• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

hayatta hep depresyon olacak değil değilmi güzelliklerde var :16:
ben son geliişmeleri yazayım canım
diyetisyene başladım aksatmadan uyguluyorum
koşu bandını çocuğun odasından aldım hole koydum tam oldu
bri türlü sığdıramıyroduk çocukta erkenden uyuyunca hep erteliniyordu spor
şimdi harfi harfine listeme uyuyorum şekeri tatlıyı tamamen bıraktım
öncesindede 1 yıl hiç kullanmadığımdan çok kolay oldu benim için günlük sadece sebze 1 meyve salata et esmer ekmek şekersiz türk kahvesi bol su yoğurt peynir var
zayıflamaya başladım
diyetisyeen tanıdığımdı onunla konuşurken estetik ameliyattan bahsettim o da bana burada araştırma hastanesi estetik doktoru emrah arslanın burada olduğunu özel muayenehanesi olduğunu ve ameliyatıda araştırmada yaptıdığını söyledi çok sevindim
şimdi girmedim ama kilo vereyim bikaç ay sonra eşimle gideceğiz bakalım ne diyecek ne kadar ücret isteyecek
ameliyat sadece sınırlı kalmayacak aşarıda inecek :17:
ağırlıkla göğüs çalışıyorum öncesindede çalışıyordum deforme olmadı düzenli çalışınca hemen toplanıyor sorun olmuyor
her sabah sirkeli ballı su içerek bacaklarımdaki selülitler aşarı yukarı çoğu gitti hayret ettim ben zayıflama amaçlı kulanırken selülitler gitti
karnımda düzeltildimi süper olacak inşallah

Başlanmış iş bitmiş demektir hadi hayırlısı.Ayrıca verdiğin bilgi çook güzel.Sirkeli ballı su tarifini tam yazarsan öğrenmiş oluruz.Ne kadar su sıcakmı soğukmu sirke ne sirkesi vs.Herşey gönlünce olsun.

Çok sevindim senden haber aldığıma Burcu cum:46: NE güzel senin yazılarını okuyunca kanatlanıp uçma hissi yaşıyorum inan:16: Ohhh üçgen beşgen bikiniler:21: yaşasın minik göğüsler:32: taşş gibi karınlar:8:

Jelesec de 13 Nisan karın germe ameliyatı oluyor.Bütün burdan arkadaşlar gelecek hastaneye.Parti yapacağız:34:Akşamüstü5 gibi çay partisi var :34: mutlaka bekleriz.Çok da memnun oluruz.Biz de seni çok öptük tatlı bayan:16:

Bende kahvaltıya beklerim şekerim.:nazar:

Ercan beyle görüştüm sizleri çekiştirdim bol bol :kkk: Size ne isimler taktılar bir bilseniz dediiiim,ne dedikodu ne dedikodu .En son duyduğum da parti vereceklermiş dediiim.İçimi boşaltım ayol gitti iki kg. :36: :36: :36:

Lina-k aynı gün gitmişiz sanırım saat farkından dolayı aynı ortamda olamadık.Sen saat kaç gibi ordaydın.Ben 15.40-16.30 arası oralardaydım.
Bu arada Ercan beyin asistanı sevimli Ezgi ne kadar kilo vermiş öyle bana mı öyle geldi.:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ercan beyle görüştüm sizleri çekiştirdim bol bol :kkk: Size ne isimler taktılar bir bilseniz dediiiim,ne dedikodu ne dedikodu .En son duyduğum da parti vereceklermiş dediiim.İçimi boşaltım ayol gitti iki kg. :36: :36: :36:

Lina-k aynı gün gitmişiz sanırım saat farkından dolayı aynı ortamda olamadık.Sen saat kaç gibi ordaydın.Ben 15.40-16.30 arası oralardaydım.
Bu arada Ercan beyin asistanı sevimli Ezgi ne kadar kilo vermiş öyle bana mı öyle geldi.:nazar::nazar::nazar:

Canım senin Ercan beye gideceğini daha önceden bildiğim için linaya yazdım ama karşılaşmamışsınız...doktor o kadar yoğunmuş ki dedikodu yapacak zamanınız olduğunu zannetmiyorum :1: Parti olmadan olmaz bebeğim K.K.nın en seksü, en iyi ,en polemiği bol olan üyesine :32:

Canım senin Ercan beye gideceğini daha önceden bildiğim için linaya yazdım ama karşılaşmamışsınız...doktor o kadar yoğunmuş ki dedikodu yapacak zamanınız olduğunu zannetmiyorum :1: Parti olmadan olmaz bebeğim K.K.nın en seksü, en iyi ,en polemiği bol olan üyesine :32:

Kıyamam sana kız.Sen yat onlar parti versin jelo kesildi partisi :52:
Kandırıyorlar anacım seni kendilerine eylence arıyorlar. :52:

Topik sahibimiz sevgili Bentoprak bugün Ercan beye yüz ameliyatını oldu.Durumu gayet iyi.Sabah ameliyata girmeden yanındaydım:) Sonrasında da ameliyattan çıktıktan sonra geç saate kadar Jelesec,bestemelodi ve ben yanındaydık.Topiğinden de duyurumuzu yapalım di mi Bentoprak cım:34: Tekrar geçmiş olsun tatlım:16:

Eveet sözümde durdum geldiim sürecimi paylaşmaya.Her şey yolunda gibi şimdilik.Zamana ihtiyacım var bir şeylerin tam oturması için.Hala şişlerim var ilk iki güne nazaran daha iyi tabii :nazar: Ağrım yok beni zorlayan bir durum yok :nazar: Bakalım ileriki günlerde neler yaşayacağım.

Eveet sözümde durdum geldiim sürecimi paylaşmaya.Her şey yolunda gibi şimdilik.Zamana ihtiyacım var bir şeylerin tam oturması için.Hala şişlerim var ilk iki güne nazaran daha iyi tabii :nazar: Ağrım yok beni zorlayan bir durum yok :nazar: Bakalım ileriki günlerde neler yaşayacağım.

Ne zaman kontrolün bentoprakcım? Bir de gözündeki dikişler alındı mı?

Bentoprak, bizim topikten yazdım ama buradan da yazayım. Çok geçmiş olsun, umarım herşey istediğin gibi olmuştur canım. Sıkıntısız, zahmetsiz bir iyileşme süreci diliyorum.
sevgiler....

Bentoprak, bizim topikten yazdım ama buradan da yazayım. Çok geçmiş olsun, umarım herşey istediğin gibi olmuştur canım. Sıkıntısız, zahmetsiz bir iyileşme süreci diliyorum.
sevgiler....

Çok teşekkür ederim ogltkn cim.İnşallah her şey güzel olmuştur.Tam anlamadım daha.Çok şükür ağrım falan olmadı.Sadece eve tıkıldım sıkılıyorum.

bacak dolgusu topiğne takılırken farkettim. jelesec de takılıyodu eskiden. ercan beyi araştırıyorum. fiyatları nasıl uçukmu. siz kaç opryn geçrdiniz. geçmis olsn.

bacak dolgusu topiğne takılırken farkettim. jelesec de takılıyodu eskiden. ercan beyi araştırıyorum. fiyatları nasıl uçukmu. siz kaç opryn geçrdiniz. geçmis olsn.

Teşekkür ederim..Ercan beye karın,yüz,lazerlipo vs. gibi operasyonlar oldum.Doktor araştırdığım dönemlerde fiyat açısından devlet hastaneleri hariç en uygunu idi.Muayne ücretsiz doktor listenize Ercan beyi de eklemenizi ve görüşmenizi tavsiye ederim.
Siz ne operasyonu olmak istiyorsunuz?

Back
X