Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Yok yok siz artık iyice zıvanadan çıkdnz..pes yani....insan iki dakkada olsa bir cicik der yahuu....:olmaz:
Kaç gündür migrenim tutdu başağrısnla dolşmya alıştım..pc ye gözlrim ağrıdğndn yaklaşamıyorum çok fazla..bu halimle bile yine uğruyoruma.s
Annemi bekliyorum birazdan gelir..iki gün uzun zamndan sonra bnde misafir olck.. işte böyle..

Allah a emanet olun.banada dua edin..başağrısı düşmanıma vermesin...

Yok yok siz artık iyice zıvanadan çıkdnz..pes yani....insan iki dakkada olsa bir cicik der yahuu....:olmaz:
Kaç gündür migrenim tutdu başağrısnla dolşmya alıştım..pc ye gözlrim ağrıdğndn yaklaşamıyorum çok fazla..bu halimle bile yine uğruyoruma.s
Annemi bekliyorum birazdan gelir..iki gün uzun zamndan sonra bnde misafir olck.. işte böyle..

Allah a emanet olun.banada dua edin..başağrısı düşmanıma vermesin...

Canım çok geçmiş olsun..gerçekten çok zor baş ağrısı...

selam kıslarr
evet evime taşındım iyi dilekleriniz içim teşekkür ederim.anca yerleştik düzenimizi anca kurduk.
yenacım hayırlı olsun.allah damatlığınıda göstersin inşallah
sunay ablam başınız sağolsun.iyi yolculuklar.
maruflum canım eşine ve kızçene geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
begocum gel öpemde geçsin migrenin.gerçekten kiracılık zor.insanın kendi evi bi başka..
çiçeğim canım sen nasılsın bebişe bakıyomusun hala..
kızlar hepinizi ve ergenleriniz kocaman öpüyorum.

selam kıslarr
evet evime taşındım iyi dilekleriniz içim teşekkür ederim.anca yerleştik düzenimizi anca kurduk.
yenacım hayırlı olsun.allah damatlığınıda göstersin inşallah
sunay ablam başınız sağolsun.iyi yolculuklar.
maruflum canım eşine ve kızçene geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
begocum gel öpemde geçsin migrenin.gerçekten kiracılık zor.insanın kendi evi bi başka..
çiçeğim canım sen nasılsın bebişe bakıyomusun hala..
kızlar hepinizi ve ergenleriniz kocaman öpüyorum.

Canım evmi aldınız hadi hayırlı olsun...allah tüm isteyenlere verir inşallah...

Bizde bayramdan sonra taşınıcaz kısmet olursa..

sağolasın yenacım.tokinin evlerine girmiştik.2,5 senedir bekliyoduk bitsin diye.şükür biittti ve taşındık.
inşallah sende hayırlısıyla yerleşirsin.valla taşınmak çok gözümde büyüyodu.ama korktuğum kadar olmadı.bi temizlik işleri çok yordu.ama olsun.rabbim herkese kendi evini nasip etsin

kısmetsiz kedim huzur hanende güle güle otur..
Rabbim sağlık huzur bereketli etsin..
Evi olmayan herkesde biran önce ev sahibi olsun inş...
evet canikom halen bebebk bakıyorum.. ama yarın gün aralıkda tam gün beraber olacağız..delikafadulden:emir_bebek:

begocum..çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin..
misafirlerim henüz gitmedi...
olumunekankayizsmile
tüm ergen Anneleri hepinizi öpüyorum...

günaydın güzellerrr
dağ çiçeğim ergenin yeni yaşı kutlu olsun.sağlıklı huzurlu mutlu sevdikleriyle uzun bi ömür yaşasın inşallah..bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederimmŞeniz
ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum.bütün gün yatıp yuvarlanmayı düşünüyorum

sağolasın yenacım.tokinin evlerine girmiştik.2,5 senedir bekliyoduk bitsin diye.şükür biittti ve taşındık.
inşallah sende hayırlısıyla yerleşirsin.valla taşınmak çok gözümde büyüyodu.ama korktuğum kadar olmadı.bi temizlik işleri çok yordu.ama olsun.rabbim herkese kendi evini nasip etsin

Çok sevindim tatlım inan..

2+1 mi,3+1 mi...?

Benimde gözümde çok büyüyor,birde okul sorunu olucak..:( Bakalım Allah yardımcıız olsun..

Çok sevindim tatlım inan..

2+1 mi,3+1 mi...?

Benimde gözümde çok büyüyor,birde okul sorunu olucak..:( Bakalım Allah yardımcıız olsun..
2+1 canımcım.ama bna yetiyor.allahtan bizim kızın okulu daha yakın oldu şimdi.sabahta babayla gidiyo.
darısı başına.sen taşınacağın zaman haber et ben gelirim yardımakaydirigubbakcemile4

Günaydın canlarım
Mutlu pazarlar.
nasılsınız kızlar.. ergenlerimiz nasılllar.
eminim şimdi dershanedeler.
bu gün hava çok güzel,bu güzellikten sizlerede gönderiyorum..
öpüyorum yanaktan...

günaydınlar güzeller ,:3:
neler yapıyonuz bakem,
benim üstümden ağır bi depresyon geçiyo,çok feci bişe bee,
neyse geçen cumadan beri allahıma şükür iyiyim,antideprasana alışma sürecide baya zormuş,umarım çabuk atlatırım,zira bana heç yakışmadı bu illet:67:
benim ergenim bu yıl derslere asılmaya çalışıyo ama 2 yıldır çalışmadığı için sanırım ,
çok zorlanıyo tekstil dersi hep ezber kıvranıp duruyo,üzülüyorum haline,
öbür ergen adayım oğluşumda pek bi agrasif ,işim giderek zorlaşıyo anlıcaanız,neyse öperim hepinizi:16:

Son düzenleme:
günaydınlar güzeller ,:3:
neler yapıyonuz bakem,
benim üstümden ağır bi depresyon geçiyo,çok feci bişe bee,
neyse geçen cumadan beri allahıma şükür iyiyim,antideprasana alışma sürecide baya zormuş,umarım çabuk atlatırım,zira bana heç yakışmadı bu illet:67:
benim ergenim bu yıl derslere asılmaya çalışıyo ama 2 yıldır çalışmadığı için sanırım ,
çok zorlanıyo tekstil dersi hep ezber kıvranıp duruyo,üzülüyorum haline,
öbür ergen adayım oğluşumda pek bi agrasif ,işim giderek zorlaşıyo anlıcaanız,neyse öperim hepinizi:16:

Anneler nooluyor size böyle,toparlanın çabuk.. Şöyle silkelenin ve kendinize gelin...

Roşum geçmiş olsun canım,bir an önce rahatlaman dileğiyle...Bol bol yürü, yürüyüşün çok iyi geliceğini söylemişti doktou bir arkadaşıma..
Öpüyorum hepinizi...:16:

S.a..ergen anneleri...
Evet bu sıra kaçak oldğumu kabul ediyorum..ama keyifden değil tabii...
Zor ağrılı günler geçirdim..göz tansiyonum yükselmiş,baş ağrılrım ikisnin karışmındn çok şiddetli oldu..damlayla,aktarcıdan aldğımız otlarla devam ediyorum kürlere...gözlrimi yoramıyorm anlycağnz bilgisayrda...
Beğendi beğnmedi butonu çok hoş olmş sevdimm....Roşuma üzüldm..keşke başlamsydın antidepresana güzelim yaa...maneviyatını yüksek tut ve aktarcıları öneririm ben sana..melisa çayı felan var sakinleştirici kaynat iç,karışmlar var başka sen sor verirler zaten..bir yıl ben kullndımda ne oldu..kilo yaptı anca o depres haplrı..Yenanın dedği gibi at kendini evden yürüyüş yap..gerçkdn kafayı daldıryosun iyi geliyo..
çok öpyrm hepinizi rabbime emanetsiniz

Back
X