Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bende gel canlı gör diye davet ediyorum İstanbul da değilmişin.Karın ve yüz bir arada yapmamıştı benim.Gögüs ve yüz kombine yaparmı bilmiyorum.Meil yolu ile resimlerini gönder.Telefonla görüşlerini al.Sen nerdesin bulunduğun yerde doktor araştırdın mı?

Evet o makine olayını ben görmüştüm bir arkadaş ziyareti sırasında.Yan odada yüz ameliyatı olan var denince soluğu orda almıştım.Genç bir kızdı (28 yaşında)göz kapakları alınmış elmacık kemikleri dolgu yapılmış ve kök hücre uygulanmıştı.Sen yazınca aklıma geldi.Dur gidince sorarım unutmazsam.
Bende soğuk kompres uygulandı o kadar.Yapılan işlemlere göremi uygulamalar bilemedim.Ercan bey gereğinden fazla darbelenir dokunulmayacak yere dokunulursa şişlik ve morluğun olduğunu geç geçtiğini söylemişti.
Daha önce yazdığım gibi şişlik ödem ilk iki gün yoğundu. Hafatasına en aza indi.Bugün komşum gördü uykudan uyandım sandı.Temizlik yaptım yorgundum geldiğinde ameliyat olduğumdan haberi bile yok.Anlayacağın anlamadı uyku şişliği sandı.Ben kimseye söylemedim de ameliyat olduğumu

Umarım merakını gidermişimdir
Bir şey daha söyliyim yüzümde abartılı hiç bir şey yok.Benim en büyük korkum smetri,ifade değişikliği gerildiği belli bir yüz idi.Şu anda bile çok doğal.Zamanla daha iyiye gider inşallah.
İlk günler kendimi tanıyamıyordum tuhaf hisler yahu

En güzel karın benim karın bi kerem

Eski üyelerden bebeem eski üyelerden.BAşka bir doktora meme ameliyatı olmuş.Şimdi de düzeltme yani revizyonunu Ercan bey de olacaktı.

Revizyona sıcak bakmıyorum diyor normal ameliyatdan daha çok uğraştırdığını zor olduğunu söylüyor hemde revizyona gidenlere hayır diyemiyor ne adam şu baycan

Unuttum yazmayı Ercan beye sordum implantlarını resimlerini gönderecek dedim bilgine canım.

jelesec arkadaşım benim bacaklar uzn sayılır sporcu bacaa şeklinde alt kas belirgin, parantezlik yok. sadece buna takıktım yaptırdım arka bileklere kadar birde diz alt ara dolduruldu. fakat eridi.eski halini andırıyo. yeniden yaptırsammı. aynı dr a gitmek içimden gelmiyor loresima süper yapmış ercn by e gitsem fiyat uçukmudur.

Jelesece görmemiş yazını cevap verirdi sağolsun çok yardımsever ve paylaşımcıdır.Yapılan işlem ile bilgim yok ama fiyat konusunda araştırma yaptığım dönemde en uygun doktordu.En doğrusu arayıp sorman canım.
Doldurma demişin yağ enjekte ediyorlar omu acaba?

Ameliyatım birinci ayını doldurdu her şey yolunda İnşallah sorunsuz devam eder.Cumartesi kısmetse kontrole gideciğim görmek isteyen buyursun canlı canlı

Ercan beye sordum yüz ameliyatlarında şişlik ve morarmaya karşı hiloterm cihazı kullanılıyormuş.
Hilotermde yüze oturan bir maske vardır. Maskenin içinden küçük bir makinenin soğuttuğu su devran eder ve maskeyi soğutur. Soğuyan maske buz etkisi gösterir. Hiloterm uygulanan hastalarda şişlik ve morluklar klasik buza göre daha az olur.(internette araştırdım)
Bana da kullanılmamasının sebebi kök hücre nakli yapılan kişilere uygulanmıyormuş.

Son düzenleme:
doğum günümüydü tüh bilsem alo derdim neyse nice senelere doktordaşım

Jelesec bişey sormak istiyorum. Klasik lipodan sonra dış bacakta çukurluklardan bahsetmişsin. Benimde oldu. Şu an tam 3 ay oldu. Doktor geçeceğini söylüyor ama tatmin olmuyorum. Boşluklarının doldurulduğunu söylemişsin. Neyle dolduruldu. Yağ dolgusu benim vücudumda hemen eriyor. Nasıl bi işlem yaptırdın. Bide bahsettiğiniz doktorun fiyatlarını çok merak ediyorum. Konya'dan kalkıp gelmek istiyorum bilgi verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…