Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Canlarım ciğerlerim nirdesiniz yaw...
çiçeeem uğramış bir tek...nasılsın aşkım çok öpyrm seni hatçem....
Ev halkı bugün yoğun..erkn güne başladık..Ecem haftasonu etütlrine başladı bu sabah..oğlan ,arkdşlrınla öğrtmniyle gezisi var, onuda bırakdı adamcğız,şimdi gitdi etüte gideni almaya...onu bırakck doğruu iş toplantısna yetişcek..biz Ezgiyle evde..oda derse oturdu bende kendi dersime pc ye oturdumsırnaşık şey havada yağdı yağcak..öyle kapatdıki,ruhum daraldı yaa..
Camlar panjurlar yeni temzlğim oldu..buyur burdan yak..lekeli görmye tahammül edemiyorum..halılarımı yıkmaya vermştim akşam geldi pazartesi silinip yayılır hayırlsıyla artık...bego kaçar..kaydirigubbakcemile4

Ben geldiiim...Roşum piştiiiii...seni gördğüme sevindim canım..
geçmişi okuyayım geliyorum...

anam ben seni görmeden gitmişim begom ,sona yine pişti olur seviniriz inş.olumunekankayizsmile
ii pazarlar ergen anaları,
nassınız bakemolumunekankayizsmile
nihayet boğucu sıcaklardan sona üşümee başladık buda güzel beakaydirigubbakcemile5
çiçeem ,sunay ablam,begom,maruflum,ortalıkta olmayan yenam,doram ,pc ye uzun süre giremeyecek gibi olan eltim:sinifsinif:hepiciinizi öpüorumŞeniz
unuttuum varsa affolaguclubacismile

Merhaba anneler,

Güzel bir hafta diliyorum hepinize,hastalara geçmiş olsun....
Oğlum sünnet oldu,ani bir kararla karı koca otururken hadi sünnet olsun dedik ve oldu..:))))))))

Sonrasında ben çok yoruldum tabii dikkat etmedim kendime,hastalandım,yine faranjitim azdı diye ihmal ettim,baktım iyileşemiyorum..En sonunda doktora gittim iyikide gitmişim bronşit olmuşum meğer...Bende diyorum niye bu kadar öksürüyorum diye..:))

Onun dışında ramazandı,bayramdı derken verdiğim kiloların bir kısmını yine aldım...Yeniden başlaım dikkat etmeye bakalım...:)
Bir kısır döngüdür gidiyor..:)

KEndinize ve bebelerinize çok iyi bakın...Soğuklarda başladı,

mrb iyi akşamlar ben uzun bir süre olmıycam yarın dbakıra gidiyoruz kasım da gidecektik eşimin amcası vefat etmiş onun için apar topar gidiyoruz marta kadar ordayız torun bakıcaz yani mesaimiz başlıyor kızımın interneti çok yavaş herhalde giremem fırsat bulunca girerim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

Gününüz hayırlı bereketli olsun inşaAllah cicişler....
Yena şükür kavuştrana be ya...Allah damatlğınıda göstersin oğlumuzun,geçmiş olsun hadi atltınız bakalım...güzel sevinçler bunlar...
Sunay ablm başnz sağolsn canım..Hayırlı yolculuklar olsun sizede..
Diğer kaçaklar yok gene....hava soğuk uyuyolar heralde...boshayallersmile
Sabah sabah oğlan canımı sıktı,elimi ayağımı bir estirdi sinirden..
Tutdurdu gitmiycem,hayır dedm gitcn,ağladı zırladı bir kapris sesim yükseldi sabah sabah tijenleştirdi beni..iki seferdir arkdaşlrıyla toplnylar AVM de go karta vs. eğleniyolar,eşim bırakıp geliyo harcmlrıda cabası..millette ne bonkörlük var,bunlr daha 10 yşnda çocuk, ellrine 150 ,200 tl veriyolrmş veliler.Her neyse diycğim o ki ..her dedğini yapıyruz diye tepemize çıkmya başldı..ben kuralcıyım ama benle iş bitmiyo,baba yokmu baba hep yüzü veren o...Nasıl bir yön izlycem bilmiyorm.okulun daha başı,şimddn devamszlk başlrsa,bunun soğuk havalrı hastalık devresi günlri var..Taviz vermiycem söz verdim kendime:umursamaz:ağlarsa ağlasın...Kızlarda isyanlrda..babam çok yüz veriyo şuna diyolar...Çocuğunmu var derdin var be ya:bbo:

Son düzenleme:
Hayırlı günler ...
Kızlar o kadar moralsizdimki , kimsenin enerjisini sıfırlamayayım diye girmedim... dr. dr. dolaşıyoruz... Eşim iyice pimpirikli ,nazlı nazenin olup çıktı zaten hastalık,hastası idi offki ,ne of...İyiki kızlarım ona çekmemişler:umursamaz:
Sunay abla başınız sağolsun ,Hayırlı yolculuklar...
Yena oğluşunun güzel günlerini gör her zaman inş. telaşta hastalanmamak elde değil geçmiştir inş...
Bego ,gokart dedikleri o arabalarda çok hızlı benim içim gidiyor.
Roşum ,kısmetsizim hepinizi öptüm ...a.s.

Hayırlı günler ...
Kızlar o kadar moralsizdimki , kimsenin enerjisini sıfırlamayayım diye girmedim... dr. dr. dolaşıyoruz... Eşim iyice pimpirikli ,nazlı nazenin olup çıktı zaten hastalık,hastası idi offki ,ne of...İyiki kızlarım ona çekmemişler:umursamaz:
Sunay abla başınız sağolsun ,Hayırlı yolculuklar...
Yena oğluşunun güzel günlerini gör her zaman inş. telaşta hastalanmamak elde değil geçmiştir inş...
Bego ,gokart dedikleri o arabalarda çok hızlı benim içim gidiyor.
Roşum ,kısmetsizim hepinizi öptüm ...a.s.

Eşine geçmiş olsun canım...erkekler güçlü gibi görünen ama dipte aslında çok nazlı olan varlıklar,özellikle hastalık konusunda..:))

ergen Anneleri ben yokken neler yaptınız...
beni özledinizmi.. ben sizleri çokk özledim..
yutr dışından abimler geldi birlikte vakit geçiriyoruz...
ama aklım sizlerde...Şeniz

yorumlarınızı okudum geldim.ben yokken neler olmuş. meğer..

yenacım.. tebrik ederim inş yavrunun damatlığınıda görürsün,Maşallah,,
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et emi..:teselli:
sunay ablacım başınız sağolsun.Rabbim cennetinde kavuştursun.. torun sevgisi başka..demekki ,sürekli ordasınız bakalım bizler ne olacağız...öpüyorum ikinizide..Şeniz
begoşummm kuşum...
böyle cici Anne hiçç üzülürmü,,Babalar ayrı Anneler ayrı davranınca.. çocuklarımızla aramız açılıyor...sakın arada kalma tavrını koy.. biraz daha büyüsün hiç laf dinletemezsiniz..
halılarınıda güle güle kirlet...:lepi:

maruflum.hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum.can tatlı. karar vermek çok zor..
Rabbim şifa versin. ameliyat olmak değilde,sonrası insanı korkutuyor.. ya sakat kalırsam. ya felç olursam gibi.Allaha kosusun..bizde bunları çok yaşadık.. şimdi eşim Rabbime şükürler olsun daha iyi ağrıları azaldı.. tabiki sürekli dikkat etmeli..yerimseniben
roşum kısmetsiz kedim kuzular sizler nasılsınız..Şeniz

Hayırlı akşamlar hanımlar öpyrm sizi...
Çiçeğim gözünaydın canım..facede resimlrnizede bakdım harikasınız..güzel kadınsın vesselam,snde yaşını göstermiyon hee...minyonlğun avantajları şikerim dmi....hihoyyyt
Maruflum Allah yardmcın olsn..koca bebelerle uğrşmak valla daha zor:1no2:
Astropozamı girdi acep seninkide kıskaydirigubbakcemile3takma kafana arkdaşım öpyrm..
çiçeğim senide öpyrm gelopuyorumnanaktan
Diğer kaçaklara hiç bişi yok...şakkıdı

yorumlarınızı okudum geldim.ben yokken neler olmuş. meğer..

yenacım.. tebrik ederim inş yavrunun damatlığınıda görürsün,Maşallah,,
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et emi..:teselli:
sunay ablacım başınız sağolsun.Rabbim cennetinde kavuştursun.. torun sevgisi başka..demekki ,sürekli ordasınız bakalım bizler ne olacağız...öpüyorum ikinizide..Şeniz
begoşummm kuşum...
böyle cici Anne hiçç üzülürmü,,Babalar ayrı Anneler ayrı davranınca.. çocuklarımızla aramız açılıyor...sakın arada kalma tavrını koy.. biraz daha büyüsün hiç laf dinletemezsiniz..
halılarınıda güle güle kirlet...:lepi:

maruflum.hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum.can tatlı. karar vermek çok zor..
Rabbim şifa versin. ameliyat olmak değilde,sonrası insanı korkutuyor.. ya sakat kalırsam. ya felç olursam gibi.Allaha kosusun..bizde bunları çok yaşadık.. şimdi eşim Rabbime şükürler olsun daha iyi ağrıları azaldı.. tabiki sürekli dikkat etmeli..yerimseniben
roşum kısmetsiz kedim kuzular sizler nasılsınız..Şeniz

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...

Hayırlı akşamlar hanımlar öpyrm sizi...
Çiçeğim gözünaydın canım..facede resimlrnizede bakdım harikasınız..güzel kadınsın vesselam,snde yaşını göstermiyon hee...minyonlğun avantajları şikerim dmi....hihoyyyt
Maruflum Allah yardmcın olsn..koca bebelerle uğrşmak valla daha zor:1no2:
Astropozamı girdi acep seninkide kıskaydirigubbakcemile3takma kafana arkdaşım öpyrm..
çiçeğim senide öpyrm gelopuyorumnanaktan
Diğer kaçaklara hiç bişi yok...şakkıdı

Evet kaçaklar bayağı arayı açtı..Ceza kesmek lazım...:)))

Hayırlı geceleeerrrr...
Yena hanımm ooooo naberler nası gidiyo..valla takdım bende zayıflıycam kıs..
Yürüyüşe çıkıyım diyorum,bacaklarım dizlerim ağrıyo,kasılıyo..sağ dizim kırt kırt ediyo..kıkırdaklarımmı eriyo ne..ortapediye gidicem birara..

Hayırlı akşamüstü...
Kaçakmıyım bilmem ama, bazen kaççak delik aramıyor değilimeyvahedigeldismile
K. kızçem okuldan şifayı kaptı, evede servis çekti, hepbirlikte nezle seramonisi:sinifsinif:
Bego o dizlerden gelen kırt ,kırt sesine kulak ver....
ERGENLERİMİZ İYİLER İNŞ..a.s.

İyi akşamlar güzeller güzeli,,Ergen Anneleri,
begocum.. o güzellik,senin güzel gözlerindeŞeniz
havalar yavaştan soğumaya başladı hastalıklar birer birer gelmeye başladı.
maruflum çok geçmiş olsun bol c vitamini almalı.yerimseniben
kızlar hepininzi çok öpüyorum...Şeniz
iyice kış gelsin.. bebeler erkenden yatsın.. uzun gecelerde yine bol bol dertleşir yazışırız..:delphin:

Hayırlı geceler...geçmş cumanız mübarek olsn,Yenacım seninde sağol cnm...
Maruflu geçmş olsn..aynen öyle kış geldi ya..şurup,hap,antbiyotik..benim zaten eczadolbını geç,buzdolabının kapkları eczane rafı gibi..uzman oldm artık..yakınlarım bile beni arayıp soruyo..şunumu versek bunumu versek..
Çiçeğim gitdmi misafrlerin aşkım..
çok öpyrm hepinzi....A.E.Olun

Günaydın anneler..

Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum...

Back
X