Yok daha çok kategori vartamam canımcım sonraki kategoride bende varım
yani galiba sanırım herhalde olabilir emin değilim
kategori alternatifi giderek azalıyor birinci olacak düşünsün artık
Sendemi Malatyalisin.Hemseriymisiz:13:Öncelikle katılan bütün arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık.Hepsi birbirinden güzel ve emek verilmiş börekler.Lakin tek kullanabileceğim oyum ,sponsoru olduğum için değil,hemşerim olduğu içinde değil ,edi arkadaşım olduğu için hiç değil ,el marifetine,becerisine sonsuz güvendiğim ve takdir ettiğim ve damak tadıma en uygun börek olan su böreğini benim sevdiğim tarzda hazırlayıp sunduğu için sevgili Nevresteye
Bol şanslarınız olsun
Ama ben oyumu sahiden veremedimBende 1 kategoriye katildim.Onda da kazen ve lisabel in oyunu almistim.
Zaten nevreste o kategoride oy kullanmamisti:26:
Aslinda son ana kadar senden bir sürpriz bekliyordum.
Sende mi MalatyalısınSendemi Malatyalisin.Hemseriymisiz:13:
Hic fena olmazdi aslinda:44:Ama ben oyumu sahiden veremedimVerince üzülüyorum Keşke bana 3-4 oy kullanma hakkı verilse
Bende 1 kategoriye katildim.Onda da kazen ve lisabel in oyunu almistim.
Zaten nevreste o kategoride oy kullanmamisti:26:
Aslinda son ana kadar senden bir sürpriz bekliyordum.
Evet cnm,gizli hemserilerindenimSende mi Malatyalısın
Birkaç hakkımız olsa ne güzel olurHic fena olmazdi aslinda:44:
sana vermişlerdi demek şimdi düşününce hatırladım
nevresteninde oy kullanmayacağı kategori bizimkine dek gelmiş yani bi dilde ona çıkarayım
aslında ben katılmak için cidden savaş verdim kendimle ama önce misafirim geldi yatılı hergün bir yerlere gittik yemek işi dışarda oldu evde de aparatif takıldık...sonra ben şehirdışına çıktım şehir dışına çıkma durumum son anda belli oldu o nedenle katılamadım hazırdım daha öncede yazdım kızlara tatlı börek yani laz böreği yapcaktım tuzlu olarakta kol böreği nasip değilmiş
Ama ben oyumu sahiden veremedimVerince üzülüyorum Keşke bana 3-4 oy kullanma hakkı verilse
Aşk olsun bu kadar zaman neden söylemedinEvet cnm,gizli hemserilerindenim
Sen de çok akıllısıneditörsün bence olabilir yani mesela ne kadar çok hakkın olursa olsun hepsini bana verirsen çok güzel olur
Uzaktan uzaga takipteydimAşk olsun bu kadar zaman neden söylemedinSende hemşomsunEki Görüntüle 799636
Demek ki canımUzaktan uzaga takipteydim
Demekki konu acilmamis,yoksa söylerdim
Yok daha çok kategori varolmadı buluruz yeni kategoriler
-Salatalar
-Pilavlar
-Et ve tavuk köfteleri
-Bulgur köfteleri
-Poğaçalar
-Sütlü tatlılar
-Yöresel yemekler
-Diyet yemekleri(olmaz mı)
Başka:44:
Aslinda bende sana dil cikarmak istiyordum.Durdun durdun,benim katildigim kategoriye katildinsana vermişlerdi demek şimdi düşününce hatırladım
nevresteninde oy kullanmayacağı kategori bizimkine dek gelmiş yani bi dilde ona çıkarayım
aslında ben katılmak için cidden savaş verdim kendimle ama önce misafirim geldi yatılı hergün bir yerlere gittik yemek işi dışarda oldu evde de aparatif takıldık...sonra ben şehirdışına çıktım şehir dışına çıkma durumum son anda belli oldu o nedenle katılamadım hazırdım daha öncede yazdım kızlara tatlı börek yani laz böreği yapcaktım tuzlu olarakta kol böreği nasip değilmiş
Evet dahada kategori çıkabilir düşünürsekevet ya sayınca cidden epey kategori alternatifi çıkabiliyor...
ben diyet yemekleri kategorisi olsa katılamam hiç bilgim yok yani ufak tefek yarışmaya katılacak değerde bişey çıkaramam ayıptır övünmesi hiç diyet yapmadımda bugüne kadar
Biri diyetmi dedievet ya sayınca cidden epey kategori alternatifi çıkabiliyor...
ben diyet yemekleri kategorisi olsa katılamam hiç bilgim yok yani ufak tefek yarışmaya katılacak değerde bişey çıkaramam ayıptır övünmesi hiç diyet yapmadımda bugüne kadar
Bundan sonra ki kategoride gezdiğiniz tüm topiclere gelip yarışmaya katılacağız dediğinizi hatırlatacağımAslinda bende sana dil cikarmak istiyordum.Durdun durdun,benim katildigim kategoriye katildin
Ne güzel 1. olacaktim
Aaa bak sen,egerki bende gezmeden firsat bulup katilsaydim kol böregi yapacaktim.Kol böreklerimiz kapisirdi
Bi dahaki kategoride artik
Sen de çok akıllısın2 kez 1. oldun daha ne istiyorsun bırak başkaları olsun
Hep ne oluyorsa 3.den sonra oluyorBiri diyetmi dedi
3. yü dogurana kadar bende diyet nedir bilmezdim.Simdi bi girdim,cikamiyorum