Nişan er-ca'nın nişan bohçası...:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yorumlarınız için ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaslar bizim burada bohçalar çok abartılı olur bizim ki yine de en makül olanıydı...

şimdi bir çoğunu kullanıyorum. zemuszemus
bir tek patikler ve çemberler duruyor:) havlularımı falan hep kulllanıyorum :)

merhaba...
ben nısan bohcalarına baktım da ya bunlar bı kızın ceyızı nerdeyse. bu cok abartılmıs bence. nısanlının aılesı abartıyı cok sevıyo yada adetlerınız mı oyle. bızdede yapılırbohca ama bunca sey koyulmaz helede bornoz takımı ve 5 nevresım takımı yok daha neler yanı. onları kız almalı bence. neyse yınede cok sanslısın yarı ceyızın tamamlanmıs nerdeyse hayırlısıyla kullanın ınsallah

Çeyizi düşünemiyorum bile :))
çeyiz resimlerimi koymak da isterim aslında gereksiz ne kadar çember patik varsa doluydu:)

hayırlı olsun canım
teşekkür ederim.

herşey güzel... güle güle kullan.
teşekkür ederim.

merhaba...
ben nısan bohcalarına baktım da ya bunlar bı kızın ceyızı nerdeyse. bu cok abartılmıs bence. nısanlının aılesı abartıyı cok sevıyo yada adetlerınız mı oyle. bızdede yapılırbohca ama bunca sey koyulmaz helede bornoz takımı ve 5 nevresım takımı yok daha neler yanı. onları kız almalı bence. neyse yınede cok sanslısın yarı ceyızın tamamlanmıs nerdeyse hayırlısıyla kullanın ınsallah
teşekkür ederim canım.
inan ki abartılı değil. bizim burada daha da abartılı olur. mesela 3-4 takım ve 3-4 ayakkabı terlik vs. doldurulur. biz en makul olanıyla yaptık.
bir de burada düğüne sıkışılmasın şimdiden alınsın mantığı var. 5 takım nevresim kayınvalidem koydu 11 takımda annem yaptı. çok geçer bizim burada o tür şeyler.
sırf merakları kalmasın diye sadece renk seçtim.

darısı bekar olan kızlarımıza a.s.

Back