- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
günaydın sevgili anneler,genelde herkesler hasta çok geçmşler olsun,a.s.
sakaryada bol güneşli bir gün var yürüyüşümühihoyyyt yaptım,kahvaltım için arkadaşıma gitçem,
hepinize kolay gelsin,gününüz güzel geçsin,Şeniz
tünaydın güzel ergen anneleri nasılsınız bugün izmir yağmurlu yarın günüm var temizlik yaptık kızımla sağolsun bana yardım etti daha doğrusu çoğunu o yaptı daha pastalar yapılacak işim çok kızımıda yordum ama kız evlat gibisiyok allah oğlumuda bağışlasın ama kızım benim dert ortağım herşeyim onun hasretine dayanamıyorum ne yapalım allah ölüm ayrılığı vermesin allah çocuklarımızı bize bağışlasın sizlerinde çocuklarınıza allah sağlık versin
Perşembe günü küçük oğlum akuldan geldiki,amanın beline kadar çamuş içinde oğlum ne oldu ne bu hal..ama umurundamı hiç anca sırıtıyor karşımda.
neymiş efendim arkadaşının motorunun arkasında gelmiş tekerler çamur atmış iyide benim günahım neeeee,hemen soktum banyoya montu çantası çamur resmen Allahdan çıktı.
aslında haftalardır bana ve Babasına ,motor alacağım deyip duruyordu yazın çalışıp para biriktirecekmiş,bizde şaşırdık nerden çıktı bu motor sevdası diye ,meğer arkadaşı kullanıyormuş ve arada birde binermiş bizim yaramaz..karşı çıkmamıza rağmen.
arkadaşlarım. aslında çocuklar çok masum ve saflar (iyilik anlamında)kesinlikle Anne ve Babalarından hiç bir şeyi gizleyemiyorlar.Aslında gizlediklerini sanıyorlar ama görüldüğü gibi kendilerini ele veriyorlar.şimdi bu çocuğun üzeri çamur olmasaydı belki epeyi bir zaman anlayamayacaktım. ama ne oldu bak Allah bize gösterdi :roflol:
selam arkadaşlar..Şeniz
çocuklardan arta kalan zamanda hafta sonu yani ,eşimle baş başa vakit geçiriyoruz.
bu gün babamız evde,oğlum ders hanede..aşkımla pc'de film izledik.
sizler hafta sonunu nasıl geçirdiniz.. umarım güzel geçiyordur..:1hug:
ne güzel yaaa özendim sana, biz o günleri unutalı çok oldu. :1no2:benim bir küçük oğlum var 6 yaşında babasının en büyük rakibi neredeyse yatmaya bile gitmeyecek babasıyla yalnız kalacağız diye ben büyüyünce seninle evleneceğim diyor bana, yanyana bile oturamıyoruz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?