Ergen Oğlumun Velayetini Babasına Vermek

Bu tiynetteki bir adamin cocugu uslu olsa şaşarım zaten. Ne demek anneye vurmak? Bu yasima kadar hic duymadim nasi yetistiriosunuz bu kadar yüz verirseniz 20 yasina gelince napacaksiniz? Nasi sahip olacaksiniz?

Annenin çocuğuna karşı sevgisi de koşulsuz değildir. Sadece insanlar öyle zanneder.
üreme iç güdüsünü ve annelik duygusunu tatmin etme ihtiyacını tatmin etmek için anne oluyor insanlar.
Yasamadiginiz duygu uzerinden cok kesin yargilar bunlar. Insanlar oyle zannedermis valla ben kosulsuz seviyorum yavrumu. Bu duyguyu yasadigim icin de cok mutluyum.

oğlum 13 yaşında.20 yaşında anne olmuştum.
13 büyük bir yaş değil. Acil yardım alın. Psikolojik destek ile düzelme ihtimali yüksek. Lisede de aynı olursa işte o zaman işiniz zorlaşır. Yol yakınken psikolojik desteği bir an önce alması lazım.

Sizi anlıyorum benim de aynı yaşta oğlum var ama sanırım çocuk babasının ilgisizliği ve anne baba ayriligindan bu duruma gelmiş. Babaya verirseniz sizin tarafindan sevilmedigini ve dışlanmış olduğunu dusunebilir. En iyisi psikolojik destek almak.

Hahahahahhalinç is loadig ama doğru kadın boğulmuş durumda yatılı okul mantıklı gerçekten

Çok üzüldüm durumunuza.Psikolog değil ama öğretmenim.Erkek çocukları için baba figürü gerçekten çok önemli.Babanın ilgisizliği onu bu hale getirdi muhtemelen.Lütfen biraz sabır ,zor tabi emin olun geçecek ,koşulsuz sevgi verin.Sabır ve sevgi ile bugünleri aşacağınıza inanıyorum .Uzmana danıştınız galiba,yine yardım alın, çocuğu babaya vermekle tehdit etmeyin.Daha da hırçınlaşacaktır.

Merhaba,
Lisede branş öğretmeniyim. Öncelikle çocuğunuza söz geçirmeye çalışmaktan vazgeçip onu anlamaya çalışın.
Sanki eşinize olan öfkenizi, ona soyleyemediklerinizi oğlunuza yapıyormuş gibisiniz.
O sizin rakibiniz düşmanınız değil. Çocuğu sevgiyle kazanmak zorundasınız.
Bugün yeni bir başlangıç yapın, çocuğunuzun bir birey olduğunu kabul edin, ona saygı gösterin ve sevin. Gerisi gelir zaten.

Yasamadiginiz duygu uzerinden cok kesin yargilar bunlar. Insanlar oyle zannedermis valla ben kosulsuz seviyorum yavrumu. Bu duyguyu yasadigim icin de cok mutluyum.
Buraya çok şey yazardım ancak anlayacağınız düşünmüyorum. O yüzden siz karşılıksız sevdiğinizi düşünmeye devam edin.

Asla sizi yargilamak degil amacim sakin yanlis anlamayin. bende 2 erkek annesiyim ve en korktugum sey ergenlik. Özellikle büyük oglumda cünki oglum otizmli ve beni nelerin bekledigini gercekten bilmoyorum. ama Artik sevmediigimi hissediyorum demek cok acimasizca degilmi. Oglunuz ergenligini biraz agir geciriyor belliki. Destek alin bu ona iyi gelicektir. Cocugunuzdan vazgecmeyin nekadarda size diklensede dalgada gecse vursada siz olmadan hicbirsey yapamaz. cünki hala ana kuzusu. Allah yardimciniz Olsun.

sadece iç cekmeye geldim bosanmis annelerin yüzü ne zaman gülecek bu babalar ne zaman vicdanli olacak bizimkide parayla ceza vermeye calisiyor insan evladından calarmi ya hayret bisey 10 sene sonrayi düşünemiyorum hayatimin

Özel bir yer olmasına gerek yok. Tıp fakülteleri, devlet hastaneleri acilen çocuk ve ergen psikiyatri ile görüşmenizi tavsiye ediyorum.
Bu yaşlar çok debdebeli yaşlar, anladığım kadarıyla evlilik sürecinizde de pek çok kötü şeye şahit olmuş.
Siz üzerinizdeki yükün ağırlığı sebebiyle o da yaşadıklarının etkisiyle birbirinize sarmışsınız.
Size ilk tavsiyem bir daha babana göndereceğim diye tehdit etmeyin. Sen benim çocuğumsun, zor günler yaşadık ama birlikte atlatacağız mesajını verin. Birbirinize sevginizi ortaya çıkaracak etkinliklerde bulunun. Tam okul da bitecek tatile böyle bir giriş yapıp tedavi sürecine de girin. Şu an farkında değilsiniz belki ama etraf çok kötü varoş, elit farketmez tüm okullarda semtlerde uyuşturucu kol geziyor. Özellikle bu tarz dezavantajlı çocuklar ilgiyi sevgiyi bu ortamlarda arayınca iyice sarpa sarıyor. Zorluklar büyümeden iyilikle, sevgiyle çözün lütfen.

Biraz da babası çeksin kahrını verin bence
Emin olun bikaç sene sonra zaten üni falan kendi hayatına bakacak
Yeter artık sizde biraz kendinizi dinleyin sizde gezin
Böyle erkeklerden nefret ediyorum
O yetmezmiş gibi oğlundan çekiyorsunuz
Verin babasına da görsün gününü

Allah kimseyi evladiyla sinamasin ama sanirim psikologa gotururdum

Arkadaşım çok üzüldüm durumuna. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 3 yıl önce boşandım ve şu an 15 yaşında ergen bir oğlum var. Ne kadar zor durumda olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.
Bizde de durumlar baba cephesinde aynı. Zar zor alıyor. Alınca annesine bırakıyor.
Eminim ki senin durumun çok daha zor çünkü ergenliği zor atlatan bir oğlun var.
Biliyorum söylemesi kolay ama lütfen oğlunu babaya verme. Adamın belliki kendine hayrı yok çocuğuna mı hayrı olacak. Eminim ki oğlun senin yanında daha iyi yetişecek. Daha iyi bir geleceği olacak. Senin için ne kadar zor tahmin ediyorum. Ama psikolojik destekle ikiniz de daha rahat atlatabilirsiniz bu durumu.
Maalesef ki anne olmak hiç kolay değil. Hele tek başınaysan çoook daha zor. Ama anne olmak fedakarlık ve sabır değil mi zaten.
Şu dönemi bi atlatın sonra kendinle gurur duyacaksın. Çok zor bir süreçti ama çocuklarımın geleceğini ben kurdum diyeceksin. Benim eserim diyip hem kendinle hem de onlarla gurur duyacaksın. Ama lütfen psikolojik destek almayı ihmal etme.
Oğlunu babaya verirsen kendini anne ve baba tarafından istenmeyen çocuk olarak hissedecek. Belki seni ömür boyu affetmeyecek. Ergenliği zor atlatan bir çocuk için bu durum belki yanlış yollara sapmasına neden olabilir.
Çok zor biliyorum ama güçlü bir kadın olduğunu tahmin ediyorum.
Bu zor günlerde Allah yardımcın olsun

Siz çok yorgunsunuz o da vucudu değişen kendini kanıtlamaya çalışan bir ergen..çok çok zor zamanlar ama o sizin doğurduğunuz yavrunuz eşinizin yanında güvenebilecek misiniz ortama? okey oynuyorlar diyorsun artık adamlar erkek çocuklara sapıklık yapıyor

Öyle bir dünya var siz kabul etmeseniz de. İnsanın içinde sevgi yoksa zorla koyamasınız.
Ayrıca koşulsuz sevgi diye bir şey de yok.
Evet o dünya tam olarak haberlerde izlediğimiz rezil ana babaların yaşadığı dünya. Ben kabul edemiyorum varlığını. Siz de koşulsuz sevgiyi kabul edemiyorsunuz ama var; tam olarak oğluma duyduğum şey o.

Evet o dünya tam olarak haberlerde izlediğimiz rezil ana babaların yaşadığı dünya. Ben kabul edemiyorum varlığını. Siz de koşulsuz sevgiyi kabul edemiyorsunuz ama var; tam olarak oğluma duyduğum şey o.

Tamam siz yarın çocuğunuz büyüdüğünde her halt yediğinde ve size pata küte dallıp şiddet gösterdiğinde siz çocuğumda çocuğum diye sevmeye devam edin. Ben sevemem.

Tamam siz yarın çocuğunuz büyüdüğünde her halt yediğinde ve size pata küte dallıp şiddet gösterdiğinde siz çocuğumda çocuğum diye sevmeye devam edin. Ben sevemem.
Sevmeye devam ederim ve düzelmesi için her türlü yardımı, çareyi ararım. Ne gerekirse yapar doktor doktor gezerim. Kimse durduk yere problemli olmuyor. Benim abim dünyanın en sorunlu insanı mesela S so sorry hatırlatmış. Yok yere bu hale gelmedi. Çaresi arandı bulunamadı, annem mahvoldu vs.
Anne olmadan böyle yargılara varmayın derim. Her derdinde yanında olmak için varız çocuklarımızın

Çocuğum yok evli de değilim ama empati kurmaya çalışıyorum çok zor gerçekten. Hani atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya o hesap. Ama bu hale gelmesi de kolay olmamıştır. Hepimiz ergenlik dönemlerinde aşırı duygusal, hassas, agrasif dönemlerden geçtik. Tabi bizde çoğunluk ailesinden korkardı şiddeti savunmuyorum yanlış anlamayın ama şiddeti gören bir nesil bırak el kardırmayı of bile diyemezdi. Sizin çocuğunuzda muhtemelen anne baba olarak şımarık büyütmekle birlikte ihmalde etmişsiniz bence. E tabi aranızda ki anlaşmazlıkta psikolojik olarak yıpratmıştır. Ama lütfen seni babana vericem gibi tehditler etmeyin o zaman kendisini iyice değersiz, eşyaymış gibi hisseder. Psikoloğa gitmek için ikna edin, konuşmayı deneyin.. Er geç sizin değerinizi anlayacaktır. Bende babasız büyüdüm ama bunu hiç problem etmedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…