- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ben anlamadım yani enteresan geldi bana sizin paranızı nasıl alıyor herkesin içinde mesela dediniz ya 40 tl min 20 tl sini almış diye çantanız nerede duruyor da alabiliyor. Ya da anneniz kirayı almış neden hırkasının cebinde o kadar para madem damadının huyunu biliyorsa ve şüpheleneceklerini bile bile bir insan nasıl çalar? mesela babam gelmiş yatak odasındaymış diyorsunuz evde hiç kimse mi yoktu da girdi yatak odasına ablanız nerede anneniz nerede? babanızın oraya para koyduğunu nereden görmüş de çekmece önünde duruyor sürekli gözlüyor mu eğer öyleyse ve kumarı içkisi de yoksa konuşup psikoloğa götürmek lazım yani hakaret etmeniz yersiz bunu inanın isteyerek yapmıyordur birinin para çalması için ya uyuşturucu kullanmadı ya da kumar oynaması lazım acil paraya ihtiyaç duyması lazım bunun psikoloji de yeri var hırsızlık hastalığı hatta çok zenginlerde bile oluyor bir kızın üzerinde en pahalı kıyafetler var istese çaldığı şeyi çok rahat alabilir ama onu gizlice almak zevk veriyor rahatlıyor psikolojik birşey bu ablanız konuşsun dr gitsinler. Kolay birşey değil.