Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
ben bundan sonraki tüm kategoriler için aynı şeyi diyorum:KK52::KK52::KK52::KK9::KK9:
ama nasip tabi hepsine niyet ederim kaçına katılabilirim bilmiyorum:KK9:
3 tarif var aklımda ama şu ara o kadar yoğunum ki aparatif şekilde yemek işini hallediyorum ya da dışardayız zaten dışarda yiyoruz gezme halindeyim yani...misafirler gitsin o zaman boşa çıkarım başvuru süreside devam eder ve ben katılabilirim diye düşünüyorum..
Şimdiden merak etmeye başladım:KK56:Hayırlısı olsun canım :KK16:Allah kolaylık versin :KK54:

Şimdiden merak etmeye başladım:KK56:Hayırlısı olsun canım :KK16:Allah kolaylık versin :KK54:

Saol Nevrestecim:KK16::KK16::KK16:
Aslında bilinmedik tarifler değiller bumuymuş diyeceğin şeylerdir eminim çünkü börekte ne kadar hayal gücü kullanılabilir bilmiyorum ya da bende hayal gücü eksik:KK9::KK9::KK9: su böreği yapamam artık malum geçen yarışmada yaptım e geriye bi kaç el mahareti gerektiren tarif kalıyor onlardan yapcam işte...

Aslında bilinmedik tarifler değiller bumuymuş diyeceğin şeylerdir eminim çünkü börekte ne kadar hayal gücü kullanılabilir bilmiyorum ya da bende hayal gücü eksik:KK9::KK9::KK9: su böreği yapamam artık malum geçen yarışmada yaptım e geriye bi kaç el mahareti gerektiren tarif kalıyor onlardan yapcam işte...
Yine döktüreceğim diyorsun:KK56::KK9:Ellerine sağlık şimdiden:KK16:

egunalcim 2 kez yarışma kazandın sanırım. bu kez de mi kazanacaksın yoksa:KK1:

canım bende su böregi yapıp yarışmaya katılayım diyodum ama önceki yrışmalarda yapılmış galiba neyse bende başka bişey bulayım pek heves ettim bu yarışmaya:KK16:

Yine döktüreceğim diyorsun:KK56::KK9:Ellerine sağlık şimdiden:KK16:

senin kadar olmasada kendi çapımda döktürüyorum:KK9::KK9::KK9:

egunalcim 2 kez yarışma kazandın sanırım. bu kez de mi kazanacaksın yoksa:KK1:

evet rengina cım son iki yarışmaya katıldım önde tamamladım 3.de gözüm yok valla billa zaten kızlar bana oy da vermezler artık çekil katılma artık diyenler çok oldu son yarışmadan sonra:KK9::KK9::KK9: çok keyif alıyorum yarışmadan :KK16::KK16::KK16: beni Nevreste alıştırdı onun yüzünden başladım yarışma serüvenime henüz kendisinden oy almışlığım yok ama olsun:KK30::KK9:bi kaç kişi var gözüme kestirdiğim onlardan oy alana kadar devam:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
senin kadar olmasada kendi çağımda döktürüyorum:KK9::KK9::KK9:

evet rengina cım son iki yarışmaya katıldım önde tamamladım 3.de gözüm yok valla billa zaten kızlar bana oy da vermezler artık çekil katılma artık diyenler çok oldu son yarışmadan sonra:KK9::KK9::KK9: çok keyif alıyorum yarışmadan :KK16::KK16::KK16: beni Nevreste alıştırdı onun yüzünden başladım yarışma serüvenime henüz kendisinden oy almışlığım yok ama olsun:KK30::KK9:bi kaç kişi var gözüme kestirdiğim onlardan oy alana kadar devam:KK9::KK9::KK9:

katıl tatlım katıl ne kadar çok katılım o kadar eğlenceli ve güzel oluyor yarışma:KK16:
hayırlısı olsun ama bu kez de kazanırsın topa tutarlar seni dediğn gibi :KK1:

canım bende su böregi yapıp yarışmaya katılayım diyodum ama önceki yrışmalarda yapılmış galiba neyse bende başka bişey bulayım pek heves ettim bu yarışmaya:KK16:

tatlım ben kategori dışında yaptım su böreğini ramazan sofrası kategorisinde yayınladım yani yarışan su böreğim değildi ben tarifini verdim sadece..ayrıca yapılmış bile olsa ne önemi var lütfen vazgeçme ve yap su böreğini...

merhaba nikiy. su böreği ekstra olarak yapılmıştı yemeğin yanında yani
bu yarışma direkt börekler kategorisi olduğu için bence yapılmasında bir sakınca da olmaz:KK34:

katıl tatlım katıl ne kadar çok katılım o kadar eğlenceli ve güzel oluyor yarışma:KK16:
hayırlısı olsun ama bu kez de kazanırsın topa tutarlar seni dediğn gibi :KK1:

aynen çok katılım olmalı hep örnek veriyorum pastalar kategorisinde özellikle çok eğlenmiştim katılım 10 un üzerinde idi ve rengarenk pasta tarifleri yayınlandı böreklerde de katılım çok olacak bence...bu kez kazanma kelimesini dahi etmeyecem kıyıdan köşeden sessizce konumu açarım kaçarım ben bişi demesinler diye :KK9::KK9::KK9:

tatlım ben kategori dışında yaptım su böreğini ramazan sofrası kategorisinde yayınladım yani yarışan su böreğim değildi ben tarifini verdim sadece..ayrıca yapılmış bile olsa ne önemi var lütfen vazgeçme ve yap su böreğini...

saol canım bilgilendirdigin için :KK54:

merhaba nikiy. su böreği ekstra olarak yapılmıştı yemeğin yanında yani
bu yarışma direkt börekler kategorisi olduğu için bence yapılmasında bir sakınca da olmaz:KK34:

ay gercektenmi çok sevindim vlla yarın yapıp katılacam yarışmaya inşallah elime yüzüme bulaştırmam :KK16:

senin kadar olmasada kendi çağımda döktürüyorum:KK9::KK9::KK9:

Sağol canım :KK19:Ama senin ve bu bölümde ki tüm arkadaşların maşaallahı var:nazar:
Sen yapmayacaksan ben su böreği yapayım:KK56::KK9:

Son düzenleme:
aynen çok katılım olmalı hep örnek veriyorum pastalar kategorisinde özellikle çok eğlenmiştim katılım 10 un üzerinde idi ve rengarenk pasta tarifleri yayınlandı böreklerde de katılım çok olacak bence...bu kez kazanma kelimesini dahi etmeyecem kıyıdan köşeden sessizce konumu açarım kaçarım ben bişi demesinler diye :KK9::KK9::KK9:

yok egunalcim kim ne diyecek ki:KK16:
merakla bekliyoruz enfes böreğini:KK12:

Sağol canım :KK19:Ama senin ve bu bölümde ki tüm arkadaşların maşaallahı var:nazar:
Sen yapmayacaksan ben su böreği yapayım:KK56::KK9:

vallahımı su börekimi yapcan bende Nevrestenin su böreğini görmek istiyorum ve bekliyorum o zaman:KK9::KK9::KK9:
yalnız pişti olcan sanırım:KK30::KK30:

yok egunalcim kim ne diyecek ki:KK16:
merakla bekliyoruz enfes böreğini:KK12:

İnşallah ilk fırsatta sunarım Rengina cım:KK16:

vallahımı su börekimi yapcan bende Nevrestenin su böreğini görmek istiyorum ve bekliyorum o zaman:KK9::KK9::KK9:
yalnız pişti olcan sanırım:KK30::KK30:

İnşallah ilk fırsatta sunarım Rengina cım:KK16:
Evet gördüm neyse kısmet:KK14::KK9:

Son düzenleme:
Katılım başlama tarihi : 19 Ağustos 2013
En son başvuru tarihi : 08 Eylül 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 09 Eylül 2013
Oylama bitiş tarihi : 15 Eylül 2013 / 23:59 Pazar

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

X