Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydın sevgili anneler,genelde herkesler hasta çok geçmşler olsun,a.s.
sakaryada bol güneşli bir gün var yürüyüşümühihoyyyt yaptım,kahvaltım için arkadaşıma gitçem,
hepinize kolay gelsin,gününüz güzel geçsin,Şeniz

roşum sana iyi gezmeler ,bu günde burası yağmurlu, kapalı bir hava var, ben bugün evdeyim.
biz hanımlar evde olunca ne yaparız e,lbette temizlik.. birazdan işe koyulurum..:teytey:

merhaba güzel anneler...dünden beri biraz rahatsızım.kızımda hasta..akşam karşılıklı yattık.....eşimcim sağolsun bi bana bi kızıma baktı....
dağçciçeğim sanada kolay gelsin...
murgizinannesi ayrılıkllar herzaman hüzünlü oluyor.ama neyseki 1ay sonra tekrar kavuşacakamışsınız..allah ayırmasın canım..
irnacım inşallah evladının tayini istediğiniz yere çıkr.allah yardımcınız olsun.
maruflu canım sanada çok geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:
a.s.Bütün annelerimizin günü güzel geçsin inş.

Hastalıklarda sağlığımızın zekatı ,Allah (c.c) bizleri daha büyük dertlerle denemesin.

Dün akşam oturduk ,ergenim kızımın performans ödevine yardım ettik .

paralel elektrik devresi yaptık amanın görseniz ,sanki bina elektriklerini yapıyoruz .

çok heyacanlı bir şekilde elbirliği ile elfenerlerindeki küçük ampulleri söktük, taktık felan nihayet sonuca ulaştık.

Sıra ortalık toplamaya gelince elbirliği yok oluverdi.Püf diye

Ne yaparsınız daha iyileşemediler, iş başa düştü bugünde kalan kısımları toplıcam .

Sizlerede kolay gelsin :smiley-cool:

Aaahh,ahh o performans ödevleri,2 anneler günündede gece 3 lere kadar oturmuştum.:1hug:Ne ilginçti ikisininde anneler gününe denk gelmesi..benneyaptımki

tünaydın güzel ergen anneleri nasılsınız bugün izmir yağmurlu yarın günüm var temizlik yaptık kızımla sağolsun bana yardım etti daha doğrusu çoğunu o yaptı daha pastalar yapılacak işim çok kızımıda yordum ama kız evlat gibisiyok allah oğlumuda bağışlasın ama kızım benim dert ortağım herşeyim onun hasretine dayanamıyorum ne yapalım allah ölüm ayrılığı vermesin allah çocuklarımızı bize bağışlasın sizlerinde çocuklarınıza allah sağlık versin

GÜNAYDIN ANNELER

Cumatebrigi006.jpg

tünaydın güzel ergen anneleri nasılsınız bugün izmir yağmurlu yarın günüm var temizlik yaptık kızımla sağolsun bana yardım etti daha doğrusu çoğunu o yaptı daha pastalar yapılacak işim çok kızımıda yordum ama kız evlat gibisiyok allah oğlumuda bağışlasın ama kızım benim dert ortağım herşeyim onun hasretine dayanamıyorum ne yapalım allah ölüm ayrılığı vermesin allah çocuklarımızı bize bağışlasın sizlerinde çocuklarınıza allah sağlık versin

Günaydınlar herkese,
murgizinannesi ne kadar haklısın kız evlat konusunda seni kıskandım :çok üzgünüm: ben 2, oğlum olacağını öğrendiğimde evin kraliçesi olacağım diye sevinmiştim ama şimdi diyorum ki, ola ola hizmetçisi oldum evin evde 3 erkek ve ben hiç dağınıklıkları bitmiyor, hepsi bir yana allah eksikliklerini göstermesin inşallah bunlarda biter birgün. herkese hayırlı cumalar dilerim arkadaşlara.s.

günaydınlar hepinize hayırlı cumalar nalanna arkadaşım daha dur büyüsünler hayırlısıyla bana o zaman daha çok hak vereceksin daha küçükler allah acılarını bize göstermesin evde sadece onların borusu ötüyor ben herzaman derimki biz onları değil onlar bizi yönetiyor yazık biz annelere arada kalıyoruz hepsini ayrı ayrı idare ediyoruz oda bizi yıpratıyor allah onlara sağlık versin ne yapalım artık

a.s. Cumalarımız hayırlara vesile olur inş.

Okuldan geldim seyirtir gibi kaydirigubbakcemile4 bir çabuk buraya oturdum.

Dün öğretmenleri yoktu.Bugün gelmişti çoğu çocuk bu günde gelmemiş . :sm_confused:

Tatili uzatmışlar hadi çocuklar küçükler nede olsa birinci sınıf , anneler niye telefon edip öğrenmemişler?

Diye öğretmenin derdi vardı tabiki bencede haklı, iletişime geçebilirlerdi .

En büyük kızım da babasına çekmiş, harç parasını son güne sallamış. Yumurta kapıya dayanınca akıllarına gelir:kızgın:

Hadi bide onu denkleştir böylece nefes aldık çok şükür.

elbette rabbim hepimize yavrularımızı bağışlasın biz onlarla daha da mutluyuz:asigim:

Günaydın arkadaşlar,
görüldüğü üzere yoğunluktan olsa gerek buraları ihmal eder oldum..
dünde klavyenin pili bitmiş, ara ara evde pil yok ,kala kaldım yani,
kısmetsiz kedim, çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana ve yavruna.:teselli:
murgizinannesi.gününde kolaylıklar canım,a.s.ne mutlu sana ki, kız evladın ,hayırlı bir kız evladın olduğu için Maşallah diyelim.:nazar:
nalanna.arkadaşımın dediği gibi 2 çocukta erkek olunca yaşasın evin prensesi olacağım demiştim ama nerde aynen şekerim ,hizmetçi olduk:roflol:
maruflu önemli işleri son ana bırakmak bizdede var ve eşim her defasında sinir olur ama veletler sağolsunlar banamısın bile demezler..yine aynı yine aynı.

Perşembe günü küçük oğlum akuldan geldiki,amanın beline kadar çamuş içinde oğlum ne oldu ne bu hal..ama umurundamı hiç anca sırıtıyor karşımda.
neymiş efendim arkadaşının motorunun arkasında gelmiş tekerler çamur atmış iyide benim günahım neeeee,hemen soktum banyoya montu çantası çamur resmen Allahdan çıktı.
aslında haftalardır bana ve Babasına ,motor alacağım deyip duruyordu yazın çalışıp para biriktirecekmiş,bizde şaşırdık nerden çıktı bu motor sevdası diye ,meğer arkadaşı kullanıyormuş ve arada birde binermiş bizim yaramaz..karşı çıkmamıza rağmen.
arkadaşlarım. aslında çocuklar çok masum ve saflar (iyilik anlamında)kesinlikle Anne ve Babalarından hiç bir şeyi gizleyemiyorlar.Aslında gizlediklerini sanıyorlar ama görüldüğü gibi kendilerini ele veriyorlar.şimdi bu çocuğun üzeri çamur olmasaydı belki epeyi bir zaman anlayamayacaktım. ama ne oldu bak Allah bize gösterdi :roflol:

Perşembe günü küçük oğlum akuldan geldiki,amanın beline kadar çamuş içinde oğlum ne oldu ne bu hal..ama umurundamı hiç anca sırıtıyor karşımda.
neymiş efendim arkadaşının motorunun arkasında gelmiş tekerler çamur atmış iyide benim günahım neeeee,hemen soktum banyoya montu çantası çamur resmen Allahdan çıktı.
aslında haftalardır bana ve Babasına ,motor alacağım deyip duruyordu yazın çalışıp para biriktirecekmiş,bizde şaşırdık nerden çıktı bu motor sevdası diye ,meğer arkadaşı kullanıyormuş ve arada birde binermiş bizim yaramaz..karşı çıkmamıza rağmen.
arkadaşlarım. aslında çocuklar çok masum ve saflar (iyilik anlamında)kesinlikle Anne ve Babalarından hiç bir şeyi gizleyemiyorlar.Aslında gizlediklerini sanıyorlar ama görüldüğü gibi kendilerini ele veriyorlar.şimdi bu çocuğun üzeri çamur olmasaydı belki epeyi bir zaman anlayamayacaktım. ama ne oldu bak Allah bize gösterdi :roflol:

mrb canım haklısın çocuklar sakladıklarını sanıyorlar ama ergeç ortaya çıkıyor iyiki çabauj ortaya çıkmış hem motor tehlikeli allah korusun kaza olmamış ben çok korkarım çocuklarımız büyüdüklerini ispatlamak için bu tür yaramazlıklar yapıyorlar bence ama sıkı sıkı tembih edin birdaha yapmasın çünkü tehlikeli dikkatli olmak gerek allaqh çocuklarımızı kazalardan korusun:nazar: hepinizi öpüyorum canlarımŞeniz

selam arkadaşlar..Şeniz
çocuklardan arta kalan zamanda hafta sonu yani ,eşimle baş başa vakit geçiriyoruz.
bu gün babamız evde,oğlum ders hanede..aşkımla pc'de film izledik.:utangac:
sizler hafta sonunu nasıl geçirdiniz.. umarım güzel geçiyordur..:1hug:

selam arkadaşlar..Şeniz
çocuklardan arta kalan zamanda hafta sonu yani ,eşimle baş başa vakit geçiriyoruz.
bu gün babamız evde,oğlum ders hanede..aşkımla pc'de film izledik.:utangac:
sizler hafta sonunu nasıl geçirdiniz.. umarım güzel geçiyordur..:1hug:

ne güzel yaaa özendim sana, biz o günleri unutalı çok oldu. :1no2:benim bir küçük oğlum var 6 yaşında babasının en büyük rakibi neredeyse yatmaya bile gitmeyecek babasıyla yalnız kalacağız diye ben büyüyünce seninle evleneceğim diyor bana, yanyana bile oturamıyoruz,

Günaydın ergen Anneleri,,:kahve:
nasılsınız keyfleriniz nasıl ergenlerimiz bu günlerde nasıllar benim ergenim pek enerji dolu,,:teytey:hiç susmak bilmiyor her şeyi anlatmak paylaşmak istiyor.. elbette dinliyorum ama kulaklarım patlıyor kalın sesiyle birde bağırarak konuşması yokmu..bu çocuğun sesinin bu kadar kalın çıkacağı hiç aklıma gelmezdi,,delikafadulden
bu aralar dersleri biraz astı gibi yarın okuluna gelicem dedim, hemen tırstı onun tabiriyle.:roflol:Anne tamam valla çalışıcam sakın gelme.. arada bir uğramak lazım Lise öğrencisi olunca çok fazla istemiyorlar velilerini okulda..ilkokulda iken çocuklara bak bu benim Annem diye başıma toplardı arkadaşlarını.. ama şimdi,,ah ah

ne güzel yaaa özendim sana, biz o günleri unutalı çok oldu. :1no2:benim bir küçük oğlum var 6 yaşında babasının en büyük rakibi neredeyse yatmaya bile gitmeyecek babasıyla yalnız kalacağız diye ben büyüyünce seninle evleneceğim diyor bana, yanyana bile oturamıyoruz,

nalanna,ah ah benim oğlumda Anne ben seninle evlencem ,araba alcam yanıma oturtucam derdi ama 2 yıldır ne öptürüyor nede yanıma sokuluyor.. merak etme birkaç yıla kalmaz eşinle baş başa kalırsın..:roflol:o daha Ana kuzusu belli..yanaklarından sık mıcık mıcık benim için..:1hug:

günaydın kızlar..bi kaçgün uğrayamadım.cuma günü ergenim ve arkadaşı bizdeydiler.gece misafirimiz oldu arkadaşı...bütün gece kaynadılar.kaydirigubbakcemile2fıkır fıkır.mutfağa girip kek yaptılar.cokacimcoook..yattılar hala kıkır kıkır..
dağ çiceğim benim kızım ezelden beri hep konuşur.habire anlatcak bişeyi vardır.bazen dinlemekten yoruluyorum.konuşmayı çok sevdiği için de bişey saklayamaz.içinde hiç bişey tutamaz.saklamaya kalksa bile bişekilde meydana çıkar.annem derdi "allah sakladıklarınızı anneelerin önüne getirir."
ve bence çok doğru.ben küçükken saklıycak olsam annem çğrenirdi.şimdide kızım saklıycak olsa bişekilde ben öğreniyorum.ilginç dimi...yerimseniben

Back
X