakat sevdiklerimizle olunca hepsine katlanılıyor ...Bayağı içimde bişeyler varmış dökülüverdi kelimeler yazıya inş. içinizi karartmadım Allah hepimizin yardımcısı olsun sevgiyle kalına.s.

günaydınlar iyi haftalar canlarım maruflu canım benim geçmiş olsun hiçte içimizi karartmadın hayat bu inişli çıkışlı sorunlarımızı mutluluklarımızı üzüntülerimizi birbirimizle paylaşmazsak nasıl rahatlarızki iyiki sizler varsınız herşeyimizi paylaşıyoruz canım sıkma canını herşey yoluna girer hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:a.s.

Slm hepinize güzel güneşli bir gün :sm_cool:

Her mevsim ayrı güzel ama ilkbahar bambaşka güzel .

Bide şu sokak esnafının ne sattığını anlayabilsek sonunu yakalayabiliyoruz cığğğğ ,ciğğğ

Nihayetinde türkçeyi katlediyolar ne olmuş yani hiç :kızgın:

Ne kadar treje komedi varsa ben ona takılıp kalıyorum bu günde ,satıcılara iyimidelikafadulden Ergenim kızım hala evde 2 günlük raporlu küçüğümü okula göndercem kendimde ortepediden nihayet randevuma gidebileceğim inş.
, hepiniz sevgiyle kalın:1hug:a.s.

Son düzenleme:
maruflum canım sanada kızınada çok geçmiş olsun...benim ergenimde 1hafta raporlu..bi görsen bir naz bir naz...
ayrıyetten hiçde içimiz kararmadı..biz burda derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz.benimde şeker hastası teyzem var.ona da aizemher başlangıcı dediler.hasta ile uğraşmak insanı yorar bilirim.allah şifa versin herkese...
dertler paylaştıkça azalır,mutluluklar paylaştıkça çoğalırmış.:teselli:.hepinizi seviyorumŞeniz

Hayırlı günler herkese..inş. iyisinizdir..Murgizinannesi,Kısmetsizkedi çok tşkr ederim desteklerinize..Dağçiçeğim yok hayırdır nerelerde?Büyük kızımın alışveriş sezonunu açtı delikafadulden ergenimde artık ablasından geri kalmıyor cmrtesi taksime bakcaklarmış hiç gitmem ben oralaragamyoncuiremsu adı pahalı ama bayağı da ucuza güzel herkesin tarzına uygun kıyafetler varmış.. ablamız araştırmış arkilerindenBaksınlar bakalım ,çekmeceler taşıyor tınmıyolar bile.Büyüdüklerinde kendi modalarını uyguluyorlar ufakken ne kadar kolaymış..Allah yardımcımız olsun... canları sağolsun yeterki
Hepinize bol güneşli günler öpüyorum:1hug:a.s.:nazar:

kızlar günaydın..........
ah maruflu arkadaşım hepisi aynı bu ergenlerin.....kendilerine bi moda yaratıyolar ki evlere şenlik..yani en azından benim kızım öle......ne yapcan bekliyoruz şu dönemi atlatsınlar diye..allah sağlık versin gerisi hikaye...
murgizin annesi ablam oğlunun sınavları ne oldu.bi haber var mı?
dağ çiçeğimmmm nerelerdesin canım?
kendinize ve ergenlerinize iyi bakın.......

günaydın güzeller güzeli ergen Anneleri,,
nasılsınız neler yapıyorsunuz,,:kahve:
ben bir kaç gündür misafirimle ilgileniyorum.ama abicim bu sabah gitti evin için bom boş kaldı,senağlama
öğleden sonrada hastanede guatr kontrolum var bakalım sonuç ne çıkacak,
aslında bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum sürekli uyku hali sürekli yorgunluk..:1closedeyes:
öpüyorum sizi ve ergenciklerinizi..a.s.

Hayırlı günler ergen annelerimiz inş. bu gün daha bir iyi oluruz..
Kısmetsiz kedi bende sizleri sevdim tşkrlr cnm.a.s.
Dağçiçeğim inş. hayırlı haberler alırsın inş. ben bileğimi zorlamışım bileklik takmak zorundayım iyileşene kadar mecburiyet daha beteri olmamak için:bbo:
Mevlam şifasız dertler vermesin kimselere sağlıcakla kalın..:1hug:

Hayırlı günler ergen annelerimiz inş. bu gün daha bir iyi oluruz..
Kısmetsiz kedi bende sizleri sevdim tşkrlr cnm.a.s.
Dağçiçeğim inş. hayırlı haberler alırsın inş. ben bileğimi zorlamışım bileklik takmak zorundayım iyileşene kadar mecburiyet daha beteri olmamak için:bbo:
Mevlam şifasız dertler vermesin kimselere sağlıcakla kalın..:1hug:

maruflu,çok geçmiş olsun..
nolur dikkat et,:1hug:
bende az önce hastaneden geldim,guatr kontrolü,,değerlerim yükselmiş,
ilacın dozunu artırdı,,
bakalım hayırlısı

maruflucum geçmiş olsun..allah başka dert vermesin.en kısa zamanda geçer inşallah.
dağçiçeğim sendede mi guatr...bende de var.benimde dr gitmem gerek.ama artık haftaya kaldı.geçmiş olsun canım.rabbim dermansız dert vermesin..
ergenimde çok şükür iyileşmek üzere.rabbim bütün hastalara şifa versin...hepinize mutlu ve sağlıklı haftasonları...Şeniz

cumatebrigi243j.jpg

maruflucum geçmiş olsun..allah başka dert vermesin.en kısa zamanda geçer inşallah.
dağçiçeğim sendede mi guatr...bende de var.benimde dr gitmem gerek.ama artık haftaya kaldı.geçmiş olsun canım.rabbim dermansız dert vermesin..
ergenimde çok şükür iyileşmek üzere.rabbim bütün hastalara şifa versin...hepinize mutlu ve sağlıklı haftasonları...Şeniz

evet canım bende 8 yıldır var guatr,,,son zamalara bende iyice sıkıntı yaptı,,sakın ihmal etme mutlaka dr gitmelisin..

Back
X