- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
Canım ben bu operasyonu yaptırmadım :)16536762 .!.:Canım sen bu operasyonu yaptırdın mı?Mümkün olduğunca konuları takip ediyorum ama, senin ameliyat olup olmadığını bilmiyorum.Olduysan memnun musun.Resimlerin var mı merak ettim:)[
..
Hayır yüzüme dolgu yaptırılmadı.Ancak şunu diyeyim çok zor süreç evet.Amelyat 7 milyar civarı ancak 4 işlem birden yapıldı
Merhabalar sonunda ben de üye oldum ilk mesajımı yazıyorum umarım doğru yazıyorumdur.Lamia34 bende aynı işlemi düşümüyorum dört işlem derken neler yapıldı,bildiğim kadarı ile yanak göz altı var bilgi verirsen sevinirim .Resimlerini nasıl görebilirm yardımmm:)))
Lamiacigim, oncelikle cok tesekur ederim beni listene kabul etigin icin. resimlerini gorebildim ve inanilmaz bir degisim olmus ozellikle goz kapagi ameliyati cok etkili olmus bu degisime.beni korkutan goz alti dikisleri idi ama sende hic belli olmuyor.. suratin sismis ama bence gayet guzel gorunuyor.. benim oyle olmasi icin yag enjeksiyonu gereklicok guzel olmussun lamiacigim hep boyle guzel kal.
şişlikler baya geçti.Evet göz kapağı operasyonu bu amelyatın etkili olmasında en önemli etken oldu.Diğerleride eklenince baya bir geriye dittim.Bu arada doktorun rolünü unutmamalı.Bazı forumdaki arkadaşların yazılarını okursan görürsün.Geröekten çok zor durumda kalanlar oldu.Öyle medyatik doktorlara pek güvenme.Ben doktorumdan memnunum.Zaten sonuçta ortada.Oytun beyinde bu konuda başarılı olduğunu duymuştım
yeşilkelebek oytun beye ameliyat olmuştu ve memnundu, onunda bu forumda yazıları var ama 2 yıl öncesinde benim ameliyat olduğum zamanlarda
sonunda endoskopik face lift ve yag takviyesi yaptirdim ama,iyimi,kotumu yaptim bilmiyorum..kendime geldigimde aglamya basladim ne yaptim ben diye... bandajlar,goz altindaki kesi cok rahatsiz edici.suratim gerildi gozlerimi kirparken bile korkuyorum dikisler patlayacak diye.bu gun ikinci gunu,davul gibi sistim.inanin cok fenadoktorum goz altimda fazla birikme olmadigindan ayrica bir kesi yapmadigini soyledi..kasimda,gozumde bir olay olmadi niye yaptirdimki ben bunu? tek umidimin yaglarin kalici olmasi..bugune kadar yaptigim en fena ameliyat ve kaliciligindan emin de olamiyor insan.. goz alti olayi cok fena bu aciya degmez arkadaslar insallar cektigime deger
Çok geçmiş olsun. Yaptıran bi çok kişi aynı şeyleri söylüyor ama bi süre geçince "iyi ki yaptırmışım" diyor.
Kime yaptırdın?
Tesekur ederim Petit!! Doktorum IDIL OYTUN! cok, cok ilgili bir doktor . insallah bende, iyiki yaptirmisim derim..
tek istetigim, suratimin biraz dolgun olmasi..isin komik yani, cok spor yaptigimdan vucudum kasli ve yag orani dusuk.. bu yuzudende doktorda bayagi bir zorlanmis yag bulmaktan. gobegimden,iki bacak iciniden ve disindan toplamda 25cc alabilmis istedigi kadar alamadigini ama,yaglarin cok saglikli katiksiz oldugunu soyledisakın üzülme.Çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.Olduğum anda öyle pişman oldum ki.Bu arada asıl sonucu 3 ay sonra alacaksın.Bence benim resimlerimi incele gün gün koydum.Zaman geçtikçe yüzün güzelleştiğini gördükçe moralin yerine gelecektir
çok çok geçmiş olsun.
sonunda endoskopik face lift ve yag takviyesi yaptirdim ama,iyimi,kotumu yaptim bilmiyorum..kendime geldigimde aglamya basladim ne yaptim ben diye... bandajlar,goz altindaki kesi cok rahatsiz edici.suratim gerildi gozlerimi kirparken bile korkuyorum dikisler patlayacak diye.bu gun ikinci gunu,davul gibi sistim.inanin cok fenadoktorum goz altimda fazla birikme olmadigindan ayrica bir kesi yapmadigini soyledi..kasimda,gozumde bir olay olmadi niye yaptirdimki ben bunu? tek umidimin yaglarin kalici olmasi..bugune kadar yaptigim en fena ameliyat ve kaliciligindan emin de olamiyor insan.. goz alti olayi cok fena bu aciya degmez arkadaslar insallar cektigime deger
merhaba öncelikle geçmiş olsun bende sana iyi dileklerimle umarım şişlerin inince yüzün hep gülsün diyorum ne kadara yapıldı ameliyatın bende istiyorum bir türlü cesaret edemiyorum biraz daha bilgilendirirsen sevinirim
Tesekur ederim Petit!! Doktorum IDIL OYTUN! cok, cok ilgili bir doktor . insallah bende, iyiki yaptirmisim derim..