Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

fiyat nedir acaba ben karın ve kalça germe düşünüyorum

Jelesekimm çok şükür bu günleri de gördük ya.Şampii yuppii Süper olacaksın canım benim.Doktorumuz bu konuda bir numara artık fazlasıyla tescillendi onaylandı.Bütün K.K bakacağız sana sen hiç merak etme.7/24 kapında olacağız

Evet ya büyük gün doktor süper iş çıkarmazsa sonu ne olur bilemiyorum çıkardığı 20.karın germe 50.meme küçültme gördüm neredeyse (sizler sagolun açtınız açtınız gösterdiniz beste video çekip gönderdi:) kafam rahat o yüzden... çok güzel olacak inşallah

parti var odada memorial yıkılır artık

Son düzenleme:

Memorial görüp göreceği en şenlikli operasyon olacak.Çalsın sazla Oynasın kızlar:)

Sanada bu yakışır şekerim.popüler hatunsun nede olsa.Twiter açsan takipçi sayın tavan yapar:)

Memorial görüp göreceği en şenlikli operasyon olacak.Çalsın sazla Oynasın kızlar:)

Sanada bu yakışır şekerim.popüler hatunsun nede olsa.Twiter açsan takipçi sayın tavan yapar:)

Cidden ya tam şenlikodanın kapısına İYİ Kİ GERİLDİN JELESEC yazacaklar

face açtık twiter da açarım tam olur çok popülerim çok seviyorum seni aledxs o gün bol bol öpeceğim seni

Son düzenleme:
Cidden ya tam şenlikodanın kapısına İYİ Kİ GERİLDİN JELESEC yazacaklar

face açtık twiter da açarım tam olur çok popülerim çok seviyorum seni aledxs o gün bol bol öpeceğim seni

Çalgılı çengili bir tören olacağı kesin hem çalıp hem söyleyecem senin için

Senin adına çok sevindim.Büyük gün her şey gönlünce olur canım.Yanında olamayacağım bu sefer çok üzgünüm.Görüşürüz o güne kadar.Gelemememin nedenini yazarım sana

Senin adına çok sevindim.Büyük gün her şey gönlünce olur canım.Yanında olamayacağım bu sefer çok üzgünüm.Görüşürüz o güne kadar.Gelemememin nedenini yazarım sana

sagol canım benim canın sagolsun gece gelir kalırsın tayfa refakatçi kalacak geçmiş olsun yakınına

AAA seni gidi gidiii bak arayıp sormasak haberimiz olmayacak.Bu akşam yazmasaydın yarın arayacaktım seni.Gerçekten merak ettim çünkü

Anladım ben canlı yayını özledin seeen

Müsait olduğunda ara canım konuşuruz.Önümüzdeki hafta geçeceğim o tarafa görüşürüzde müsait olan kızlara da duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…