herkese selamlarnasılsınız kızlar
beklenen büyük günün tarihini almış bulunmaktayımtüm k.k.ya duyurulur 13.nisan karın germe ameliyatım var.Heyecan yok korku yok doktorun yaptığı işleri bilip görünce daha bi rahat oluyor insan
beklenen büyük günün tarihini almış bulunmaktayımtüm k.k.ya duyurulur 13.nisan karın germe ameliyatım var.Heyecan yok korku yok doktorun yaptığı işleri bilip görünce daha bi rahat oluyor insan
Ben toprak cım nerelerdesin tatlım?Konu sahibi yoksun ortalarda:44:
fiyat nedir acaba ben karın ve kalça germe düşünüyorum
Jelesekimm çok şükür bu günleri de gördük ya.Şampii yuppiiSüper olacaksın canım benim.Doktorumuz bu konuda bir numara artık fazlasıyla tescillendi onaylandı.Bütün K.K bakacağız sana sen hiç merak etme.7/24 kapında olacağız
Evet ya büyük gündoktor süper iş çıkarmazsa sonu ne olur bilemiyorum çıkardığı 20.karın germe 50.meme küçültme gördüm neredeyse (sizler sagolun açtınız açtınız gösterdiniz beste video çekip gönderdi:) kafam rahat o yüzden... çok güzel olacak inşallah
parti var odada memorial yıkılır artık
Memorial görüp göreceği en şenlikli operasyon olacak.Çalsın sazla Oynasın kızlar:)
Sanada bu yakışır şekerim.popüler hatunsun nede olsa.Twiter açsan takipçi sayın tavan yapar:)
Cidden ya tam şenlikodanın kapısına İYİ Kİ GERİLDİN JELESEC yazacaklar
face açtıktwiter da açarım tam olur çok popülerim çok seviyorum seni aledxs o gün bol bol öpeceğim seni
Çalgılı çengili bir tören olacağı kesinhem çalıp hem söyleyecem senin için
Ben toprak cım nerelerdesin tatlım?Konu sahibi yoksun ortalarda:44:
Evet ya neredeyüzü halletti mi yoksa bizden gizli
Hele hele senden gizli ne mümkünSenden önce olacağı kesin gibi seni sollayacağım şekerim
Senin adına çok sevindim.Büyük günher şey gönlünce olur canım.Yanında olamayacağım bu sefer çok üzgünüm.Görüşürüz o güne kadar.Gelemememin nedenini yazarım sana
sagol canım benimcanın sagolsun gece gelir kalırsın tayfa refakatçi kalacak geçmiş olsun yakınına
AAA seni gidi gidiii bak arayıp sormasak haberimiz olmayacak.Bu akşam yazmasaydın yarın arayacaktım seni.Gerçekten merak ettim çünkü
Teşekkür ederim gelirim tabiki Allah sağlık versin.
2.gece yatarım ben çıkmamzorlama kendini işlerini hallet canım partiye kaçırma diye dedim
senin tarihi yaz haberim ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?