- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 35
Teşekkür ederim canım.Beğendiysen çok mutlu oldum.
Öncelikle katılan bütün arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık.Hepsi birbirinden güzel ve emek verilmiş börekler.Lakin tek kullanabileceğim oyum ,sponsoru olduğum için değil,hemşerim olduğu içinde değil ,edi arkadaşım olduğu için hiç değil ,el marifetine,becerisine sonsuz güvendiğim ve takdir ettiğim ve damak tadıma en uygun börek olan su böreğini benim sevdiğim tarzda hazırlayıp sunduğu için sevgili Nevresteye
Bol şanslarınız olsun
Teşekkürler canımHerkesin eline sağlık, hepsi çok lezzetli görünüyor.
Nevrestecim dilerim sen kazanırsın. :128:
Seni bundan sonra ki kategoriye bekliyorum2 kategoriye katıldım hiç birinde ne kazen ne nevreste ne de lisabella bana oy vermedi onlardan oy alana kadar katılcam kaçıncı olduğum mühim değil
hiç düşünmeden patlıcanlı böreğe verdim oyumu harika görünüyordu yapanın ellerine sağlık
Seni bundan sonra ki kategoriye bekliyorumBen oy verirken çok zorlanıyorum ama Bir düşün kaç kişiye katıl diye gaz verip destekliyorum sonra birine ver diğerine verme olmuyor .Pasta kategorisinde ilk kez oy kullanmadım
Bundan sonra ki kategoriyi çok merak ediyorum
Bende 1 kategoriye katildim.Onda da kazen ve lisabel in oyunu almistim.2 kategoriye katıldım hiç birinde ne kazen ne nevreste ne de lisabella bana oy vermedi onlardan oy alana kadar katılcam kaçıncı olduğum mühim değil