• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

canım yüz germe sonraki iş bence senin için,elmacık kemiklere dolgu sorununu çözer

Ah canim keske oyle olsa da gerek kalmasa. Ama benim gozaltlarim cok berbat halde coktu, ordaki yag tabakasi resmen asagi indi. Mesele sadece yanaklarim olsa hic elletmem. Ama kilo da veriyorum ve gitgide daha yorgun hale geliyor yuzum. Yasim da 40 bu arada, tam zamani yani :44:

Ne guzel bir paylasiminiz var sagolun :) Aslinda ben de biliyorum dr gormeden karar veremez, ama iste insan deli danalar gibi ordan oraya kosturuyor on arastirma sirasinda. Istanbul'a da ha deyince gidemem. Bazi dr'lar bazi tekniklere koru korune bagli oluyor, en azindan onlari ogrensem kardir diyorum :) Cok cok gecmis olsun, hemencecik iyilesirsiniz insallah. nldglp'ye de masallah. Of herkesin gonlundekini versin Allah. Yasayan bilir insanin memnun olmadigi seyleri duzeltmek icin nasil cirpindigini. Ben bir de kilo vermeyle ugrasiyorum ameliyatlar oncesi.

Yuz icin ben de cok sey okudum sitede odemlerle ilgili. Ercan bey'i de sizden o topiclerden birinde ogrendim zaten, hani bir bayani makineye baglamis ve yuzunde odem olmamis falan :)) Gelince Bentoprak'tan alirim artik biraz bilgi.
Cok tesekkur ederim, tekrar gecmisler olsunnn :)

Rica ederim ne ben olduğu gibi yazarım herşeyi :))) güzel paylaşımlarımız oldu aramızda arkadaşlarla... hayat paylaşınca güzel diyoruz :34:

çok iyi anlayabiliyorum ben sabahlıyordum forumda 10.doktoru geçmiştir görüşmeler sorular sıkıntılı süreç doktor secimi :ssz: Ercan beyin kendi sitesini inceleyin yenilikleri takip eden biri. Çok kişi ameliyat olduk aramızda benim gibi uyuz hastaları da olmasına rağmen yaptığı işin arkasında biri

Ah canim keske oyle olsa da gerek kalmasa. Ama benim gozaltlarim cok berbat halde coktu, ordaki yag tabakasi resmen asagi indi. Mesele sadece yanaklarim olsa hic elletmem. Ama kilo da veriyorum ve gitgide daha yorgun hale geliyor yuzum. Yasim da 40 bu arada, tam zamani yani :44:

çok iyi sonuç alırsınız bence yorgun ifade vardı bentoprakta o gitti eeee birazda gençleşti :29:

Cankız merhaba.Ekledim sizi. Resimlere bakıp görebilirsiniz izlerin durumunu.Benim çok büyük olduğu için mecburen ters T yöntemi ile oldum.

sende olmasan yanarız :29:bende senin fotoları gördüm karına hııım süper dedim tabi sonra bentoprak,ada22,serap38,beste, böyle uzadı listem dedim memede iyi karında da iyi doktor demek ki tarih adım:23:oldukta bakalım iyileşip bi albümde ben yapayım :1:

Rica ederim ne ben olduğu gibi yazarım herşeyi :))) güzel paylaşımlarımız oldu aramızda arkadaşlarla... hayat paylaşınca güzel diyoruz :34:

çok iyi anlayabiliyorum ben sabahlıyordum forumda 10.doktoru geçmiştir görüşmeler sorular sıkıntılı süreç doktor secimi :ssz: Ercan beyin kendi sitesini inceleyin yenilikleri takip eden biri. Çok kişi ameliyat olduk aramızda benim gibi uyuz hastaları da olmasına rağmen yaptığı işin arkasında biri

çok iyi sonuç alırsınız bence yorgun ifade vardı bentoprakta o gitti eeee birazda gençleşti :29:

Sormayin en zor kismi bu on arastirma sanirim. Forumda ne bulsam okuyorum, herkes ayni seyi soyluyor, butun sikinti karar verene kadarmis :)
Ercan Beyi listemin baslarina aldim bile. Samimi bir insana benziyor gercekten. Tabii ki doktorun yaptigi is karakterinden daha onemlidir ama bence hastasina o rahatligi ve huzuru vermesi de onemli.
BenToprak'i merakla bekliyorum bakalim :) Cook sagolun. Nasil daha iyi misiniz bugun? Agri cok yoktur insallah..

Cankız merhaba.Ekledim sizi. Resimlere bakıp görebilirsiniz izlerin durumunu.Benim çok büyük olduğu için mecburen ters T yöntemi ile oldum.

Cok tesekkur ederim ve kocaman bir MASALLAH diyeyim ben hemen:nazar: Resimlere baktim inanilmaz guzellikte, izler bu isin en onemli kismi ve cidden cok iyi is cikarmis Ercan Bey. Ustelik cok da dogal gorunuyor hem memeler hem karniniz, bikiniyle gorsem estetikli demem, iyi spor yapmis derim :)) Gule gule kullanin, bir daha hiiic bir mudahale gerekmez insallah :) Super super :nazar::nazar::nazar:

Sormayin en zor kismi bu on arastirma sanirim. Forumda ne bulsam okuyorum, herkes ayni seyi soyluyor, butun sikinti karar verene kadarmis :)
Ercan Beyi listemin baslarina aldim bile. Samimi bir insana benziyor gercekten. Tabii ki doktorun yaptigi is karakterinden daha onemlidir ama bence hastasina o rahatligi ve huzuru vermesi de onemli.
BenToprak'i merakla bekliyorum bakalim :) Cook sagolun. Nasil daha iyi misiniz bugun? Agri cok yoktur insallah..

ben ilk ameliyat olduğumda Ercan beye acabalarla olmuştum çünkü sonucu kendinizde görmek başka.... bide hastane ekip vs hepsi soru işareti oluyor insanda ama 6.gün önceki karın germe partim öncesi çok rahattım çıkaracağı işi biliyorum hastane iyi bi anestezi ekibi öyle :34:bunlar benim için çok önemli şeyler herkes içinde öyledir birde ne olursa olsun doktora ulaşabilmek ameliyat öncesi ve sonrası :31:

en zor ameliyat derler karına şükür dik yürümeye başladım bile:nazar: neler okumuştum korkmuştum 20.gün iki büklüm gezenler falan dahada iyi olacağım inşallah çok mersi

Cok tesekkur ederim ve kocaman bir MASALLAH diyeyim ben hemen:nazar: Resimlere baktim inanilmaz guzellikte, izler bu isin en onemli kismi ve cidden cok iyi is cikarmis Ercan Bey. Ustelik cok da dogal gorunuyor hem memeler hem karniniz, bikiniyle gorsem estetikli demem, iyi spor yapmis derim :)) Gule gule kullanin, bir daha hiiic bir mudahale gerekmez insallah :) Super super :nazar::nazar::nazar:

iz konusunda hassas olanlar şansı galiba:))) yolu bu doktorla kesişiyor :9:hayırlısı olsun hakkınızda

unutmadan nlglpde arkadaşın fotolarını gören zaten şok oluyor :))) büyük başarı hoca sanatını konuşturmuş sarı şekerde :)))

Son düzenleme:

Cankız doğru bildin spor da çok yaptım operasyondan sonra.Karnımın çabuk toparlanmasını yaptığım diyet ve spora da borçluyum:34: Ameliyat olup sonrasında korkunç şekilde kilo alan kişilerde tanıdım.Bunların başında büyük kuzenim geliyor:50:

Merhabalar jelesec gecmiş olsun umarım hemen iyileştiresiniz dikkatimi bişey çekti üst dekolteye küçük bir silikon konmuş bana da aynısı dendi yani üst kısımlarım çok boş oldugundan aşağı doğru sarkmayı önlemek için 100 cc kadar bişey konacaktı. Hemen hemen 2ay olacak ben ilk defa geçen hafta silikon bantları ve sutyenimi çıkartarak gece yattım ve ilk defa göğüslerimde dokunarak silikonu hissedebilirmiyim dedim ve şişlikler indiği için hissettim ama yanlış yerde yani alt tarafta yani resmen görünüyor zaten şimdi şaşkınım Dr.bu hafta yokmuş şimdi Cumartesi gidersem soracağım bi de size ve gogus ameliyatı olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum gogus üçünün cevresi yani kahverengi kısım sizler de eşit büyüklükte mi?

Merhabalar jelesec gecmiş olsun umarım hemen iyileştiresiniz dikkatimi bişey çekti üst dekolteye küçük bir silikon konmuş bana da aynısı dendi yani üst kısımlarım çok boş oldugundan aşağı doğru sarkmayı önlemek için 100 cc kadar bişey konacaktı. Hemen hemen 2ay olacak ben ilk defa geçen hafta silikon bantları ve sutyenimi çıkartarak gece yattım ve ilk defa göğüslerimde dokunarak silikonu hissedebilirmiyim dedim ve şişlikler indiği için hissettim ama yanlış yerde yani alt tarafta yani resmen görünüyor zaten şimdi şaşkınım Dr.bu hafta yokmuş şimdi Cumartesi gidersem soracağım bi de size ve gogus ameliyatı olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum gogus üçünün cevresi yani kahverengi kısım sizler de eşit büyüklükte mi?

canım geçmiş olsun ama silikonu hissedebilmen ii bişey değil, inşallah yanılıyorumdur ama silikonun kaymış sanırım:(

Back
X