Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

gününüz aydın olsun canlar...........
ya sormayın bu sınavlar hem ergenleri,hemde özellikle anneleri canından bezdiriyor.biri bitip öteki başlıyor..gerçi hayat hep mücadele........rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.emeklerimizi boşa çıkarmasın....
hepinizi kocaman öpüyorummmmmm

Çok sağolun kızlar ..

Murgizin annesi ablam size tamamıyle katılıyorum.

Hatta ekliyorum sınav sisteminin sık ,sık değişmesi tam tecrübelendik derken yeni kaygılara bile sürüklüyor.delikafadulden

Allah yardımcımız olsun kısmetsizkedi , roşum herşey olacağına varır biraz da kısmet.

Bazı çocukların ders notları çok iyidir fakat sınavda istediği başarıyı yakalayamaz,Tam tersi de olur .Kişilere göre değişiyor diyeyim tam açıklama da getiremicem...

Ergenlik çok kısa bir dönem onunda çoğu stres koşturmacalaelaelaelaelae

maruflu arkadaşım ben çocuklara acıyorum geceleri odalarına girip kitabın başında uyurken bulmak ben uyurken onların ders çalışması içimi yakmıştır ama yapılacak birşey yok anne olmak zor benimde oğlum büyük strete 12 nisanda uzmanlık sınavı var gece gündüz ders çalışıyor 1 hafta sonra ankaraya gidiyor sınav için dersanenin kampına katılacak 3 hafta yoğun bir çalışması var şimdiden gergin bizde ona belli etmiyoruz ama biz ondan daha gerginiz hayırlısı olur inş okuyuncada bitmiyor hele bizim ömür boyu çalışıp kendini yenilemek zorunda inanın biz onu göremiyoruz hep kütüphanede allah yardımcıları olsun ne olur oğluma dua edin inş sınavını kazanır insanlara faydalı bir doktor olur oğlumu çok seviyorum çok gerginim çok allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın allah nazarlardan korusun bütün melekleri :nazar:allah hepinizin çocuklarına hatırlı okullar versin sizi seviyorumŞeniz

maruflu arkadaşım ben çocuklara acıyorum geceleri odalarına girip kitabın başında uyurken bulmak ben uyurken onların ders çalışması içimi yakmıştır ama yapılacak birşey yok anne olmak zor benimde oğlum büyük strete 12 nisanda uzmanlık sınavı var gece gündüz ders çalışıyor 1 hafta sonra ankaraya gidiyor sınav için dersanenin kampına katılacak 3 hafta yoğun bir çalışması var şimdiden gergin bizde ona belli etmiyoruz ama biz ondan daha gerginiz hayırlısı olur inş okuyuncada bitmiyor hele bizim ömür boyu çalışıp kendini yenilemek zorunda inanın biz onu göremiyoruz hep kütüphanede allah yardımcıları olsun ne olur oğluma dua edin inş sınavını kazanır insanlara faydalı bir doktor olur oğlumu çok seviyorum çok gerginim çok allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın allah nazarlardan korusun bütün melekleri :nazar:allah hepinizin çocuklarına hatırlı okullar versin sizi seviyorumŞeniz

evladına birkez daha maşallah:nazar: Allah yardımcısı olsun dualarımız onunla,,sizde bizim evlatlarımız için dua edermisiniz,,yavrularımızın emekleri boşa çıkmasın..

iyi akşamlar çiçeüim tabiki çocuklarınıza en içten dileklerimle dua ederim allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın allah bütün çocukların yanında olsun çocukların işi gerçekten zor haklarında hayırlısı neyse o olur inş önce çocuklarımızın canları sağolsun gerisi kendiliğinden olur hepimize kolay gelsin ergenleri çok öpüyorum

iyi günler kızlar.......bugün gerçekten güzel güneşli bi gün....ama ben çok uyuşuğum.işlerimi halledebilsem ne mutlu bana...
hepinizi öpüyorum

selam canlarım nasılsınız ben bugün yopunum sabah 8 den beri mutfaktayım bugün kahve günüm var komşularımla bayağı yoruldum sizler niye yoksunuz neredesiniz ben çıkıyorum ancak akşam üzeri girerim öptüm

Hayırlı günler olur hepimize inş.

Murgizinannesi dua etmem mi ederim tabii oğluşuna rabbim geniş zihin açıklığı ve kalb ferahlığı versin...Amin.

Kızım sınavlara girerken şu duayı okurum kendinede salık verdim okur.

Peygamber efendimize selavat getirip euzu besmeleden sonra.:1 fatiha 3 ihlas(kulhu)
Okunup imam rabbani hazretlerinin ruhlarına hediye edilip peygamber )efendimizin ve imam rabbani hz. lerinin yüzü suyu hörmetine darlık ve sıkıntılarımız dan kurtulmak için Allahtan(c.c) yardım isteriz inş.

Büyük kızım da marmara ünisinde hem ,okuyor hem çalışıyor .ve bu sene DGS ile alan değiştircek inş. oda başarı ile kazanır.

Yani yatıyoruz sınav kalkış sınav sosyal hayatım da olmayınca başka konum yok kusura bakmayın iyice stres ettim ortamı...:tomato:
a.s.görüşürüz şimdilik öptüm herkesi

Son düzenleme:
maruflu canım benim ne kusuru hepimiz burada acı tatlı sorunlarımızı paylaşıyoruz inş büyük kızında sınavda başarılı olur allah yardım etsin meleklere duanı bende okuyacam tşk ederim duyarlılığın için çok öpüyorum

iyi akşamlar arkadaşlar,,
misafirlerim vardı çok giremedim, bir bakıp çıkayım dedim hepinizi öpüyorum...maruflu dua için teşekkürler.. rabbim senin yavrularınada sınavlarında yardımcı olsun inşaAllah

Hayırlı günler olur hepimize inş.

Murgizinannesi dua etmem mi ederim tabii oğluşuna rabbim geniş zihin açıklığı ve kalb ferahlığı versin...Amin.

Kızım sınavlara girerken şu duayı okurum kendinede salık verdim okur.

Peygamber efendimize selavat getirip euzu besmeleden sonra.:1 fatiha 3 ihlas(kulhu)
Okunup imam rabbani hazretlerinin ruhlarına hediye edilip peygamber )efendimizin ve imam rabbani hz. lerinin yüzü suyu hörmetine darlık ve sıkıntılarımız dan kurtulmak için Allahtan(c.c) yardım isteriz inş.

Büyük kızım da marmara ünisinde hem ,okuyor hem çalışıyor .ve bu sene DGS ile alan değiştircek inş. oda başarı ile kazanır.

Yani yatıyoruz sınav kalkış sınav sosyal hayatım da olmayınca başka konum yok kusura bakmayın iyice stres ettim ortamı...:tomato:
a.s.görüşürüz şimdilik öptüm herkesi
canım ya senin bi sucun yok ki...o stres istesekte istemesekte var hepimizde..
ama duan çok güzel tatlım..allah dualarımızı kabul olanlardan eylesin..
maruflucum senin evlatlarına,murgizin annesi ablamın oğluna rabbim zihin açıklığı versin.kızlar sizlerde bizim evlatlarımıza dua edin nolur.hayırlı okulları kazansınlar inşallah.....

Hayırlı cumalar ..d
Ben maruflu nun küçük kızıyım unutmayın adım Nurgülkaydirigubbakcemile2

kızınız varmı?
yoksa konuşmıyım:oklava:

Diye yazdı benim minik kuşum yoksa okula hazırlanmıyor bu gün film çekimi ekibi okuluna gelcekmiş..Çok heyecanlı ekip elemanı veya oyuncu olcaklarmış..

Performans ödevi bu da sanırsam ama eğlenceli olanı:dance:

Zaten muhitimiz film platosu oldu .Bizim buraları az çok görülmüştür:roflol:

Kızlar bizim okula gitme vaktimiz geldi, nede olsa yönetmen hanım öyle diyor .kaydirigubbakcemile4
görüşmek üzere öptüm herkesleri:1hug:

canlarım cumanız hayırlı olsun çocuklarımızı allah muaffak etsin hayatta sağlıklı başarılı olsunlar allah çocuklarımızı nazardan saklasın:nazar:hepinizi öpüyorum

Back
X