- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.101
Yok yok siz artık iyice zıvanadan çıkdnz..pes yani....insan iki dakkada olsa bir cicik der yahuu....lmaz:
Kaç gündür migrenim tutdu başağrısnla dolşmya alıştım..pc ye gözlrim ağrıdğndn yaklaşamıyorum çok fazla..bu halimle bile yine uğruyoruma.s
Annemi bekliyorum birazdan gelir..iki gün uzun zamndan sonra bnde misafir olck.. işte böyle..
Allah a emanet olun.banada dua edin..başağrısı düşmanıma vermesin...
selam kıslarr
evet evime taşındım iyi dilekleriniz içim teşekkür ederim.anca yerleştik düzenimizi anca kurduk.
yenacım hayırlı olsun.allah damatlığınıda göstersin inşallah
sunay ablam başınız sağolsun.iyi yolculuklar.
maruflum canım eşine ve kızçene geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
begocum gel öpemde geçsin migrenin.gerçekten kiracılık zor.insanın kendi evi bi başka..
çiçeğim canım sen nasılsın bebişe bakıyomusun hala..
kızlar hepinizi ve ergenleriniz kocaman öpüyorum.
bugün,ufak ergenimin doğum günü.:sm_cool:
aramızda küçük bir kutlama yaptık.. pek mutlu oldu..
Anneciğim iyiki doğdun.. seni seviyorum..:asigim:
sağolasın yenacım.tokinin evlerine girmiştik.2,5 senedir bekliyoduk bitsin diye.şükür biittti ve taşındık.
inşallah sende hayırlısıyla yerleşirsin.valla taşınmak çok gözümde büyüyodu.ama korktuğum kadar olmadı.bi temizlik işleri çok yordu.ama olsun.rabbim herkese kendi evini nasip etsin
2+1 canımcım.ama bna yetiyor.allahtan bizim kızın okulu daha yakın oldu şimdi.sabahta babayla gidiyo.Çok sevindim tatlım inan..
2+1 mi,3+1 mi...?
Benimde gözümde çok büyüyor,birde okul sorunu olucak..Bakalım Allah yardımcıız olsun..
günaydınlar güzeller ,
neler yapıyonuz bakem,
benim üstümden ağır bi depresyon geçiyo,çok feci bişe bee,
neyse geçen cumadan beri allahıma şükür iyiyim,antideprasana alışma sürecide baya zormuş,umarım çabuk atlatırım,zira bana heç yakışmadı bu illet
benim ergenim bu yıl derslere asılmaya çalışıyo ama 2 yıldır çalışmadığı için sanırım ,
çok zorlanıyo tekstil dersi hep ezber kıvranıp duruyo,üzülüyorum haline,
öbür ergen adayım oğluşumda pek bi agrasif ,işim giderek zorlaşıyo anlıcaanız,neyse öperim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?