• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Masallah diyeyim o zaman :)
Peki sizinki nasil lolipop seklinde mi? Ben kucultek istemiyorum cunku zaten buyuk degiller, cok kucuk de degiller ama sarktilar. Resimlerinizi gorme sansim var mi?
Bir de endoskopik yuz germede nasil kendisi acaba, hic olmus hastasini gordunuz mu? Bilirsiniz her doktorun mahareti farkli bolgelerde oluyor. benim ikisini birden olmam gerek kombine, o yuzden cok zorlaniyorum dr seciminde.
Istanbul'da degilim, onceden gidip yuzyuze gorusme sansim kisitli :(

Bende gel canlı gör diye davet ediyorum İstanbul da değilmişin.Karın ve yüz bir arada yapmamıştı benim.Gögüs ve yüz kombine yaparmı bilmiyorum.Meil yolu ile resimlerini gönder.Telefonla görüşlerini al.Sen nerdesin bulunduğun yerde doktor araştırdın mı?

Ne guzel bir paylasiminiz var sagolun :) Aslinda ben de biliyorum dr gormeden karar veremez, ama iste insan deli danalar gibi ordan oraya kosturuyor on arastirma sirasinda. Istanbul'a da ha deyince gidemem. Bazi dr'lar bazi tekniklere koru korune bagli oluyor, en azindan onlari ogrensem kardir diyorum :) Cok cok gecmis olsun, hemencecik iyilesirsiniz insallah. nldglp'ye de masallah. Of herkesin gonlundekini versin Allah. Yasayan bilir insanin memnun olmadigi seyleri duzeltmek icin nasil cirpindigini. Ben bir de kilo vermeyle ugrasiyorum ameliyatlar oncesi.

Yuz icin ben de cok sey okudum sitede odemlerle ilgili. Ercan bey'i de sizden o topiclerden birinde ogrendim zaten, hani bir bayani makineye baglamis ve yuzunde odem olmamis falan :)) Gelince Bentoprak'tan alirim artik biraz bilgi.
Cok tesekkur ederim, tekrar gecmisler olsunnn :)

:nazar: Evet o makine olayını ben görmüştüm bir arkadaş ziyareti sırasında.Yan odada yüz ameliyatı olan var denince soluğu orda almıştım.Genç bir kızdı (28 yaşında)göz kapakları alınmış elmacık kemikleri dolgu yapılmış ve kök hücre uygulanmıştı.Sen yazınca aklıma geldi.Dur gidince sorarım unutmazsam.
Bende soğuk kompres uygulandı o kadar.Yapılan işlemlere göremi uygulamalar bilemedim.Ercan bey gereğinden fazla darbelenir dokunulmayacak yere dokunulursa şişlik ve morluğun olduğunu geç geçtiğini söylemişti.
Daha önce yazdığım gibi şişlik ödem ilk iki gün yoğundu. Hafatasına en aza indi.Bugün komşum gördü uykudan uyandım sandı.Temizlik yaptım yorgundum geldiğinde ameliyat olduğumdan haberi bile yok.Anlayacağın anlamadı uyku şişliği sandı.Ben kimseye söylemedim de ameliyat olduğumu :34: :nazar:

Sormayin en zor kismi bu on arastirma sanirim. Forumda ne bulsam okuyorum, herkes ayni seyi soyluyor, butun sikinti karar verene kadarmis :)
Ercan Beyi listemin baslarina aldim bile. Samimi bir insana benziyor gercekten. Tabii ki doktorun yaptigi is karakterinden daha onemlidir ama bence hastasina o rahatligi ve huzuru vermesi de onemli.
BenToprak'i merakla bekliyorum bakalim :) Cook sagolun. Nasil daha iyi misiniz bugun? Agri cok yoktur insallah..

Umarım merakını gidermişimdir :34:
Bir şey daha söyliyim yüzümde abartılı hiç bir şey yok.Benim en büyük korkum smetri,ifade değişikliği gerildiği belli bir yüz idi.Şu anda bile çok doğal.Zamanla daha iyiye gider inşallah.
İlk günler kendimi tanıyamıyordum tuhaf hisler yahu :54:

Cok tesekkur ederim ve kocaman bir MASALLAH diyeyim ben hemen:nazar: Resimlere baktim inanilmaz guzellikte, izler bu isin en onemli kismi ve cidden cok iyi is cikarmis Ercan Bey. Ustelik cok da dogal gorunuyor hem memeler hem karniniz, bikiniyle gorsem estetikli demem, iyi spor yapmis derim :)) Gule gule kullanin, bir daha hiiic bir mudahale gerekmez insallah :) Super super :nazar::nazar::nazar:

En güzel karın benim karın bi kerem :nazar::nazar::nazar:

Eski üyelerden bebeem eski üyelerden.BAşka bir doktora meme ameliyatı olmuş.Şimdi de düzeltme yani revizyonunu Ercan bey de olacaktı.

Revizyona sıcak bakmıyorum diyor normal ameliyatdan daha çok uğraştırdığını zor olduğunu söylüyor hemde revizyona gidenlere hayır diyemiyor ne adam şu baycan :nazar: :nazar: :nazar:

ıyıgeceler sızden bışey rıca edebılırmıyım orta yuz maelıyatı konusunda tecrubelı bırı olarak resımlerıme bakarmısınız gercekten ıhtıyacım varmı bazen evet var dıyorum bazen gerek yok dıyorum yardımcı olursanız tpprak hanım sevınırım

Unuttum yazmayı Ercan beye sordum implantlarını resimlerini gönderecek dedim bilgine canım.

Arkadaşım geçmiş yazılarımda var ben parantez bacak değildim karışıklık olmasın :34:benim ilk bacaktan ameliyatım lipo idi klasik olan onun sonucunda iç bacakta sarkma dış bacakta çökmeler oluştu ve çok kalındı ikinci düzeltme ameliyatımda Ercan bey lazer lipo yaptı çöken çukurluk olan yerleri doldurdu o yüzden beni fotom senin işine yaramaz lorisima ve ukalaycı ve 2.üye var bacak topiğinde onalar Ercan beye oldu onların parantez diye biliyorum bak istersen sana kolay gelsin :34:

jelesec arkadaşım benim bacaklar uzn sayılır sporcu bacaa şeklinde alt kas belirgin, parantezlik yok. sadece buna takıktım yaptırdım arka bileklere kadar birde diz alt ara dolduruldu. fakat eridi.eski halini andırıyo. yeniden yaptırsammı. aynı dr a gitmek içimden gelmiyor loresima süper yapmış ercn by e gitsem fiyat uçukmudur.

jelesec arkadaşım benim bacaklar uzn sayılır sporcu bacaa şeklinde alt kas belirgin, parantezlik yok. sadece buna takıktım yaptırdım arka bileklere kadar birde diz alt ara dolduruldu. fakat eridi.eski halini andırıyo. yeniden yaptırsammı. aynı dr a gitmek içimden gelmiyor loresima süper yapmış ercn by e gitsem fiyat uçukmudur.

Jelesece görmemiş yazını cevap verirdi sağolsun çok yardımsever ve paylaşımcıdır.Yapılan işlem ile bilgim yok ama fiyat konusunda araştırma yaptığım dönemde en uygun doktordu.En doğrusu arayıp sorman canım.
Doldurma demişin yağ enjekte ediyorlar omu acaba?

Ameliyatım birinci ayını doldurdu :nazar: her şey yolunda :nazar: İnşallah sorunsuz devam eder.Cumartesi kısmetse kontrole gideciğim görmek isteyen buyursun :52: canlı canlı :34:

Ercan beye sordum yüz ameliyatlarında şişlik ve morarmaya karşı hiloterm cihazı kullanılıyormuş.
Hilotermde yüze oturan bir maske vardır. Maskenin içinden küçük bir makinenin soğuttuğu su devran eder ve maskeyi soğutur. Soğuyan maske buz etkisi gösterir. Hiloterm uygulanan hastalarda şişlik ve morluklar klasik buza göre daha az olur.(internette araştırdım)
Bana da kullanılmamasının sebebi kök hücre nakli yapılan kişilere uygulanmıyormuş.

Son düzenleme:
Topiğimizin kurucusu,gönüllerin sultanı,Tatlı arkadaşımız BEN TOPRAK bu güzel ve anlamlı günün kutlu olsun:16::16::16:

$joymax.webp:24::72::nazar::32::8::118:Eki Görüntüle 704425

Son düzenleme:
doğum günümüydü :ssz:tüh bilsem alo derdim :( neyse nice senelere doktordaşım :16::16:

Jelesec bişey sormak istiyorum. Klasik lipodan sonra dış bacakta çukurluklardan bahsetmişsin. Benimde oldu. Şu an tam 3 ay oldu. Doktor geçeceğini söylüyor ama tatmin olmuyorum. Boşluklarının doldurulduğunu söylemişsin. Neyle dolduruldu. Yağ dolgusu benim vücudumda hemen eriyor. Nasıl bi işlem yaptırdın. Bide bahsettiğiniz doktorun fiyatlarını çok merak ediyorum. Konya'dan kalkıp gelmek istiyorum bilgi verebilirmisin

Back
X