Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

a.s. Ergen annelerimiz vede aday annelerimiz hepinize selamlar .

Paylaşacak bi dolu olaylarımız var nedense ,Yazıya dökünce gülmek geliyor

Meğer hepsi komik olaylar zenciri, yaşarken bayağı bunalıyoz daha sonra anlattığımızda,

Gülme krizlerine giriyoruz en azından benim ergen ortancam ,tam bir standup cı.

Asla yalan söyleyemiyor , söylemeye çalıştı gerçi fark ettik ki ;Sol göz kapağı kendiliğinden kapanıp açılıyorkaydirigubbakcemile3

Biz bunu öğrendiğimizden beri bişey diceği zaman kızmıcaksın ama diye başlar garibim çok tatlı oluyo ya:emir_bebek:

Canım kızım tatlı beyaz yalan bilem diyemiyor :roflol:

Hep böyle kalır inş.:nazar:

mrb arkadaşlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bu gün üzücü bir haber aldım ablamın kızı troid ameliyatı olmuştu patolojik sonucu bugün çıkmış iyi değilmiş çok üzgünüm

günaydın arkadaşlar dün akşam tam yazamadım çok kötüyüm hemrn ablama gittim çok ağlıyor daha 28 yaşında 2 küçük çocuğu var oğlum anne üzülmeyin bu kötünün iyisi tedaviyle tam iyileşir diyor ama adı çok ağır bugün drla görüşüyor hele bakalım dr ona nasıl anlatacak daha haberi yok çünkü çok üzgünüm dün gece hiç uyuyamadım ne olur dua edin daha çok genç zaten ablam 1 tane onunda bir kızı birde oğlu var allah ciğerini yakmasın çok kötü durumda çok üzgünüm öpüyorumsenağlama

Günaydın arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5
kısmetsiz kedi,ve maruflu yazdıklarınıza güldüm okuyarak geldimki,ama birden.
murgizinannesi,arkadaşım senin yazdıklarını okurken birden şok oldum ve çok üzüldüm .
Rabbim acil şifalar versin:teselli:..bende troid hastasıyım..ilaçlarla iyim şükür,,
peki bu durumda ne yapılıcak tedavisi felan yokmu, inşaAllah vardır dualarım sizlerle..:teselli:

Günaydın arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5
kısmetsiz kedi,ve maruflu yazdıklarınıza güldüm okuyarak geldimki,ama birden.
murgizinannesi,arkadaşım senin yazdıklarını okurken birden şok oldum ve çok üzüldüm .
Rabbim acil şifalar versin:teselli:..bende troid hastasıyım..ilaçlarla iyim şükür,,
peki bu durumda ne yapılıcak tedavisi felan yokmu, inşaAllah vardır dualarım sizlerle..:teselli:

çok tşk ederim şimdi ablamla görüştüm dr la görüşmüşler dr rahatlatmış kötünün iyisi demiş ben temizledim ege üniversitesine sevk etmiş oğlumun tlf istediler verdim belki yardımı olur dediler yeğenimin morali iyiymiş ablamın morali daha iyiydi hele bakalım sonuç ne olacak ilgin için tşk ederim arkadaşımŞeniz

çok tşk ederim şimdi ablamla görüştüm dr la görüşmüşler dr rahatlatmış kötünün iyisi demiş ben temizledim ege üniversitesine sevk etmiş oğlumun tlf istediler verdim belki yardımı olur dediler yeğenimin morali iyiymiş ablamın morali daha iyiydi hele bakalım sonuç ne olacak ilgin için tşk ederim arkadaşımŞeniz

canım inşaAllah inşaAllah iyi haberlerini alırsınız.:teselli:
Rabbim tüm dardaki kullarına hastalara acil şifalar versin..

ii geceler sevgili anneler,mugizinannesi çok üzüldüm cnm,derdi veren allah dermanıda verir inş.rabbim acil şifalar nasip etsin ,çok geçmş olsun...
bu habere çok üzüldüm,ama nolur kesinleşmeden kendinizi bırakmayın bu güce ihtiyacınız olacak erkenden tüketmeyin,geçen yıl yaşadığım kötü tecrübeden aldığım dersle bunu söylüyorum,allahım tüm hastalarımıza ve yakınlarına yardım etsin...

merhaba hanımlar..gününüz aydın olsun..
murgizin annesi ablacım çok çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin..ama gerçekten moralinizi yüksek tutun..herşeyin başı moral..inşallah iyi haberlerinizi alırız.

günaydın arkadaşlar ilginize çok çok tşk ederim gerçekten bana moral verdiniz inş en kısa zamanda iyileşir hepinizi çok çok öpüyorum canlarım sağolun allah sizlere böyle üzüntüler yaşatmasın allah bütün hastalara aciı şifalar versin

aamiin diyorum:Saruboceq: bu günlerde benimde endişelerim var,yarın dr.gidip mr sonucunu gösterecem ne çıkcak hiiç bilmiyorum ,umarım ciddi bi sorunum yoktur kıslar,ben 2 veletle nasıl başederim hasta olursam ona yanıyorum ,kısmetsiz kedi ve beni görüp tanımak isterseniz sakarya buluşma topiğine bi uğrayın ,gününüz güzel ve kolay geçsin,öptm hepiniziŞeniz

merhabalar ergen anneleri,
murgizinannesi çok üzüldüm, allah şifa versin. inşallah birşey çıkmaz, roşum seninde inşallah sonuçların iyi çıkar, iyi düşünelim ki iyi olsun, allah hepimize sağlıklı günler versin

aamiin diyorum:Saruboceq: bu günlerde benimde endişelerim var,yarın dr.gidip mr sonucunu gösterecem ne çıkcak hiiç bilmiyorum ,umarım ciddi bi sorunum yoktur kıslar,ben 2 veletle nasıl başederim hasta olursam ona yanıyorum ,kısmetsiz kedi ve beni görüp tanımak isterseniz sakarya buluşma topiğine bi uğrayın ,gününüz güzel ve kolay geçsin,öptm hepiniziŞeniz

canım inş sonuçlar iyi çıkar allah seni çocuklarının başından eksik etmesin bize sonuçları bildir öptümŞeniz

canım inş sonuçlar iyi çıkar allah seni çocuklarının başından eksik etmesin bize sonuçları bildir öptümŞeniz

amiin, rabbim cümlemizi evlatlarımızın başından eksik etmesin,onlarıda bizlere bağışlasın ...inş.çok ciddi bişey çıkmaz diye ümit ediyorum,rabbim cümlemize dermansız dert vermesin,hayırlısı inş.sonucu tabii bildiririm,ii geceler güzel anneler a.s.

gül yüzlü annneler merhaba hepinize...
ya bu benim kız beni deli etcek gene..okadar soğukta ne atkı ne bere.....dün ben ondan erken çıkmak zorundaydım.geç çıktığı için dershaneye almaya gittim.ne göreyim.ayağında yazlık pantolon,ayağında ince conv.tabiri yazlık ayakkabı...beynimden vurulmuşa döndüm.biz kat kat üşümemek iiçin..bu küçükhanım bağrı yanık deli ağa..
allahım sabır ver biz ergen annelerine....

GÜNAYDINNNNNNN

Cumatebrigi337.jpg

Arkadaşlar günaydın.
Cumanız mübarek olsun..a.s.
eşim yarın Çine gidiyor 1 haftalığına.
onun için seviniyorum ,farklı ülke görecek diye ,kendim için üzülüyorum..senağlama
şimdiden benim ergenler başladı,,Anne babam yokken şunu yaparız ,bunu yaparız eve geç geliriz demeye..:oklava:
akılları fikirleri hep yaramazlıkta,,şaka tabi ,bu durumlarda beni hiç yalnız bırakmazlar ,öyleki gideceğim yere dahi göndermezler..:roflol:
höt hötler ,Anne biyere gidemezsin.. burda biz varken..:roflol:akıllarınca erkeklik yapıyorlar.. yesinler sizin erkekliğinizi..

Back
X