Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .
Oyum yaren ablanin cakma kol boregine

Karnimda acikti ki hepinizin eline saglik

Son düzenleyen: Moderatör:
ben oyumu efsere verdim çünkü bu patlıcanlı arnavut böreği çok nefis görünüyor
diğer tüm börekleride çok beğendim herkesin ellerine sağlık
oyumu objektif bir bakışla verdiğimden dolayı içim çok rahat
iyi olan kazansın

Öncelikle katılan bütün arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık.Hepsi birbirinden güzel ve emek verilmiş börekler.Lakin tek kullanabileceğim oyum ,sponsoru olduğum için değil,hemşerim olduğu içinde değil ,edi arkadaşım olduğu için hiç değil ,el marifetine,becerisine sonsuz güvendiğim ve takdir ettiğim ve damak tadıma en uygun börek olan su böreğini benim sevdiğim tarzda hazırlayıp sunduğu için sevgili Nevresteye

Bol şanslarınız olsun

Çok teşekkür ederimİyi ki varsın sponsorum

İki tane yemeğe doyamadığım börek vardı , biri paçanga diğeri pırasalı arnavut böreği (dede memleketi ne de olsa)

Hiç aklıma gelmezdi paçangayı elde açarak yapmak , ilk fırsatta deneyeceğim yeni bir tarif olduğu için oyum adranın paçangasına gitti.

Arkadaşların her birinin ellerine sağlık , çok güzel börekler var.

Aklımı çelen o kadar tarif oldu ki zor karar verdim ne yalan söyleyeyim .

Başarılar...

oyum böreklerin incisi midye böreğine gitti hazırlanış sunum harika tadıda mükemmeldir muhakkak

Ben biraz daha düşünmek istiyorum oy için 2 tarif arasında kaldım :26::26::26:

Seçim çok zordu baktım olacak gibi değil sevdiğim böreği kriter aldım. SU böreği baktım 2 tarif var birine versem diğeri olmaz : ) Sonra daha da çok sevdiğim Paçanga böreği oyumu aldı...

İnanın seçim çok zor

2 kategoriye katıldım hiç birinde ne kazen ne nevreste ne de lisabella bana oy vermedi onlardan oy alana kadar katılcam kaçıncı olduğum mühim değil

Son düzenleme:
2 kategoriye katıldım hiç birinde ne kazen ne nevreste ne de lisabella bana oy vermedi onlardan oy alana kadar katılcam kaçıncı olduğum mühim değil
Seni bundan sonra ki kategoriye bekliyorumBen oy verirken çok zorlanıyorum amaBir düşün kaç kişiye katıl diye gaz verip destekliyorum sonra birine ver diğerine verme olmuyor.Pasta kategorisinde ilk kez oy kullanmadım
Bundan sonra ki kategoriyi çok merak ediyorum

Son düzenleme:

tamam canımcım sonraki kategoride bende varım
yani galiba sanırım herhalde olabilir emin değilim
kategori alternatifi giderek azalıyor birinci olacak düşünsün artık

Bende 1 kategoriye katildim.Onda da kazen ve lisabel in oyunu almistim.
Zaten nevreste o kategoride oy kullanmamisti:26:

Aslinda son ana kadar senden bir sürpriz bekliyordum.

Secim yapmak gercekten cok zor,hepside cok lezzetli görünüyor.

Azcik daha düsüneyim ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…