Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
slm kızlar dün gece 12:30 da başladım su böregine 2:30 dada herşeyi bitti fotolarımı falan güzelce cektim eşimin teli güzel cekiyo diye onu kullandım sonra sabahta hafıza kartını aldım buraya yükleyecem diye ama ne görüm bütün resimleri telefona kaydetmiş o kadar çok üzüldüm ki anlatamam artık akşam bi şekilde halledecem çok üzüldüm gercekten

Çok geçmiş olsun canım:26:Üzülme mutlaka bir yolu vardır

üzülme canım niye üzülüyorsun. telefonu alınca yüklersin rahatça

Çok geçmiş olsun canım:26:Üzülme mutlaka bir yolu vardır

üzülme canım niye üzülüyorsun. telefonu alınca yüklersin rahatça

canlarım üzüldügüm şey gecenin bi köründe heyecanla yapmamdı şimdi böyle olacanı bileydim bugün rahat rahat yapardım ama nasip böyleymiş. inşallah yüklerken bi hata olmazda herşeyi güzel güzel yazarım

Herşey de bir hayır vardır kalbini ferah tut canımEllerine sağlık bekliyoruzSu böreği peynirli mi

Neden daha önce görmemişim ben bu yarışmayı, fırsat bulursam bende katılırım meşhurrrr TANDIR böreğimle

slm kızlar dün gece böregimi eklemiştim ama daha yayınlanmamış acaba kabul görülmedigi için mi koyulmadı o kadar ugraşmıştım gece 12:30 dan saat 3 e kadar inşallah bi sorun olmaz yoksa bu sefer çook üzülürüm

Canım daha görülmemiş olabilirUmarım sorun yoktur

Canım daha görülmemiş olabilirUmarım sorun yoktur

inşallahhhhh canım ya herşeyi fotoladım ince ayrıntısın göre anlattım bide diiger yarışmacılardan biraz fazla fazla foto falan koymuştum acaba o mu sorun olduki uzun diye:26:

Anneme dedim ki anne börek yarışması var katılalım mı?Annemin cevabı:

Böreğin tadına nereden bakacaklar.

Bilgisayardan uzatırız dedim.

aslında bende katılmak isterdim bizim bulunduğumuz ilçede kaç gündür sular kesik su olmayınca insan pek birşey yapamıyor malesef katılan arkadaşlara başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…