jelesec arkadaşım benim bacaklar uzn sayılır sporcu bacaa şeklinde alt kas belirgin, parantezlik yok. sadece buna takıktım yaptırdım arka bileklere kadar birde diz alt ara dolduruldu. fakat eridi.eski halini andırıyo. yeniden yaptırsammı. aynı dr a gitmek içimden gelmiyor loresima süper yapmış ercn by e gitsem fiyat uçukmudur.
Jelesec bişey sormak istiyorum. Klasik lipodan sonra dış bacakta çukurluklardan bahsetmişsin. Benimde oldu. Şu an tam 3 ay oldu. Doktor geçeceğini söylüyor ama tatmin olmuyorum. Boşluklarının doldurulduğunu söylemişsin. Neyle dolduruldu. Yağ dolgusu benim vücudumda hemen eriyor. Nasıl bi işlem yaptırdın. Bide bahsettiğiniz doktorun fiyatlarını çok merak ediyorum. Konya'dan kalkıp gelmek istiyorum bilgi verebilirmisin
Nolac selam :) kusura bakma sanada geç cevap yazıyorum yazışmalar bazen yoğun oluyor atlıyorum
ben o dönem büyük sıkıntı yaşamıştım çukurluklar ve dalgalanma kötü idi bana da ilk ameliyatımı yapan doktor bekle geçecek dedi 6.ay boyunca ama geçmedikök hücresi denilen bi şey heralde yağ çekilip çukur yerlere dolgu yapıldı lazer lipo işlemi ile düzeltme oldu
doktora mail yoluyla fotolarını gönder sorunun anlat ne uygun söyler sanaben kombine ameliyat oldum fiyat tek bacak bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlar 5.ile 7.arası fiyat vermişlerdi diye hatırlıyorum :44:
Ben alınan yağlarla bi çok yer doldurttum ama hepsi eridi popo dudak hiç bi yerde kalmadı dolguların sende durması çok ilginç. Belki doktorum yağları kullanmadan önce özel bi işlemden geçirmedi diye düşünüyorum
Ben alınan yağlarla bi çok yer doldurttum ama hepsi eridi popo dudak hiç bi yerde kalmadı dolguların sende durması çok ilginç. Belki doktorum yağları kullanmadan önce özel bi işlemden geçirmedi diye düşünüyorum
slm nolac,yağ doldurmanın zamanla eridiğini söylemişti Ercan bey.Dediğin gibi bir işlem yapılıyor kök hücre olabilirmi bilmiyorum o zaman kalıcı oluyormuş.Yüzümün bazı bölgelerine dolgu yapıldı,kök hücre yapıldı.Detaylı anlatıyor yaptıklarını ama ben aradığım cevapları içinden cımbızla ayıklıyorum.Örneğin kaş takıntım vardı kaşlar yerine çekildiğinde ne kadar süre gider.Cevap normal yaşlanma sürecine göre dedi.Yaş ilerliyor biz 15 sene önceye çektik.Yani hemen düşmez merak etme dedi.
Demem o ki detayları anlatıyor da anlayana (benim gibi)
bende bundan bahsediyorum işte adam ne yapıyor bilmiyorum ama çukurluklarım gitti sende diğerleri de gördü öncesi sonrasını:)))
işlem görüp öyle mi koyuyor bilmiyorum sormadım da güvendim güvenimde boşa çıkmadı
Hatırlıyormusun bir ara göbek deliği muhabbeti vardı.Göbek deliğin nasıl.Aklıma bile gelmemişti göbek deliği, karın gitti ya istediğim buydu bitti.Delik melik hiiiiç beni rahatsız etmiyordu.
Valla yağ dolgu işini sormuştum arkadaşımla gittiğimiz zaman.Oda yüz içindi hatırladınmı.İşte o zaman anlattı ama hiç iyi bir öğrenci değilim ıııııh yırtındım aklıma gelmiyor.
Benim sîzin doktora bi gelmem lazım. :)bundan sonra burda bişey yaptırmam
nolac sen görüştün mü doktorla sordun mu şu yağ meselesini.
Vallahi bende allak Bullak oldum:) kök hücre yağ Prp hepsi birbirine girdi:)doktor ısrarla yağların yüzde ellisinin kalıcı olduğunu söylüyor dudağımdaki dolgunun erimesi ve yerine yapay dolgu yapmasına ragmen:) salak gibi mi görünüyorum ne.doktordan istediğim cevabı alamayınca sekreterle biraz sohbet ettin jelesacın bacaklarının dolduruldugundan ve erimediğinden bahsettim kök hücre falan dedim nedir bu.prp olabilir dedi Prp kırışıklık açar benim bildiğim evet kök hücredir doğru ama bacak doldurma ihtimali sekretere göre var:)))bu arada benim sol iç bacağımda bi çıkıntı vardı şişlik iner diyorlardı görmek istemiyorlardı bugün gösterdim nihayet ve ve ve orda unutulan yağlarım olduğuna karar verildi kanama olunca başka yere geçilir sonrada unutulmuş hafta içi lokalle aldıracağım.bu arada bide burnumun resmini çekip 5 dk da törpüleyip ucunuda toparlayıverdiler:)tabii ki hazır değilim.bi ameliyatın tüm sonuçlarını görmeden bir diğerini yaptırmak insanı depresyona itecek kadar zor. Yani sorularıma cevap aldıysamda bende anlamadım:)
Anladığım kimse yoğurdum ekşi demiyor.Her şey ameliyat edene kadar mı? Üzüldüm doktordan tam cevap alamamana.Yüzde elli erimesi doğru olabilir sanki daha öncede duydum.Şimdi unutulan yağ mı alınacak sadece.Yoksa revizyon da yapacakmı.Bir sorun bitmeden ikincisinin derdine düşme derim.Önce olduğun ameliyatın olumsuzluklarını bitir.İstediğin gibi olana kadar bekle nacizane fikrim.
Kontrolum var Ercan beye gidince sormaya çalışırım.Neymiş bu yağ dolgu prp.Senin ne kadar oldu ameliyat olalı,erimesi falan.
Anladığım kimse yoğurdum ekşi demiyor.Her şey ameliyat edene kadar mı? Üzüldüm doktordan tam cevap alamamana.Yüzde elli erimesi doğru olabilir sanki daha öncede duydum.Şimdi unutulan yağ mı alınacak sadece.Yoksa revizyon da yapacakmı.Bir sorun bitmeden ikincisinin derdine düşme derim.Önce olduğun ameliyatın olumsuzluklarını bitir.İstediğin gibi olana kadar bekle nacizane fikrim.
Kontrolum var Ercan beye gidince sormaya çalışırım.Neymiş bu yağ dolgu prp.Senin ne kadar oldu ameliyat olalı,erimesi falan.
Zaten unutulan yağlar alınırsa bacakta dalgalanma kalmıycak revizyon bi nevi.benim vücudumdan alınanlar 1 ay olmadan konulduğu yerde eridi 1 ay önce yapay dolgu yaptırdım dudağıma 6 ay ile 1 sene gider dendi oda eridi.popoma konuşan yağlar eridiği gibi bide acaip ağrımıştı dayanamamıştım. Silikon taktıysam daha iyiydi. Ercan bey kalça protez olayına nasıl bakıyor? Bazı doktorlar yapmıyorlar bu nedenle Merak ediyorum. Bide toprakcım senin lîpo yapıldımı sonrasında derideki gevşeme nasıl düzeldi neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?