Masallah diyeyim o zaman :)
Peki sizinki nasil lolipop seklinde mi? Ben kucultek istemiyorum cunku zaten buyuk degiller, cok kucuk de degiller ama sarktilar. Resimlerinizi gorme sansim var mi?
Bir de endoskopik yuz germede nasil kendisi acaba, hic olmus hastasini gordunuz mu? Bilirsiniz her doktorun mahareti farkli bolgelerde oluyor. benim ikisini birden olmam gerek kombine, o yuzden cok zorlaniyorum dr seciminde.
Istanbul'da degilim, onceden gidip yuzyuze gorusme sansim kisitli
Ne guzel bir paylasiminiz var sagolun :) Aslinda ben de biliyorum dr gormeden karar veremez, ama iste insan deli danalar gibi ordan oraya kosturuyor on arastirma sirasinda. Istanbul'a da ha deyince gidemem. Bazi dr'lar bazi tekniklere koru korune bagli oluyor, en azindan onlari ogrensem kardir diyorum :) Cok cok gecmis olsun, hemencecik iyilesirsiniz insallah. nldglp'ye de masallah. Of herkesin gonlundekini versin Allah. Yasayan bilir insanin memnun olmadigi seyleri duzeltmek icin nasil cirpindigini. Ben bir de kilo vermeyle ugrasiyorum ameliyatlar oncesi.
Yuz icin ben de cok sey okudum sitede odemlerle ilgili. Ercan bey'i de sizden o topiclerden birinde ogrendim zaten, hani bir bayani makineye baglamis ve yuzunde odem olmamis falan :)) Gelince Bentoprak'tan alirim artik biraz bilgi.
Cok tesekkur ederim, tekrar gecmisler olsunnn :)
Sormayin en zor kismi bu on arastirma sanirim. Forumda ne bulsam okuyorum, herkes ayni seyi soyluyor, butun sikinti karar verene kadarmis :)
Ercan Beyi listemin baslarina aldim bile. Samimi bir insana benziyor gercekten. Tabii ki doktorun yaptigi is karakterinden daha onemlidir ama bence hastasina o rahatligi ve huzuru vermesi de onemli.
BenToprak'i merakla bekliyorum bakalim :) Cook sagolun. Nasil daha iyi misiniz bugun? Agri cok yoktur insallah..
Cok tesekkur ederim ve kocaman bir MASALLAH diyeyim ben hemenResimlere baktim inanilmaz guzellikte, izler bu isin en onemli kismi ve cidden cok iyi is cikarmis Ercan Bey. Ustelik cok da dogal gorunuyor hem memeler hem karniniz, bikiniyle gorsem estetikli demem, iyi spor yapmis derim :)) Gule gule kullanin, bir daha hiiic bir mudahale gerekmez insallah :) Super super
...............................................,
Bu ne demek anlamadım sadece nokta ?????????????
Kimin ameliyatı vardı hafta sonu jelesece.
Eski üyelerden bebeem eski üyelerden.BAşka bir doktora meme ameliyatı olmuş.Şimdi de düzeltme yani revizyonunu Ercan bey de olacaktı.
Akıllım her yere bu şekilde yazmış.Sözüm ona msj sayısını böyle doldurmuş
ıyıgeceler sızden bışey rıca edebılırmıyım orta yuz maelıyatı konusunda tecrubelı bırı olarak resımlerıme bakarmısınız gercekten ıhtıyacım varmı bazen evet var dıyorum bazen gerek yok dıyorum yardımcı olursanız tpprak hanım sevınırım
Arkadaşım geçmiş yazılarımda var ben parantez bacak değildim karışıklık olmasınbenim ilk bacaktan ameliyatım lipo idi klasik olan onun sonucunda iç bacakta sarkma dış bacakta çökmeler oluştu ve çok kalındı ikinci düzeltme ameliyatımda Ercan bey lazer lipo yaptı çöken çukurluk olan yerleri doldurdu o yüzden beni fotom senin işine yaramaz lorisima ve ukalaycı ve 2.üye var bacak topiğinde onalar Ercan beye oldu onların parantez diye biliyorum bak istersen sana kolay gelsin
jelesec arkadaşım benim bacaklar uzn sayılır sporcu bacaa şeklinde alt kas belirgin, parantezlik yok. sadece buna takıktım yaptırdım arka bileklere kadar birde diz alt ara dolduruldu. fakat eridi.eski halini andırıyo. yeniden yaptırsammı. aynı dr a gitmek içimden gelmiyor loresima süper yapmış ercn by e gitsem fiyat uçukmudur.
Topiğimizin kurucusu,gönüllerin sultanı,Tatlı arkadaşımız BEN TOPRAK bu güzel ve anlamlı günün kutlu olsun
Eki Görüntüle 704419:118:Eki Görüntüle 704425
doğum günümüydütüh bilsem alo derdim neyse nice senelere doktordaşım
Topiğimizin kurucusu,gönüllerin sultanı,Tatlı arkadaşımız BEN TOPRAK bu güzel ve anlamlı günün kutlu olsun
Eki Görüntüle 704419:118:Eki Görüntüle 704425
doğum günümüydütüh bilsem alo derdim neyse nice senelere doktordaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?