Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Cok tesekkur ederim, hayirlisi.. Size de cok sevindim agri-sizinin az olmasina, ben de cok zor bir ameliyat diye okurum hep karin germeyi, cok sukur iyi atlattiniz :) Ayrica bu gibi durumlarda bence doktora guven duymak da sureci etkiliyor. Ruh halimiz her durumda etken, bunda da oyle. Guvenip rahat bir sekilde doktora emanet edince insan kendini, sonrasi da boyle iyi geciyor
Izler keske olmasa tabii, maalesef onlardan kacis yok, bari minimal olsun diye butun cabamiz iste :)
nldglp icin diyecek soz yok, bin masallah. Gordugum en guzel karin germe izlerinden biri olmus. Hem de o kadar dogal ki

Teşekkürler geçti gitti şükür çok iyiyim senin durumuna yorum yapamıyorum doktor geldiğinde aydınlatır durumu

alt tarafa niye koysun batusebcim silikonu :44: benim ağzıma değiyor şu anda ogltkn arkadaşında var 1.sene oldu kas altı onunda 6.gün önce gördüm gayet hoş idi memeleri doktor ile görüştükten sonra gelişmeleri yaz lütfen kayma durumu vs ne diyecek merak içindeyim

Belli zaten, eee emeksiz yemek olmaz demisler, ne olursa olsun o spor yapilacak demek ki :)) Ameliyat sonrasi kilo almak korkunc olmali, al butun o zahmeti aciyi zamani cabayi cope at

cankiz çok güzel bi elektriğin var onu yazmadan geçemeyeceğim

aynen ilk ameliyatımı olduğum zaman Ercan beye uyanınca da kötü uyanmıştım minik yavrumun adını sayıklayıp ağlamışım ama 6.gün önceki işlem öncesi çok güven duyarak için rahat güle oynaya gittim ameliyatı (bunda k.k.da tanıdığım arkadaş olduğum aynı doktora ameliyat olan geniş bi gurubun etkisi de çok,çünkü ameliyat sonuçlarını tek tek gördüm :)))sürecim cidden çok iyi gidiyor bekleme süresini biliyorum zamanla minik sorunlar geçip gidiyor yerine güzellikler kalıyor nlglpdecim ve bestecim ,bentoprakcım ,karın ameliyatı sonrasına beni hazırladılar izde senin yazdığın gibi zamanla yok olup yada çok hafifleyip gidecek nlglpdeninki gibi

Cankız teşekkür ederim düşüncelerin için.Evet ben gerçekten sonucumdan çok memnunum.İz konusunda doktoruma gerçekten çok güvenirim Ercan beyin hemşiresi benim 20 yıllık arkadaşımdır.KEndisini şöyle tarif eder hep:Titiz ev hanımları vardırya der,hani bıdı bıdıcı,ve çok teferruatcı,mükemmeliyetci ...aynen onun gibidir der kendisi için.

Belli zaten, eee emeksiz yemek olmaz demisler, ne olursa olsun o spor yapilacak demek ki :)) Ameliyat sonrasi kilo almak korkunc olmali, al butun o zahmeti aciyi zamani cabayi cope at

Aynen katılıyorum.Operasyon sonrası azami dikkat şart diyorum.Zira bazen kantarın ucu kaçtığında durum vahimleşebiliyor.Bunca zahmete boğazları tutalım diyorum

canım geçmiş olsun ama silikonu hissedebilmen ii bişey değil, inşallah yanılıyorumdur ama silikonun kaymış sanırım

Tesekkur ederim .silikonun kayma durumunun olacagini sanmam cunku kas alti kondu.inanin bilemiyorum nasil oluyor ancak sutyensiz yattigimda cok net hissediyorum kafamda o kadar soru var ki insallah saatimiz uyusursa dr.a herseyi soracagim bu hafta .

Tesekkur ederim .silikonun kayma durumunun olacagini sanmam cunku kas alti kondu.inanin bilemiyorum nasil oluyor ancak sutyensiz yattigimda cok net hissediyorum kafamda o kadar soru var ki insallah saatimiz uyusursa dr.a herseyi soracagim bu hafta .

dün özelden yazıştık sana bildirmek istedim benim son anda değişiklik oldu doktora gitme günümde yarın akşam 6.da orada olacağım sende ara o saate al istesen kızlarla pelitte kahvede içeceğiz sonra geçeceğim doktorun yanına

Maalesef o saatler bana ters düşüyor.oğlum 5 te okuldan geliyor ve ben karşıda oturuyorum zaten cumertesi de gidemiyorum çünkü sabah ameliyatı varmış saat 2 den sonra ise cocukların kursları var yani haftalardır bulusamıyoruz kendileriyle

Bırakabileceğin kimse yok mu oğlunu ? Bende yarın komşuma rica ettim servis den almasını evet bi arkadaşımız ameliyat oluyor Ercan beye cumartesi günü k.k.dan doktor cuma yada cumartesi gel dedi ama saatler sana uymadı sanırsam

Son düzenleme:
Toplanma saatimiz değişti kızlar....sabah 9 yataktayım doktor bey aradı ameliyata giriyormuş 6.da ki randevuyu saat 3 e çekti

hasagulo ve benim kontrolüm 3.te çıkışta yeme içme işi bilginize

Evet saatler uymadi soylenen saatte hem oglumun kursu hem benim diyetisyen randevum var once diyetisyene gidecegiz ordan esim kostura kostura kursa goturecek buyuk oglumu ben ufaklikla ordan cikista cocuk dr.kontrolune derken tek firsatim vardi o da sabah ancak yaz da yaklastikca full ameliyatta ercan bey.bakalim artik haftaya insallah.

Toplanma saatimiz değişti kızlar....sabah 9 yataktayım doktor bey aradı ameliyata giriyormuş 6.da ki randevuyu saat 3 e çekti

hasagulo ve benim kontrolüm 3.te çıkışta yeme içme işi bilginize

Ne kadar güzel vakit geçirdik Maşallah Jelesec ime taş gibi oldu taşşş

görmedigim karin gögüs inanmam dermisimmmm güzelmi deyilmiiii

Biz de seninkini görmedik bebeğim Seni gidi seniii Resmen manken gibiydi Jelesec.Benim bir haftalıkken karnım taş gibi ve hamile gibi şişdim Bu da değişik bir iyileşme süreci.Tekrardan maşallah arkadaşıma

Biz de seninkini görmedik bebeğim Seni gidi seniii Resmen manken gibiydi Jelesec.Benim bir haftalıkken karnım taş gibi ve hamile gibi şişdim Bu da değişik bir iyileşme süreci.Tekrardan maşallah arkadaşıma

allah nazardan saklasin jelesec bacumu
len benimkini görseniz varya benimki evde terör estirir arti artik bir seydaniz olurmu olmazmi bilmiyordum
kiskanc erkek ötesi benim esimmm tarifi buuuuuuu buraya girdigi bilen biri yaniiii
artik baska yerlerimi tamire gelince para toplarsam görürsünüz meme kol germe bacak bizde parcami biterrrrrr

Son düzenleme:

Öncelikle yoğunluktan geç cevap yazdığım için üzgünüm.Resimlerini gördüm canım gayet güzel hoş genç bir bayansın Bazen evet var demen bile şaşırtıcı.Hiç gerek yok.

Merhaba cankız hoşgeldin aramıza diyelim.Maşallah yaptırmayı düşündüğün operasyonları okuyunca bunlarlada kalmıyacağın kesin.Demedi deme alışkanlık yapıyor.Oram buram derken çorap söküğü gibi geliyor bilgine
Operasyonum çok yeni amanda çok güzel oldu iyki yaptırmışım demek için henüz çok erken.Üç haftada yaşadıklarımı yazayım belki faydası olur.Ameliyat sonrası ağrım sızım olmadı.İlk iki gün şişlik yoğundu.Haftasına sadece göz altlarımda kaldı.Göz alt halka kısmında hafif renk değişikliği var çizgi halinde bir cm lik bir yerde.Mosmor değil ama.Ercan bey en geç geçen yer diye göstermişti ameliyat öncesi.İki aya kadar dedi bekleyip göreceğiz.Ödem bantları ve korsesi taktı ameliyat sonrası.Bir haftadır sadece geceleri birini kullanıyorum.Alın ve kafamda uyuşukluk hissi devam ediyor.
İyileşme sürecimin güzel geçtiğini söyledi.On gün sonra sosyal hayata başladım.Aklıma gelenleri yazdım canım.Soracakların olursa cevaplarım.Kontrollerimde haberleşiriz gelip görebilirsin.İnşallah yardımcı olmuşumdur.

bentoprakçım,
konuştuğumuz gibi havalar çok ısınmadan, bi kahvaltı faslı yapalım hep beraber....seninle de umarım yüz yüze tanışabiliriz orada

Çok isterim canım resimlerden gördüğüm kadarı ile çıtı pıtı bir şekerparesin.Eski yüzümle tanışmak kısmet olmadı yeni yüzümle tanışırsın artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…